Виев Фулл Версион: Где ви поставите заставе за госте?
Где већина људи овде стављају своје заставе за госте? Да ли став заиста питање?
Тренутно имамо своју у подножје овде:
Теен Форум>> Теен Помоћ | Тинејџери Савети & Форум | Тинејџери Ћаскање <<(хттп://ввв.теенфорумз.цом/)
али су размишљања о томе преласка на заглавље или испод наш гост поздравну поруку.
По мом мишљењу позицији не материје. То је исто као са реклама - када је негде скривено на дну, већина људи никада неће видети ...
Роботи ће, наравно, видети све то. Не знам да ли роботи чини сваки приоритете у складу са линка позицију.
То је оно што сам размишљања, желео бих да се заставе високо за гостима, тако да знају форуму ће превести али ја донт оскудица претраживача приоритета заставе, као наш главни садржај или тако нешто: Д
То је оно што сам размишљања, желео бих да се заставе високо за гостима, тако да знају форуму ће превести али ја донт оскудица претраживача приоритета заставе, као наш главни садржај или тако нешто: Д
Ви можете да урадите тако што сви преведена УРЛ адресе у вашем Ситемап са нижим приоритетом:)
Како да додам преведен УРЛ вБСЕО Ситемап и да их на низак приоритет?
Нисмо истражити ово још. И чини се да у најскоријој будућности имамо друге приоритете.
Можете питати вБуллетин особље - Ситемап Генератор је то њихов производ и стварна интеграција решење је дао њима.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):