View Full Version: Kus sa pane oma lipud külalistele?
Kust enamik inimesi siin löövad lipud külalistele? Kas positsiooni tõesti oluline?
Meil on praegu meie valimiseks jalusesse siin:
Teen Foorumid>> Teen Abi | Teen Advice & Abi Foorum | Teen Chat <<(http://www.teenforumz.com/)
kuid olid kaaluvad selle päis või alla meie külaline oodatud sõnum.
Minu arvates positsioon ei küsimuses. See on sama nagu Reklaami - kui see on peidetud kuhugi allosas, enamik inimesi ei ole kunagi näen seda ...
Robotid muidugi näed seda kõike. Ma ei tea, kas robotid on teinud prioriteedid vastavalt link positsiooni.
Thats mida ma olen mõelnud, tahaksin panna lipud kõrge külastajatel, et nad teaksid foorum tõlgib, kuid ma dont taha otsingumootorid esikohale lippude meie pealehele või midagi sellist: D
Thats mida ma olen mõelnud, tahaksin panna lipud kõrge külastajatel, et nad teaksid foorum tõlgib, kuid ma dont taha otsingumootorid esikohale lippude meie pealehele või midagi sellist: D
Seda saab teha, pannes kõik tõlgitud URL saidi kaart madalama prioriteediga:)
Kuidas ma panen tõlgitud URLid vbseo sitemap ja lasta madala prioriteet?
Me ei uurinud seda veel. Ja tundub, et lähiajal on meil teised prioriteedid.
Võite küsida vBSEO töötajad - sitemap generaator on nende toodete ja tegelik integratsioon lahendus on antud nende poolt.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):