PDA

Žiūrėti pilną versiją: Kur galite patalpinti jūsų vėliava svečiams?

Michael
22-01-10, 20:30
Kur dauguma žmonių čia jų vėliavomis svečiams? Ar pozicijos iš tikrųjų yra svarbūs?

Šiuo metu mes turime mūsų poraštės čia:

Paauglių Forumai>> Paauglių Pagalba | Paaugliai Patarimai ir paramos Forumai | Paaugliai Pokalbiai <<(http://www.teenforumz.com/)

bet buvo galvoti apie perkelti jį į antraštę arba žemiau mūsų svečių sveikinimo laišką.

vBET
23-01-10, 14:59
Mano nuomone poziciją klausimu. Jis yra tas pats kaip su reklama, kai jis yra paslėptas kažkur apačioje, dauguma žmonių ne kada nors matyti ...

Robotai, žinoma, bus matyti. Aš nežinau, robotai, bet prioritetus pagal nuorodą poziciją.

Michael
23-01-10, 15:01
Thats, ką aš galvoju, aš norėčiau vieta vėliavas, daug svečių vartotojams, todėl jie žino, kad forume bus išversti, bet I dont wanna paieškos pirmenybę vėliavas kaip mūsų pagrindinio turinio ar kažkas panašaus: D

vBET
23-01-10, 15:03
Thats, ką aš galvoju, aš norėčiau vieta vėliavas, daug svečių vartotojams, todėl jie žino, kad forume bus išversti, bet I dont wanna paieškos pirmenybę vėliavas kaip mūsų pagrindinio turinio ar kažkas panašaus: D

Jūs galite padaryti, kad įgyvendinant visas išverstas URL Jūsų Sitemap su mažesniais prioritetais:)

Michael
23-01-10, 15:05
Kaip pridėti išverstas URL vBSEO struktūra ir jų žemas prioritetas?

vBET
23-01-10, 15:37
Mes netyrė šio dar. Ir atrodo, kad artimiausiu metu mes turime kitų prioritetų.
Jūs galite paklausti vBSEO darbuotojai - Sitemap Generator jų produktų ir jų faktinį integracijos tirpalas.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1