View Full Version: Ku e keni vendin flamuj tuaj për mysafirët?
Ku shumica e njerëzve këtu vendin flamujt e tyre për mysafirët? A pozitë me të vërtetë rëndësi?
Ne aktualisht kemi jona në futboll këtu:
Teen Forums>> Ndihme Teen | Teen Advice & Support Forums | Teen Chat <<(http://www.teenforumz.com/)
por ishin të menduarit e lëvizur atë në kokë ose më poshtë mesazh mysafir tonë mirëpritur.
Në pozitën e mendimit tim kanë rëndësi. Ajo është e njëjtë si me shpallje - kur ajo është fshehur diku në fund, shumica e njerëzve kurrë nuk do të shohin atë ...
Robotët e sigurisht do të shihni të gjitha. Unë nuk e di ka robots bën ndonjë prioritetet në bazë të pozitës link.
Thats ajo që unë kam qenë i menduar, do të doja të vënë flamuj të lartë për vizitorët në mënyrë që ata e dinë këtë forum do të përkthehet, por unë nuk dua motorët e kërkimit prioritet flamujt si përmbajtje tona kryesore ose diçka si kjo: D
Thats ajo që unë kam qenë i menduar, do të doja të vënë flamuj të lartë për vizitorët në mënyrë që ata e dinë këtë forum do të përkthehet, por unë nuk dua motorët e kërkimit prioritet flamujt si përmbajtje tona kryesore ose diçka si kjo: D
Ju mund ta bëni këtë duke vendosur të gjitha URL përkthyer në sitemap tuaj me prioritet më të ulët:)
Si mund të shtoj URL përkthyer në sitemap Muslimanët dhe i ka në prioritet të ulët?
Ne nuk e hetojnë këtë ende. Dhe duket se në të ardhmen e afërt ne kemi prioritete të tjera.
Ju mund të pyesni personelin vBulletin - gjenerator sitemap është produktin e tyre dhe zgjidhja aktuale integrimit është dhënë nga ana e tyre.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):