PDA

View Full Version: Ku e keni vendin flamuj tuaj për mysafirët?

Michael
22-01-10, 20:30
Ku shumica e njerëzve këtu vendin flamujt e tyre për mysafirët? A pozitë me të vërtetë rëndësi?

Ne aktualisht kemi jona në futboll këtu:

Teen Forums>> Ndihme Teen | Teen Advice & Support Forums | Teen Chat <<(http://www.teenforumz.com/)

por ishin të menduarit e lëvizur atë në kokë ose më poshtë mesazh mysafir tonë mirëpritur.

vBET
23-01-10, 14:59
Në pozitën e mendimit tim kanë rëndësi. Ajo është e njëjtë si me shpallje - kur ajo është fshehur diku në fund, shumica e njerëzve kurrë nuk do të shohin atë ...

Robotët e sigurisht do të shihni të gjitha. Unë nuk e di ka robots bën ndonjë prioritetet në bazë të pozitës link.

Michael
23-01-10, 15:01
Thats ajo që unë kam qenë i menduar, do të doja të vënë flamuj të lartë për vizitorët në mënyrë që ata e dinë këtë forum do të përkthehet, por unë nuk dua motorët e kërkimit prioritet flamujt si përmbajtje tona kryesore ose diçka si kjo: D

vBET
23-01-10, 15:03
Thats ajo që unë kam qenë i menduar, do të doja të vënë flamuj të lartë për vizitorët në mënyrë që ata e dinë këtë forum do të përkthehet, por unë nuk dua motorët e kërkimit prioritet flamujt si përmbajtje tona kryesore ose diçka si kjo: D

Ju mund ta bëni këtë duke vendosur të gjitha URL përkthyer në sitemap tuaj me prioritet më të ulët:)

Michael
23-01-10, 15:05
Si mund të shtoj URL përkthyer në sitemap Muslimanët dhe i ka në prioritet të ulët?

vBET
23-01-10, 15:37
Ne nuk e hetojnë këtë ende. Dhe duket se në të ardhmen e afërt ne kemi prioritete të tjera.
Ju mund të pyesni personelin vBulletin - gjenerator sitemap është produktin e tyre dhe zgjidhja aktuale integrimit është dhënë nga ana e tyre.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1