View Full Version: În cazul în care nu aveţi loc pentru persoane cu steaguri?
În cazul în care nu cei mai mulţi oameni aici locul steagurile lor pentru persoane cu nevoi? Are poziţia conteaza cu adevarat?
In prezent noastră au în subsol aici:
TEEN Forum>> Adolescente Ajutor | Sfaturi Adolescente şi asistenţă Forumuri | Adolescente Chat <<(http://www.teenforumz.com/)
dar au fost de gândire de mutarea sa în antet sau de mai jos mesajul nostru clienţilor bun venit.
În poziţia opinia mea nu conteaza. Este acelaşi lucru ca şi cu publicitate - atunci când este ascunsă undeva în partea de jos, cei mai mulţi oameni nu vor vedea vreodata ...
Roboţi de curs va va vedea pe toate. Nu ştiu nu roboţi face orice priorităţi în funcţie de poziţia legătură.
Asta ceea ce am gândit, aş dori să locul indicatorii înaltă pentru utilizatorii clienţilor astfel încât să ştie pe forum se va traduce, dar eu nu vreau motoarele de căutare prioritate indicatorii ar fi conţinut nostru principal sau ceva de genul asta: D
Asta ceea ce am gândit, aş dori să locul indicatorii înaltă pentru utilizatorii clienţilor astfel încât să ştie pe forum se va traduce, dar eu nu vreau motoarele de căutare prioritate indicatorii ar fi conţinut nostru principal sau ceva de genul asta: D
Puteţi face acest lucru prin a pune toate URL-ul traduse în Sitemap-ul dvs. cu prioritate mai mică:)
Cum pot adăuga adrese URL pentru a tradus sitemap vbseo şi le-au asupra prioritate scăzută?
Nu vom investiga acest încă. Şi se pare că în viitorul apropiat ne-am alte priorităţi.
Puteţi cere vBSEO personal - sitemap generator de acesta este produsul lor şi de soluţii de integrare reală este dat de ei.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):