СДА

Виев Фулл Версион: Фацебоок Као дугме

Snake
30-10-10, 16:03
Додао сам Фацебоок-као што је дугме на свој сајт.

То је само добро ради осим када сам као преведене странице.

УРЛ који показује на мој Фацебоок профил је увек на УРЛ адресу за енглески страница (Форум подразумевани језик)

Како да ради тастер за преведене странице.

Ево мод детаље, Фацебоок "као" дугме за вБуллетин - Поверед би вБуллетин Форум СЕО (хттп://ввв.вбсео.цом/ф2/фацебоок-лике-буттон-вбуллетин-42695/индек2.хтмл # пост266022)

vBET
01-11-10, 17:20
Оно што видим је ифраме није дугме. Молимо опишите тачно како то функционише, како је представљен на вашем форуму (дати УРЛ адресу на којој можемо видети на вашем форуму и рећи који је један).

Snake
01-11-10, 17:23
Д, ифраме учитава као дугме, где сте били у 2010, ви не знате шта Фацебоок као дугме?

У сваком случају, оно што не додајте га на вас тестирање или на вбет, потребно је 2 секунде и многи ваши корисници га користе.

vBET
01-11-10, 17:52
Имајте у виду да моје време проводе у 2010 години је мој лични ствар. Ако очекујете подршку Предлажем да одговара на питања уместо писања реченица које не даје ништа за питања и може се третирати као увредљив. Ми нисмо заинтересовани за оно што по вашем мишљењу треба да буде познат по сваки народ на свету (за ово молим вас Цланови употреби - да било Офф Топиц Форум под), али у помагању вас. И за то нам је потребна вашим одговорима.

Имајте на уму да ми не инсталирате сваки мод који се користи сваки од наших клијената. Молимо Вас да одговорите на постављена питања, тако да ћемо бити у могућности да анализира проблем и помоћи вам:)

Snake
01-11-10, 18:01
Молимо опишите тачно како то функционише

Код сам повезан са, додаје Фацебоок као дугме за вБуллетин форума странице, када кликнете на њу она показује вам се свидја ВБ страницу и она такође показује на свом Фацебоок профилу.

То је само добро ради осим када сам као преведене странице.

УРЛ који показује на мој Фацебоок профил је увек на УРЛ адресу за енглески страница (Форум подразумевани језик)

vBET
02-11-10, 13:17
дати УРЛ где можемо видети на вашем форуму и рећи који је она коју је

Ја ћу дозволите ми да га виде и боље разумети. Види такође линкови, које промене, које не током превођења, итд Сада нисам у стању да одреди шта се тачно дешава. Молим вас дајте питао података:)

Snake
02-11-10, 13:19
Рачунар Јуице - Форум - Бесплатни рачунару Помоћ, ИТ подршка и поправке (хттп://ввв.цомпутер-јуице.цом/форумс/)

Потребно је да будете члан и пријавите се

vBET
02-11-10, 13:22
Молим вас АМ ми приступ детаљима за било који тест налогу који ће ми дозволити да га виде (не стварају лажне налоге на форуму клијенте). Ја сам на форуму одмах тако да ћу моћи да га провери брзо:)

vBET
02-11-10, 13:48
У реду, тако сам тамо сам. Али и даље није написао шта треба да тражите ...

Још једном молим вас реците "која је један" - које дугме ми говоримо? Шта треба да тражите ни ваш форум? Дајте ми неки текст, или опише слику ... Сада видим дугме за донацију и за претраживање ...

Snake
02-11-10, 13:57
Фацебоок као дугме у средини екрана.

хттп://социалмедиасео.нет/вп-цонтент/уплоадс/2010/07/фацебоок-лике-буттон.јпг

vBET
02-11-10, 14:55
Не видим ништа слично ... Можда је то генерише нешто друго по кориснику земљи. У средини (између Гоогле претрагу и дугме за донацију) видим неке слике са текстом "И лике тхис" у пољском. Молим вас, реците да ли је ово или нешто друго. Ако је нешто друго - молим вас дајте ми снимак екрана пуне форума и указати где је. Ја не видим слику ... Тхунг горе

Snake
02-11-10, 14:57
Да, то је Фацебоок као дугме.

Када кликнете на њу она воли форуму страницу на свој Фацебоок профил.

Осим увек воли верзија на енглеском језику не преведена УРЛ-а.

vBET
02-11-10, 15:10
Како ја видим Фацебоок реагује на подешавања претраживача језик - Ја то видим у пољском. Такође ће се након клика видим логин форму на пољском. Тако да то заиста потребно било какву интеграцију овде? ...

Ако желите да се стави вредност језик онда прво проверите шта је име атрибута за језик код који се користи у Фацебоок. Такође налазимо да ли користе исти језик кодова. Ако јесте, онда једноставно у шаблону где сте додали ифраме ифраме срц атрибут мења вредност и додајте ту код језика. Вредност се чува од стране вБЕТ у $ _РЕКУЕСТ ['језик'] - на шаблон молимо Вас да користите $ _РЕКУЕСТ [језик].

Такође, имајте на уму да садржај ифраме се не третира као део своје странице Гоогле робота. За роботе сваки ифраме је одвојена страна - сваки може бити посебно индексиране. Дакле, индексирање вашу страницу роботи не узимају у обзир садржај ифраме - то се третира као веза.

Молим вас, реците то хелп ит.

Snake
02-11-10, 15:27
Ви не разумете. Да ли имате Фацебоок налог? Нема појма шта то има везе са роботс.ткт и Гоогле. То је Фацебоок као дугме, него када се притисне показује вам се допада веб на свој Фацебоок страници, тако да ваши пријатељи онда клик и добијате саобраћај са Фацебоок-а.

Дозволите ми да објасним боље;

Кликнем да дугме за шпански (ес)

У мом Фацебоок линк за енглески верзију (ср)

vBET
04-11-10, 19:31
Да - Нисам разумео. Све што сам видела био је Фацебоок страницу за пријаву који је већ у пољском и мислила сам да мислите овај превод. Како ја видим желите Фацебоок-да виде линк ка вашем преведене странице. Молим вас дајте ми тренутак ћу опет поглед на овај укључени ифраме.

vBET
04-11-10, 19:49
У реду, тако - морате да промените овај код (из вБуллетин навој):

$facebook_liked_url = $_SERVER['VBSEO_URI'];
овај један (НЕ тестиран):

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
$facebook_liked_url = $_REQUEST['language'] ? vbet_createURLForAddressNoChecks($_REQUEST['language'], $_SERVER['VBSEO_URI']) : $_SERVER['VBSEO_URI'];

Молим вас, реците то да помогне:)

Snake
14-02-11, 22:52
Сам се мењају, али када сам као транстед УРЛ га показати на мој Фацебоок страници као што су:

Даве воли хттп://ввв.фацебоок.цом/форумс/да/ на фацебоок.цом.

То је потпуно погрешно.

Хвала.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations