PDA

Teljes verzió megtekintése: Facebook Mint gomb

Snake
30-10-10, 16:03
Van hozzá egy Facebook, mint a gombot, az oldalamon.

Úgy működik, csak finom, kivéve, ha nekem tetszik egy lefordított oldal.

Az url, hogy megjelenik a Facebook profilt mindig az url az angol oldal (fórum az alapértelmezett nyelv)

Hogyan érhetem el, hogy a gombot munka lefordított oldalak.

Itt a mod részletek Facebook ", mint" gomb vBulletin - vBulletin SEO Fórum (http://www.vbseo.com/f2/facebook-like-button-vbulletin-42695/index2.html # post266022)

vBET
01-11-10, 17:20
Amit látok van iframe nem gombot. Kérjük, írja le, pontosan hogyan működik, hogyan mutatja be a fórumon (meg kell adni URL, ahol láthatjuk, hogy a fórumon, és mondd el, hogy melyik az).

Snake
01-11-10, 17:23
lol, az iframe betölti hasonló gomb, hol voltál 2010-ben, akkor nem tudja, mi az a facebook, mint a gomb?

Különben is, mi nem adjuk hozzá a tesztelni helyen, vagy vBET, hogy úgy 2 másodperc, és sok a felhasználó használja.

vBET
01-11-10, 17:52
Felhívjuk figyelmét, hogy az időmet tölteni a 2010-es évben az én személyes dolog. Ha várnak támogatást azt javaslom, hogy kérdésekre válaszoljon, hanem az írás mondatok ami nem a problémát, és lehet kezelni támadó. Nem vagyunk érdekeltek, mi az Ön véleménye ismernie kell a minden nép a világon (ehhez kérjük használja tagoknak - Van ott Off Topic sub fórum), de segít. És hogy mi kell a válaszokat.

Felhívjuk figyelmét, hogy ne telepítse minden egyes mod által használt minden ügyfelünk. Kérjük, válaszoljon az adott kérdésre, így képesek leszünk elemezni a problémát, és segít:)

Snake
01-11-10, 18:01
Kérjük, írja le pontosan, hogyan működik

A kód i kapcsolódik, hozzáad egy facebook, mint gomb a vBulletin fórum oldalain, ha rákattint azt mutatja, tetszett a vb oldalt, és ez is mutatja, a Facebook profilt.

Úgy működik, csak finom, kivéve, ha nekem tetszik egy lefordított oldal.

Az url, hogy megjelenik a Facebook profilt mindig az url az angol oldal (fórum az alapértelmezett nyelv)

vBET
02-11-10, 13:17
hogy URL, ahol láthatjuk, hogy a fórumon, és mondd el, hogy melyik az

Én hadd látni, és jobban megértsék. Lásd még linkeket, milyen változásokat, amit nem a fordítás során, stb Most nem vagyok képes meghatározni, hogy mi is történik. Kérjük, adja meg kérdezte adatok:)

Snake
02-11-10, 13:19
Számítógép Juice - Fórum - Ingyen PC Help, IT támogatás és javítás (http://www.computer-juice.com/forums/)

Be kell, hogy tagja legyen, és jelentkezzen be

vBET
02-11-10, 13:22
Kérjük PM nekem elérhetőség minden teszt számla, amely lehetővé teszi számomra, hogy (most nem hoznak létre hamis számlákkal le ügyfeleit fórum). Én vagyok a fórumon, most így képes lesz ellenőrizni, hogy gyorsan:)

vBET
02-11-10, 13:48
OK, így ott vagyok. De még mindig nem írta mit keresek ...

Még egyszer kérjük, értesítse "melyik van" - melyik gombot beszélünk? Mire kell keresel nincs forum? Adj egy szöveget, vagy le kép ... Most már látom, gomb adományoz és a keresést ...

Snake
02-11-10, 13:57
A facebook, mint gomb a képernyő közepén.

http://socialmediaseo.net/wp-content/uploads/2010/07/facebook-like-button.jpg

vBET
02-11-10, 14:55
Nem látok semmit, mint hogy ... Talán generál valami más alapján a felhasználó országban. A középső (az Google kereső és a gombot adomány) látok képet, szöveget: "Szeretem ezt a" lengyel. Kérem, mondja ez ilyen, vagy valami más. Ha valami mást - kérlek adj képernyőképet a teljes fórumot, és ahol van. Nem látom Thung fel képet ...

Snake
02-11-10, 14:57
Igen, ez egy facebook, mint a gombot.

Ha rákattint, hogy szereti a fórum oldal a Facebook profilt.

Kivéve mindig szereti az angol nyelvű változat, nem a lefordított URL-t.

vBET
02-11-10, 15:10
Ahogy én látom facebook reagál a böngésző nyelvi beállításait - Látom, hogy lengyel. Szintén kattintás után látom Bejelentkezés lengyel. Így van igazán szükség minden integrációs itt? ...

Ha szeretne helyezték nyelv értékét, akkor az első kérjük mi neve attribútum a nyelvi kódot használnak Facebook. Is megtalálja ezek segítségével ugyanazt a nyelvet kódokat. Ha igen, akkor egyszerűen csak a sablont, ahol hozzáadott iframe src attribútum változtatás iframe értéket, és adjunk hozzá még nyelvi kódját. Az érték tárolja vBET a $ _REQUEST ['nyelv'] - a sablon használja $ _REQUEST [nyelv].

Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy a tartalom az iframe nem részeként kezeljék az oldal a Google robotok. A robotok minden iframe van külön oldalt - minden külön-külön indexelt. Tehát indexelés oldal robotok nem veszik figyelembe tartalma iframe - úgy kell tekinteni, mint link.

Kérem, mondja tette segítséget.

Snake
02-11-10, 15:27
Nem érted. Van egy facebook számla? Fogalmam sincs, mi ez köze robots.txt és a Google. Ez egy facebook, mint a gombot, mint amikor nyomni mutatja, mint a honlapon a Facebook oldalt, így a barátok, majd kattintson rá és kapsz forgalmat a facebook.

Hadd magyarázzam meg jobban;

Én kattintson a gombot, mint a spanyol (ES)

Az én facebook a kapcsolat az angol verzió (en)

vBET
04-11-10, 19:31
Igen - Nem értette. Minden láttam Facebook bejelentkező oldalon, amely már a lengyel és úgy gondoltam, hogy érti ezt a fordítást. Ahogy én látom szeretné Facebook hogy linket a lefordított oldalak. Kérem, adjon egy percet, utána fogok nézni újra ezt tartalmazza iframe.

vBET
04-11-10, 19:49
OK, így - akkor meg kell változtatni ezt a kódot (a vBSEO menet):

$facebook_liked_url = $_SERVER['VBSEO_URI'];
egy ehhez (nincs tesztelve):

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
$facebook_liked_url = $_REQUEST['language'] ? vbet_createURLForAddressNoChecks($_REQUEST['language'], $_SERVER['VBSEO_URI']) : $_SERVER['VBSEO_URI'];

Kérem, mondja tette help:)

Snake
14-02-11, 22:52
Tettem, hogy a változás, de amikor, mint egy transted url mutat az én facebook oldalt:

Dave szereti http://www.facebook.com/forums/da/ a facebook.com.

Ez teljesen rossz.

Köszönöm.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1