PDA

View Full Version: Ca Facebook buton

Snake
30-10-10, 16:03
Am adaugat un buton cum ar fi Facebook pentru site-ul meu.

Acesta funcţionează foarte bine cu excepţia cazului când i ca o pagină tradusă.

URL-ul care se afişează în profilul meu Facebook este întotdeauna URL-ul pentru pagina de engleză (limba maternă pe forum pentru)

Cum pot face de lucru butonul de pagini traduse.

Aici este detaliu mod, Facebook ", cum ar fi" buton pentru Vbulletin - vBulletin SEO Forum (http://www.vbseo.com/f2/facebook-like-button-vbulletin-42695/index2.html # post266022)

vBET
01-11-10, 17:20
Ceea ce am vedea acolo este iframe nu un buton. Vă rugăm să descrieţi exact cum funcţionează, cum este prezentat pe forum (da URL-ul în cazul în care o putem vedea pe pe forum pentru dumneavoastră şi spuneţi care dintre ele e).

Snake
01-11-10, 17:23
lol, iframe încarcă butonul ca, în cazul în care ai fost in 2010, nu ştiţi ce este un buton este ca Facebook?

Oricum, ceea ce nu-l adăuga pe site-ul de testare tine sau pe vBET, este nevoie de 2 secunde si multe dintre utilizatori il folosesc.

vBET
01-11-10, 17:52
Vă rugăm să reţineţi că timpul meu petrec în 2010, an este treaba mea personală. Dacă vă aşteptaţi sprijin sugerăm să răspundă la întrebări în loc de a scrie Exemple de care dă nimic pentru eliberarea şi ar putea fi tratate ca ofensator. Nu suntem interesaţi de ceea ce în opinia dumneavoastră ar trebui să fie cunoscute de către fiecare popor de pe lume (pentru aceasta va rugam sa folositi zona membrilor - aveţi acolo Off Topic pe forum pentru sub), dar în ajutându-vă. Şi pentru că avem nevoie de răspunsurile dumneavoastră.

Vă rugăm să reţineţi faptul că noi nu instala orice mod unic, care este utilizat de fiecare din clienţii noştri. Vă rugăm să răspundeţi la întrebările dat astfel vom fi în măsură să analizeze problema şi să vă ajute:)

Snake
01-11-10, 18:01
Vă rugăm să descrieţi exact cum funcţionează

Codul-am legat de, adaugă un buton de facebook ca la paginile de pe forum pentru vBulletin, atunci când faceţi clic pe el arată vi-a placut pagina Vb şi-l arată, de asemenea pe profilul dvs. Facebook.

Acesta funcţionează foarte bine cu excepţia cazului când i ca o pagină tradusă.

URL-ul care se afişează în profilul meu Facebook este întotdeauna URL-ul pentru pagina de engleză (limba maternă pe forum pentru)

vBET
02-11-10, 13:17
da URL-ul în cazul în care o putem vedea pe pe forum pentru dumneavoastră şi spuneţi care dintre ele e

Eu îmi va permite să-l vadă şi să înţeleagă mai bine. A se vedea, de asemenea, link-uri, ce schimbari, ceea ce nu în timpul obţinute, etc Acum, eu nu sunt capabili de a determina exact ceea ce se întâmplă. Vă rugăm să oferiţi de date a întrebat:)

Snake
02-11-10, 13:19
Juice Computer - Forum - Ajutor PC-ul gratuit ce se bucură de sprijinul şi Reparaţii (http://www.computer-juice.com/forums/)

Trebuie să fii membru şi să semneze inch

vBET
02-11-10, 13:22
Vă rugăm să PM-mi acces la detalii pentru orice cont de test care va permite-mi să-l vezi (nu ne crea conturi false pe forumul dvs. clienţi). Sunt pe forum acum aşa că voi fi capabil să-l verifice rapid:)

vBET
02-11-10, 13:48
OK aşa că eu sunt acolo. Dar încă nu a scris ceea ce ar trebui să mă cauţi ...

Încă o dată vă rugăm să spuneţi "care unul este" - ce buton despre care vorbim? Ce ar trebui să caut nu pe forum pentru dumneavoastră? Dă-mi un text, sau descrie imaginea ... Văd acum buton pentru dona si pentru căutare ...

Snake
02-11-10, 13:57
Facebook ca buton pe mijlocul ecranului.

http://socialmediaseo.net/wp-content/uploads/2010/07/facebook-like-button.jpg

vBET
02-11-10, 14:55
Nu văd nimic de genul asta ... Poate că generează altceva în funcţie de ţară sau ghidul. În mijloc (între căutare Google şi butonul pentru donaţie) am vedea unele imagini cu textul "Imi place acest lucru", în limba polonă. Vă rugăm să spuneţi este acest lucru sau altceva. Dacă altceva - va rugam sa ne captură de ecran de pe forum pentru complet şi punctul în care este. Nu văd Thung up imagini ...

Snake
02-11-10, 14:57
Da, aceasta este o facebook ca buton.

Când faceţi clic pe el îi place pe forum pentru pagina de pe profilul dvs. Facebook.

Cu excepţia îi place întotdeauna versiunea engleză nu URL-ul tradus.

vBET
02-11-10, 15:10
Aşa cum am vedea pe facebook reacţionează setările de limbă browser-ului - îl văd în limba polonă. De asemenea, după ce faceţi clic văd formularul de logare în limba polonă. Deci, nu ai nevoie de nici o integrare aici? ...

Dacă doriţi să plasaţi acolo valoarea limbă atunci vă rugăm să verificaţi ceea ce este primul nume de atribut pentru codul de limbă utilizată în Facebook. De asemenea, ei sunt găsiţi folosind aceleaşi coduri limbaj. Dacă da, atunci pur şi simplu în şablon în cazul în care aţi adăugat iframe modifica iframe src valoare atribut şi adăugaţi acolo codul de limbă. Valoarea este stocat de vBET în $ _REQUEST ['limba'] - pe şablonul va rugam sa folositi $ _REQUEST [limba].

De asemenea, vă rugăm să reţineţi că conţinutul iframe nu este tratată ca parte a paginii dvs. de către roboţi Google. Pentru roboţi fiecare iframe este pagină separată - fiecare poate fi separat indexate. Deci, indexarea paginii dvs. de roboţi nu iau în considerare conţinutul de iframe - este tratată ca legătură într-.

Vă rugăm să spuneţi făcut-o ajuta.

Snake
02-11-10, 15:27
Tu nu înţelegi. Nu aveţi un cont de facebook? Nici o idee despre ce are de a face acest lucru cu robots.txt şi Google. Este un facebook ca buton, decât atunci când este apăsat vă arată ca site-ul pe pagina dvs. Facebook, pentru ca prietenii dvs. apoi faceţi clic pe ea şi veţi obţine trafic de la Facebook.

Permiteţi-mi să explic mai bine;

Fac clic pe butonul ca pentru spaniolă (ES)

În facebook meu link-ul este pentru versiunea în limba engleză (en)

vBET
04-11-10, 19:31
Da - Nu am înţeles. Tot ce am văzut a fost Facebook pagina de login, care a fost deja în limba polonă şi m-am gândit că te referi această traducere. După cum văd doriţi Facebook pentru a vedea legătură într-paginile traduse. Vă rugăm să da-mi un moment voi uita din nou pe această iframe incluse.

vBET
04-11-10, 19:49
OK deci - trebuie să modificaţi acest cod (de la firul vBSEO):

$facebook_liked_url = $_SERVER['VBSEO_URI'];
la aceasta (nu a fost testat):

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
$facebook_liked_url = $_REQUEST['language'] ? vbet_createURLForAddressNoChecks($_REQUEST['language'], $_SERVER['VBSEO_URI']) : $_SERVER['VBSEO_URI'];

Vă rugăm să spuneţi făcut-o de ajutor:)

Snake
14-02-11, 22:52
Am făcut această schimbare, dar cand imi place un url transted-l arată pe pagina mea de facebook ca:

Dave place http://www.facebook.com/forums/da/ pe facebook.com.

Acest lucru este total greşit.

Multumesc.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1