PDA

View Full Version: Facebook Like Button

Snake
30-10-10, 16:03
Olen lisanud Facebook nagu nupule sivustoni.

See töötab just fine välja arvatud juhul, i like tõlgitud lehel.

Url, mis näitab minu Facebook profiili on alati URL inglise lehekülge (forum default keeles)

Kuidas ma saan teha nupp tööle tõlkelehekülge.

Siin on mod üksikasjad, Facebook "nagu" nupp vBulletin - vBulletin SEO Foorumid (http://www.vbseo.com/f2/facebook-like-button-vbulletin-42695/index2.html # post266022)

vBET
01-11-10, 17:20
Mida ma näen on iframe ei nupule. Kirjeldage täpselt, kuidas see toimib, kuidas ta on esitatud oma foorum (anna URL kus me näeme seda oma foorum ja öelda, milline neist on seda).

Snake
01-11-10, 17:23
lol, iframe koormusi nagu nupule, kus sa oled olnud aastal 2010, siis ei tea, mida facebook nagu nupp on?

Igatahes, mida ükski lisada see teile test kohas või vbet, see võtab 2 sekundit ja paljud kasutajad kasutavad seda.

vBET
01-11-10, 17:52
Pange tähele, et minu aeg kulutada 2010 aastas on minu isiklik asi. Kui te ootate toetust pakun, et vastata küsimustele asemel kirjalikult lauseid, mis annab midagi välja ja saab käsitleda solvav. Me ei ole huvitatud sellest, mida teie arvates tuleks teada iga inimest maailmas (seda kasutage palun Liikmed Area - teil on seal Off Topic sub foorum), kuid aitab teid. Ja et me peame oma vastused.

Pange tähele, et me ei installi iga mod mida kasutavad kõik meie kliendid. Palun vastus küsimusele nii me suutma analüüsida probleemi ja aitavad teil:)

Snake
01-11-10, 18:01
Kirjeldage täpselt, kuidas see toimib

Code i seotud lisab facebook nagu nupule vBulletin foorum lehti, kui klõpsate seda näitab see sulle meeldib vb lehele ja see näitab ka oma Facebook profiili.

See töötab just fine välja arvatud juhul, i like tõlgitud lehel.

Url, mis näitab minu Facebook profiili on alati URL inglise lehekülge (forum default keeles)

vBET
02-11-10, 13:17
anna URL kus me näeme seda oma foorum ja öelda, milline neist on see

Ma lubage mul seda näha ja paremini mõista. Ka linke, milliseid muudatusi, mida mitte käigus tõlkimine jne Nüüd ma ei suuda otsustada, milline täpselt juhtub. Palun andke küsis andmed:)

Snake
02-11-10, 13:19
Arvuti Juice - Foorumid - Tasuta PC Help, IT-tugi ja remont (http://www.computer-juice.com/forums/)

Sa pead olema liige ja sisse logida

vBET
02-11-10, 13:22
Palun PM mulle juurdepääsu üksikasjad mis tahes test konto, mis võimaldab mul näha (me ei loo võlts kontosid oma klientidele foorum). Ma olen foorumis kohe nii ma saaks vaadata seda kiiresti:)

vBET
02-11-10, 13:48
OK, et ma olen seal. Aga sa ikka ei kirjutanud mida ma peaksin otsima ...

Veelkord, palun rääkige sellest ", millest üks on see" - mis nupp me räägime? Mida ma peaksin otsima mingit oma foorum? Anna mulle teksti või kirjeldavad pilti ... Ma näen nüüd nuppu annetama ja otsida ...

Snake
02-11-10, 13:57
Facebook nagu nupp keset ekraani.

http://socialmediaseo.net/wp-content/uploads/2010/07/facebook-like-button.jpg

vBET
02-11-10, 14:55
Ma näen midagi sellist ... Võib-olla tekitab see midagi muud vastavalt kasutaja riigist. Keskel (vahel Google'i otsingu ja nuppu vereannetuse) Ma näen mõned pildi koos tekstiga "Mulle meeldib see" poola keeles. Palun öelge kas see on see või midagi muud. Kui midagi muud - palun andke mulle Ekraanipilt täieliku foorum ja punkt, kus see on. Ma ei näe Thung up image ...

Snake
02-11-10, 14:57
Jah, see on facebook nagu nupule.

Kui klõpsate seda see meeldib foorumi lehel oma Facebook'i profiilis.

Välja arvatud see alati meeldib ingliskeelne versioon ei tõlgita URL.

vBET
02-11-10, 15:10
Nagu ma näen, facebook reageerib brauser Keele seaded - ma näen seda poola keeles. Ka pärast klõpsates näen login vorm poola keeles. Nii et kas sa tõesti vajad integratsioon siin? ...

Kui sa tahad panna sinna keeles väärtus siis esimene siis vaadata, mis on nime atribuut keele kood, mida kasutatakse Facebook. Leida ka kas nad kasutavad sama keelt koodid. Kui jah, siis lihtsalt malli, kuhu lisasite iframe muuta iframe src atribuudi väärtuse ja lisada sinna keele koodi. Väärtus on salvestatud vBET in $ _REQUEST ['keel'] - on template palun kasutage $ _REQUEST [keeles].

Samuti palun, et sisu iframe ei käsitleta osa oma lehele Google robotid. Sest robotid iga iframe on eraldi leht - iga saab eraldi indekseeritud. Nii et indekseerimine oma lehele robotid ei võta arvesse sisu iframe - seda käsitatakse link.

Palun informeerige tegi seda aidata.

Snake
02-11-10, 15:27
Sa ei saa aru. Kas teil on Facebook konto? Ei tea, mis see on pistmist robots.txt ja Google. See on facebook nagu nupule, kui vajutamisel näitab teile meeldib veebilehel oma Facebook leht, et teie sõbrad klõpsake seda ja sa saad liiklus facebook.

Seletan parem;

Ma vajutan nagu nuppu Hispaania (ES)

Minu facebook link on ingliskeelne versioon (en)

vBET
04-11-10, 19:31
Jah - ma ei mõista. Kõik, mida ma nägin, oli Facebook login leht, mis oli juba Poola ja ma arvasin, et sa mõtled seda tõlget. Nagu ma näen sa tahad Facebook näha linki tõlkelehekülge. Palun andke mulle hetkel mina vaatan jälle see sisaldas iframe.

vBET
04-11-10, 19:49
OK nii - siis peate selle koodi (vBSEO thread):

$facebook_liked_url = $_SERVER['VBSEO_URI'];
selle ühe (ei ole katsetatud):

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
$facebook_liked_url = $_REQUEST['language'] ? vbet_createURLForAddressNoChecks($_REQUEST['language'], $_SERVER['VBSEO_URI']) : $_SERVER['VBSEO_URI'];

Palun öelge seda tegi aidata:)

Snake
14-02-11, 22:52
Ma tegin selle muutuse, aga kui ma nagu transted url see näidata minu Facebook lehel:

Dave meeldib http://www.facebook.com/forums/da/ kohta facebook.com.

See on täiesti vale.

Aitäh.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1