PDA

View Full Version: Disa pyetje për ju

Goanna
16-06-10, 21:29
Hi there,

1. Sa është pagesa quajtur lirë për versionin e paguar (Çmimi në dollarë Australian):. Hutuar:
2. Çmimi në dollarë australian për Translations vBet Automatik ju lutem:. Hutuar:

3. A mund të jepni disa ide se sa kohë duhet për të marrë këtë skenar instaluar dhe punon siç duhet: hutuar:

wowglider.de
18-06-10, 02:43
lol.
de.finance.yahoo.com / waehrungen / waehrungsrechner / # nga = USD, për të = AUD; AMT = 1
Here you go

vBET
18-06-10, 10:08
Hi,

Ju lutem vini re se çmimet tona janë në USD dhe sa do të jetë në dollarë Australian varet natyrisht aktuale - të cilat mund të ndryshohet çdo kohë. Kështu që ju duhet të shikoni se çfarë është kursin aktual në Paypal.

1. Shpenzimet e quajtur pa $ 135 (në USD)
2. Licenca vBET kushton $ 90 (në USD)

3. Instalimi është e lehtë dhe të shpejtë. Ngarko fotografi, e produkteve të importit fotografi dhe konfiguroni siç përshkruhet në readme.html Nëse ju konfiguroni atë mënyrë të përshtatshme që mund të përfundojë procedura e instalimit në pak minuta.
Nëse keni konfiguruar gabim, keni disa konflikte me plugins të tjera ose të integrohen vBET me plugins të tjera që nuk duhet, atëherë ajo do të marrë aq kohë sa ju do të vendosë çdo gjë të përshtatshme. Ju lutem vini re se në rast të çështjeve të keni mbështetjen tonë të lirë në internet dhe në qoftë se ju mendoni se është më mirë për ne për të bërë instalimin e tërë, atëherë ju mund të blej vetëm shërbimin e instalimit ($ 30).

Goanna
21-06-10, 15:36
Përshëndetje,

Duke pasur probleme të dorëzuar një urdhër.
Forma juaj nuk është duke punuar.

Në pamundësi për të futur info.

Goanna

Goanna
21-06-10, 15:48
Na falni, Na vjen keq,

Unë nuk e shënoni butonin dakord. Ai Ai
Ishte në dijeni se unë kam për të shënoni butonin marrëveshje para se të plotësoni formularin.

vBET
22-06-10, 22:16
Pra, si unë e kuptoj çdo gjë është duke punuar mirë:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1