PDA

View Full Version: Neki pitanja za vas

Goanna
16-06-10, 21:29
Hi there,

1. Koliko je brandiranje besplatno naknada za plaćene verzije (Cijena u australskim dolarima):. Zbunjeni:
2. Cijena u australski dolar za vBet Automatsko Prijevodi molimo:. Zbunjeni:

3. Možete li mi dati neke ideje o tome koliko dugo je potrebno da se ova skripta instalira i radi pravilno: zbunjen:

wowglider.de
18-06-10, 02:43
lol.
de.finance.yahoo.com / waehrungen / waehrungsrechner / # od USD =, da = AUD; AMT = 1
Ovdje idete

vBET
18-06-10, 10:08
Bok,

Imajte na umu da naše cijene su u USD i koliko će biti u australskim dolarima ovisi o stvarnim naravno - koji se može mijenjati svaki put. Dakle, morate provjeriti što je stvarni tečaj u PayPal-u.

1. Brandiranje besplatno košta $ 135 (u USD)
2. vBET dozvola košta $ 90 (u USD)

3. Instalacija je jednostavna i brza. Upload datoteka, uvoz proizvoda datoteka i podesiti kao što je opisano u ReadMe.html Ako ga konfigurirati na odgovarajući način možete završiti instalacijski postupak u nekoliko minuta.
Ako konfigurirate ga krivo, neki sukobi s drugim plugins ili integrirati vBET s drugim plugins ne na odgovarajući način, onda će se sve dok ćete postaviti sve na odgovarajući način. Imajte na umu da u slučaju problema imate naš besplatni online potporu i ako smatrate da je bolje za nas cijelu instalaciju, onda možete samo kupiti instalacije usluga ($ 30).

Goanna
21-06-10, 15:36
Pozdrav,

Imate problema podnošenja narudžbe.
Vaš oblik ne radi.

Nije moguće umetnuti informacije.

Goanna

Goanna
21-06-10, 15:48
Ups, ispričavam se,

Nisam kliknite slažu gumb. On je
Bio svjestan da sam morao kliknite gumb sporazum prije nego što sam ispunite obrazac.

vBET
22-06-10, 22:16
Dakle kao što ja razumijem sve radi u redu:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations