View Full Version: Neki pitanja za vas

Hi there,
1. Koliko je brandiranje besplatno naknada za plaćene verzije (Cijena u australskim dolarima):. Zbunjeni:
2. Cijena u australski dolar za vBet Automatsko Prijevodi molimo:. Zbunjeni:
3. Možete li mi dati neke ideje o tome koliko dugo je potrebno da se ova skripta instalira i radi pravilno: zbunjen:
wowglider.de
18-06-10, 02:43
lol.
de.finance.yahoo.com / waehrungen / waehrungsrechner / # od USD =, da = AUD; AMT = 1
Ovdje idete
Bok,
Imajte na umu da naše cijene su u USD i koliko će biti u australskim dolarima ovisi o stvarnim naravno - koji se može mijenjati svaki put. Dakle, morate provjeriti što je stvarni tečaj u PayPal-u.
1. Brandiranje besplatno košta $ 135 (u USD)
2. vBET dozvola košta $ 90 (u USD)
3. Instalacija je jednostavna i brza. Upload datoteka, uvoz proizvoda datoteka i podesiti kao što je opisano u ReadMe.html Ako ga konfigurirati na odgovarajući način možete završiti instalacijski postupak u nekoliko minuta. 
Ako konfigurirate ga krivo, neki sukobi s drugim plugins ili integrirati vBET s drugim plugins ne na odgovarajući način, onda će se sve dok ćete postaviti sve na odgovarajući način. Imajte na umu da u slučaju problema imate naš besplatni online potporu i ako smatrate da je bolje za nas cijelu instalaciju, onda možete samo kupiti instalacije usluga ($ 30).
Pozdrav,
Imate problema podnošenja narudžbe.
Vaš oblik ne radi.
Nije moguće umetnuti informacije.
Goanna
Ups, ispričavam se,
Nisam kliknite slažu gumb. On je
Bio svjestan da sam morao kliknite gumb sporazum prije nego što sam ispunite obrazac.
Dakle kao što ja razumijem sve radi u redu:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, 
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):