PDA

View Full Version: Nekatera vprašanja za vas

Goanna
16-06-10, 21:29
Pozdravljeni,

1. Koliko je branding brezplačno Pristojbina za plačan prevod (cena v avstralskih dolarjev):. Zmeden:
2. Cena v avstralskih dolarjih za avtomatsko Prevodi vBET prosim:. Zmeden:

3. Ali mi lahko poveste kakšno idejo o tem, kako dolgo traja, da se ta skript nameščen in deluje pravilno: zmeden:

wowglider.de
18-06-10, 02:43
lol.
de.finance.yahoo.com / waehrungen / waehrungsrechner / # s = USD, v = AUD; amt = 1
Tukaj imaš

vBET
18-06-10, 10:08
Hi,

Prosimo, upoštevajte, da naše cene so v USD, in koliko ga bo v avstralskih dolarjih odvisna od trenutnih tečajev -, ki se lahko spremeni vsakič. Tako da boste morali preveriti, kaj je dejanski tečaj Paypal.

1. Branding brezplačno strošek $ 135 (v USD)
2. vBET licenco costs $ 90 (v USD)

3. Namestitev je enostavna in hitra. Nalaganje datotek, datoteke za uvoz izdelkov in nastaviti, kot je opisano v readme.html Če jo nastavite ustrezno lahko končate postopek namestitve v nekaj minutah.
Če konfigurirate narobe, so se nekatere v nasprotju z drugimi plugins ali vgradi vBET z drugimi plugins ni ustrezno, potem bo to trajalo tako dolgo, kot vas bo vse, kar je ustrezno. Prosimo, upoštevajte, da se v primeru vprašanj, ki ste jih naše brezplačno spletno podporo, in če menite, da je bolje za nas, da ne celega obrata, potem lahko samo kupite namestitev storitev ($ 30).

Goanna
21-06-10, 15:36
Hello,

Imate težave oddajo naročila.
Vaš obrazec ne deluje.

Ne morem vstaviti info.

Goanna

Goanna
21-06-10, 15:48
Ups, se opravičujem,

Nisem ustrezno strinjate gumb. He he
Ni vedela, da sem imel na klopi sporazum gumb preden sem izpolnite obrazec.

vBET
22-06-10, 22:16
Torej, kot sem razumel vse, kar se dela lep:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1