View Full Version: Nekatera vprašanja za vas
Pozdravljeni,
1. Koliko je branding brezplačno Pristojbina za plačan prevod (cena v avstralskih dolarjev):. Zmeden:
2. Cena v avstralskih dolarjih za avtomatsko Prevodi vBET prosim:. Zmeden:
3. Ali mi lahko poveste kakšno idejo o tem, kako dolgo traja, da se ta skript nameščen in deluje pravilno: zmeden:
wowglider.de
18-06-10, 02:43
lol.
de.finance.yahoo.com / waehrungen / waehrungsrechner / # s = USD, v = AUD; amt = 1
Tukaj imaš
Hi,
Prosimo, upoštevajte, da naše cene so v USD, in koliko ga bo v avstralskih dolarjih odvisna od trenutnih tečajev -, ki se lahko spremeni vsakič. Tako da boste morali preveriti, kaj je dejanski tečaj Paypal.
1. Branding brezplačno strošek $ 135 (v USD)
2. vBET licenco costs $ 90 (v USD)
3. Namestitev je enostavna in hitra. Nalaganje datotek, datoteke za uvoz izdelkov in nastaviti, kot je opisano v readme.html Če jo nastavite ustrezno lahko končate postopek namestitve v nekaj minutah.
Če konfigurirate narobe, so se nekatere v nasprotju z drugimi plugins ali vgradi vBET z drugimi plugins ni ustrezno, potem bo to trajalo tako dolgo, kot vas bo vse, kar je ustrezno. Prosimo, upoštevajte, da se v primeru vprašanj, ki ste jih naše brezplačno spletno podporo, in če menite, da je bolje za nas, da ne celega obrata, potem lahko samo kupite namestitev storitev ($ 30).
Hello,
Imate težave oddajo naročila.
Vaš obrazec ne deluje.
Ne morem vstaviti info.
Goanna
Ups, se opravičujem,
Nisem ustrezno strinjate gumb. He he
Ni vedela, da sem imel na klopi sporazum gumb preden sem izpolnite obrazec.
Torej, kot sem razumel vse, kar se dela lep:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):