مشاهده نسخه کامل : برخی از سوالات را برای شما
سلام وجود دارد ،
1. چقدر هزینه نام تجاری رایگان برای نسخه پرداخت شده است (قیمت به دلار استرالیا) : اشتباه :
2. قیمت به دلار استرالیا برای ترجمه خودکار فعال تصدی لطفا : اشتباه :
3. آیا می توانید برخی از ایده از چه مدت طول می کشد تا این اسکریپت نصب شده و کار درست را به من می دهد : اشتباه :
wowglider.de
18-06-10, 02:43
LOL.
de.finance.yahoo.com / waehrungen / waehrungsrechner / # = USD ؛ = AUD. AMT = 1
شما بروید
سلام ،
لطفا توجه داشته باشید که قیمت های ما به دلار آمریکا هستند و چه مقدار آن را به دلار استرالیا باشد بستگی دارد البته واقعی -- است که می تواند هر بار تغییر. بنابراین شما باید چک کنید البته واقعی در پی پال.
1. هزینه های برند آزاد 135 دلار (به دلار آمریکا)
2. هزینه های مجوز فعال تصدی $ 90 (در USD)
3. نصب آسان و سریع است. ارسال فایل ، واردات فایل محصول و پیکربندی به عنوان در readme.html توصیف اگر شما آن را پیکربندی مناسب شما می توانید روش نصب را در چند دقیقه به پایان برسد.
اگر شما پیکربندی آن اشتباه است ، برخی از درگیری با پلاگین های دیگر و یا ادغام فعال تصدی با پلاگین دیگر نمی مناسب ، سپس آن را تا زمانی که شما همه چیز را مناسب تنظیم طول خواهد کشید. لطفا توجه داشته باشید که در مورد مسائل شما باید ما پشتیبانی آنلاین و اگر شما احساس می کنید که بهتر است برای ما به انجام نصب ، کل ، و سپس شما فقط می توانید خرید خدمات نصب ، (30 دلار).
میهمان گرامی ،
داشتن مشکلات ارسال در نظم.
فرم شما در حال حاضر کار نمی کند.
قادر به وارد کردن اطلاعات است.
Goanna
اوه ، ببخشید ،
من تیک تیک دکمه موافق نیست. به او گفته شده
غافل که من تا به حال تیک دکمه توافق قبل از پر کردن فرم بود.
به طوری که من درک می کنم همه چیز خوب است کار میکند :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):