PDA

View Full Version: Zgjidhet Translations nuk pushon së punuari.

samm1129
24-09-11, 02:08
Hi. Unë kam upgraded forum time për 4,15 një muaj më parë, çdo gjë ishte duke punuar, duke përfshirë edhe përkthimet, por kjo përkthime javë nuk pushon së punuari, kur duke u përpjekur për të përkthyer, tregon faqja lart, pa asnjë karaktere.
Unë nuk kanë bërë ndonjë ndryshim, ajo vetëm u ndal duke punuar për asnjë arsye të dukshme. Ju lutemi këshilla.

url: rabroad.com

samm1129
24-09-11, 02:09
i shkoi përpara dhe të kontrolluar me Google për të siguruar domain nuk është ndaluar.

rabroad.com/google2.php

r.dziadusz
24-09-11, 07:35
Hi,
Ju lutem kontrolloni sërish konfigurimin tuaj vBet, ju lutemi t'i kushtojë vëmendje në gjuhën forum tuaj default, në qoftë se është vendosur

samm1129
24-09-11, 21:23
unë shkova me çdo gjë mbi dhe mbi. Asgjë nuk është ndihmuar.

samm1129
24-09-11, 21:39
got it punuar përsëri me paaftësi memcached

r.dziadusz
25-09-11, 17:21
Ndërsa duke përdorur cache memorie keni qenë përdorur edhe cache mysafir? Nëse jo, të përpiqet të kthehet dy prej tyre në

Wulf
29-09-11, 20:19
Unë jam që ka të njëjtin problem, por nuk kanë memcache kthyer më. Faqet në gjuhë të tjera vetëm të dal bosh.

samm1129
30-09-11, 02:28
problemi im u kthye. Duket si ky software mund të bëhet absolete, në qoftë se admin nuk do të dalë me zgjidhje së shpejti.

samm1129
30-09-11, 02:29
Google ndryshuar settings. Që me të vërtetë sucks si i bleva 2 kopje të përkthyesit dhe tani në gjendje t'i përdorin ato.

r.dziadusz
30-09-11, 09:36
Çfarë jeni duke përdorur API? A ka problem me të gjithë ata, edhe ne ju inkurajojmë të përmirësuar vbet tuaj në versionin e fundit

samm1129
30-09-11, 13:47
ajo është versioni i fundit. provuar të dyja API. google v1, v2, ms. Asgjë nuk është duke punuar tani.

Wulf
30-09-11, 14:32
Kam instaluar versionin e fundit 4.4.2. Unë kam këto settings:

Përdor Google API v2 - No
Përdorni vetëm Google - No
Regjistruar ID Application siç parashikohet nga Microsoft

Aktualisht, vizitorët janë gjetur faqet pa tekst në gjuhët e tjera se gjuha kryesore e mia forum. Kjo nuk është e gjitha faqet dhe gjuhët si disa ende kanë përkthime, por kjo është shumica e tyre. Shembull i faqes kryesore CMS: http://saabworld.net/de/content/

Unë do të duhet të vendosë së shpejti për të marrë VBET poshtë nëse nuk do të jetë një gjendje e vështirë për këtë problem. Unë e kuptoj ju djema nuk mund të ndihmojë gjendjen e tanishme me përkthime të lirë do të Google një version të paguar, por shpresojmë se ju të gjeni një mënyrë për të bërë punën e VBET përsëri si ai ishte.

samm1129
30-09-11, 15:10
Google është duke i dhënë:

Starting translation test
Test result: {"responseData": null, "responseDetails": "Suspected Terms of Service Abuse. Please see http://code.google.com/apis/errors", "responseStatus": 403}
Test error:

përdori këtë për të testuar MS:

<?php
require_once('./global.php');
echo "Starting translation test<br/>\n";
$connection = curl_init();
curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://api.microsofttranslator.com/V2/Ajax.svc/Translate?appId='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_microsoftappid'].'fake&from=pl&to=en&options={%22ContentType%22:%22text/html%22}&text=witaj');
curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
//curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$time = microtime(true) * 1000;
$result = curl_exec($connection);
$time = microtime(true) * 1000 - $time;
echo 'Test result: '.$result."<br/>\n";
echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
curl_close($connection);
echo 'Connection time (ms): '.$time;
?>

mori këtë mesazh:

Starting translation test
Test result: "InvalidOperationException: : ID=3643.V2_Json.Translate.35944BF8"
Test error:
Connection time (ms): 61.6999511719

Wulf
30-09-11, 15:46
Google testi im duket mirë:

Duke filluar testin përkthimi
Rezultati i testit: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Test error:
Ora Connection (ms): 628,73828125

samm1129
30-09-11, 23:55
Administratorët ... mund të ju ndihmojë me këtë çështje si produkt juaj u bë i papërdorshëm dhe në qoftë se nuk ka zgjidhje, unë do të doja paratë e mia.

r.dziadusz
01-10-11, 09:47
samm1129: Ju jeni bllokuar nga google për shkak të kërkesës së shumë për të dytë, gjithashtu keni arritur limitet tuaja në Microsoft, ju lutem sigurohuni që të gjitha tuaj tuaj cache është aktivizuar, në qoftë se ju nuk do të përdoret google API v1 (për shkak të kushteve të përdorimit) ju mund të rrisë cache TTL, ale lexoni këtë FAQ, rreth lë të kuptohet se: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html, dhe i kushtoj vëmendje mbi të:
1. Add to vBET faqet e injoruar si përmbajtje shumë që ju mendoni se nuk është e rëndësishme për përkthime
2. Përdorimi shërbime falas të përkthimit të parë
3. Për të shmangur duke arritur në përkthime pa kufi shumë të shpejtë - gjuhë kufi mbështetur. Shto të reja nga koha në kohë kur cache juaj është e plotë.
4. Edhe nëse jeni duke përdorur përkthime të paguar - kufi gjuhët e mbështetur në ato që ju mendoni se janë më të rëndësishme për forumin tuaj. Dhe, edhe atëherë kufizojnë atë më shumë - pas kohe ju mund të shtoni gjuhët më shumë nëse mendoni se shpenzimet janë në rregull për ju.
5. Nëse ju nuk jeni duke përdorur Google Translation API v1 - mos të qartë cache tuaj bazës së të dhënave dhe çaktivizoni pastrimi automatike, ose të paktën të cache të ndryshojë kohë për të jetuar për një kohë të gjatë (mos paguani për përkthime të njëjtë)
6. Shmangni përkthimin e SPAM, duke verifikuar postimet e bëra deri në atë të botuar.

Një gjë më shumë ju mund të përdorni këtë mjedis, për të reduktuar kërkesën tuaj:

admincp -> vbet -> options përkthim -> Vonesa në mes të përkthimeve

samm1129
02-10-11, 02:38
samm1129: Ju jeni bllokuar nga google për shkak të kërkesës së shumë për të dytë, gjithashtu keni arritur limitet tuaja në Microsoft, ju lutem sigurohuni që të gjitha tuaj tuaj cache është aktivizuar, në qoftë se ju nuk do të përdoret google API v1 (për shkak të kushteve të përdorimit) ju mund të rrisë cache TTL, ale lexoni këtë FAQ, rreth lë të kuptohet se: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html, dhe i kushtoj vëmendje mbi të:

1. Add to vBET faqet e injoruar si përmbajtje shumë që ju mendoni se nuk është e rëndësishme për përkthime
Hi, deri kohët e fundit unë nuk duhet të kufizojë përkthime në të gjitha.

Të gjitha faqet janë të rëndësishme ... I really dont kuptoj deklaratën tuaj atje ...

2. Përdorimi shërbime falas të përkthimit të parë

Unë kam qenë duke përdorur shërbime falas, dhe u ndaluar nga google dhe ms.

3. Për të shmangur duke arritur në përkthime pa kufi shumë të shpejtë - gjuhë kufi mbështetur. Shto të reja nga koha në kohë kur cache juaj është e plotë.

I blerë software sepse ju reklamuar "përkthime automatike në 52 gjuhë" në qoftë se unë kufi gjuhët e mbështetur, çfarë është pika e të pasurit software?

4. Edhe nëse jeni duke përdorur përkthime të paguar - kufi gjuhët e mbështetur në ato që ju mendoni se janë më të rëndësishme për forumin tuaj. Dhe, edhe atëherë kufizojnë atë më shumë - pas kohe ju mund të shtoni gjuhët më shumë nëse mendoni se shpenzimet janë në rregull për ju.

Unë nuk ishte me të vërtetë duke planifikuar të përdorur shërbime të paguara. U përpoq vetëm për të siguruar se nuk është diçka në fund e mia.

5. Nëse ju nuk jeni duke përdorur Google Translation API v1 - mos të qartë cache tuaj bazës së të dhënave dhe çaktivizoni pastrimi automatike, ose të paktën të cache të ndryshojë kohë për të jetuar për një kohë të gjatë (mos paguani për përkthime të njëjtë)

Sa herë që unë jam duke përdorur cache, DB im është në rritje të përmasave të unmanageble dhe crashes. Që ndodhi në disa occations dhe kjo ishte arsyeja i me aftësi të kufizuara cache. Forum ime ka afër postimet 4million kështu që ju mund ta imagjinoni se sa i madh do të marrë cache.

6. Shmangni përkthimin e SPAM, duke verifikuar postimet e bëra deri në atë të botuar.

Unë kam instaluar sisteme anti spam, prandaj nuk kam spam në boad.

Një gjë më shumë ju mund të përdorni këtë mjedis, për të reduktuar kërkesën tuaj:

Unë kam vendosur tashmë që për 100 - doesnt ndihmë.

harleyforum.se
02-10-11, 16:39
Kam instaluar versionin e fundit 4.4.2. Unë kam këto settings:

Përdor Google API v2 - No
Përdorni vetëm Google - No
Regjistruar ID Application siç parashikohet nga Microsoft

Aktualisht, vizitorët janë gjetur faqet pa tekst në gjuhët e tjera se gjuha kryesore e mia forum. Kjo nuk është e gjitha faqet dhe gjuhët si disa ende kanë përkthime, por kjo është shumica e tyre. Shembull i faqes kryesore CMS: http:// saabworld.net / de / content /

Unë do të duhet të vendosë së shpejti për të marrë VBET poshtë nëse nuk do të jetë një gjendje e vështirë për këtë problem. Unë e kuptoj ju djema nuk mund të ndihmojë gjendjen e tanishme me përkthime të lirë do të Google një version të paguar, por shpresojmë se ju të gjeni një mënyrë për të bërë punën e VBET përsëri si ai ishte.

Yep. njëjtën çështje këtu. : (

Ju lutem vini re të gjitha filloi në fund të shtator! Gjithkush ka të njëjtin problem nga ajo datë. v 4.xxx ose v 2.xxx

samm1129
02-10-11, 18:39
Administratorët: Unë kam uninstalled produkt si ai nuk është duke punuar. Kjo është kërkesë zyrtare për rimbursim.

vBET
03-10-11, 12:41
Hi.

Rastin tuaj është mbështetur nga Radek, por sepse ju PM mua direkt unë jam përgjigjur. Ju lutem vini re se ju jeni bllokuar nga Google v1. Në shkrimin tuaj keni shkruar 2 që keni përdorur testin Google. I kontrolluar adresa (rabroad.com/google2.php) dhe kjo është rezultat i juaj:

Duke filluar testin përkthimi
Rezultati i testit: {"responseData": null, "responseDetails": "Kushtet dyshuar për abuzim Shërbimi Ju lutem shikoni http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Test error:
Pra, zgjidhja nuk është në anën tonë, por në anën tuaj dhe ju tashmë e marrë adresën URL ku të shkoni për hollësi të mëtejshme. Ju do të gjeni formular për të kontaktuar atje me Google dhe gjeni se pse ju është bllokuar. Gjithashtu ju lutem vini re se Google është duke u përgatitur v1 të mbyllet në mënyrë që ata të vënë kufizime për përdorimin më të API. Versionin e ri të vBET ju lejon të përdorni Google dhe Microsoft v2 Translation API. Dhe në rast të trazirave ne gjithashtu t'ju ofrojë analiza për ata TV - ju lutem shikoni këtu për detaje: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729

Gjithashtu ju lutem vini re se në rast të Microsoft dhe Google v2 Translation API ju keni çelësat e duhur për të vendosur API në CP Admin - përndryshe ato nuk do të ju ofrojë rezultate. Gjithashtu Microsoft ka kufijtë e brendshëm të përdorimit. Google v2 gjithashtu ka kufijtë e përdorimit, por ju mund të konfiguroni vetë - kjo është vetëm për të menaxhuar shpenzimet tuaja, pasi që Google v2 është paguar. Të gjitha informatat në lidhje me çelësat e nevojshme që ju keni të përfshira në përshkrimin vBET konfigurimit dhe në dispozicion në CP tuaj Admin.

Nëse ju doni të përdorni vetëm APIs lirë atëherë tani ju keni v1 Google dhe Microsoft Translation API - kabinë kanë kufizime. Ju mund të konfiguroni vBET të mos përkthejnë gjëra të panevojshme - ju mund të bllokojë faqet për përkthim. Ju gjithashtu mund të disable gjuhë të panevojshme. Pra, kufijtë nuk do të arrijë në mënyrë të shpejtë. Radek është duke u përgatitur artikull se si për të kufizuar kostot e përkthimet tuaja, ku ata dhe të tjera lë të kuptohet se do të përfshihen. Ju do të gjeni këtë artikull shpejt në FAQ. Radek tashmë ju dha lë të kuptohet se më shumë këtu:
Duke iu përgjigjur shënimet tuaja për lë të kuptohet se:

Hi, deri kohët e fundit unë nuk duhet të kufizojë përkthime në të gjitha.
Po. Google nuk e ka vendosur kufij deri kohët e fundit. Ju lutemi të ankohen për Google, sepse ne nuk mund të bëjë asgjë me këtë. Ajo është e ata që nuk e vë mbi ju kufizon ne.

Të gjitha faqet janë të rëndësishme ... I really dont kuptoj deklaratën tuaj atje ...
Ju mund të konsiderojnë disa 0 nuk e rëndësishme është deri te ju. Shembull i disa faqeve të cilat mund të konsiderohen jo të rëndësishme për përkthim nga disa pronarë forum: faqet anëtar, kalendar, photo galleries. Kjo është me të vërtetë deri te ju - çfarë mendoni ju duhet të keni përkthyer çfarë jo.

Unë kam qenë duke përdorur shërbime falas, dhe u ndaluar nga google dhe ms.
Kufijtë e Microsoft janë kohë të bazuara, kështu që në intervalin e ardhshëm ju duhet të jetë në gjendje të përkthejnë deri sa të arrijë kufirin përsëri - e kështu me radhë. Në rast të Google ju keni formuar udhëzime Google çfarë duhet të bëjmë - ju lutem ugar ato.

I blerë software sepse ju reklamuar "përkthime automatike në 52 gjuhë" në qoftë se unë kufi gjuhët e mbështetur, çfarë është pika e të pasurit software?
Ajo është e hint. Ju mund të përdorni apo jo. Sigurisht ju mund të thjesht të përdorni Google v2, paguajnë për përkthime dhe nuk kujdesen për ndonjë kufizim. Unë mendoj se ju keqkuptuar atë që për ata lë të kuptohet se janë. Nëse ju dëshironi ju mund të përdorni të gjitha gjuhët e mbështetur. Lë të kuptohet se janë rreth asaj se si të mos arrijnë kufijtë që të shpejtë në TV të lirë përkthime. Dhe pyetja se çfarë pika-shumë përdoruesit tanë bërë pyetjen kundërta atë që është pika e 53 gjuhëve që kanë, kur rreth 8 i jep të ardhura më shumë dhe trafikut. Ne vetëm të sigurojë mbështetje për 53 përkthimin gjuhë të përdorur ofruesit e jashtëm të përkthimit. Kjo është deri në përdoruesve tonë për të përcaktuar se sa gjuhë ata duan të mbështesin. Kështu që ju duhet të përgjigjen në këtë pyetje vetes, sepse të gjithë kanë opinion të ndryshëm në lidhje me të:) Unë pashë faqen tonë të përdoruesit, ku ishte kthyer vetëm 4 gjuhë, për shembull (dhe kjo ishte kur Google nuk ka as kufij plan ose paguar API)

Unë nuk ishte me të vërtetë duke planifikuar të përdorur shërbime të paguara. U përpoq vetëm për të siguruar se nuk është diçka në fund e mia.
Të paktën deri në mars 2012 ju nuk keni për të. Pas kësaj Microsoft do të paguhet gjithashtu. Ne shpresojmë se deri në këtë kohë ne do të kemi edhe zgjedhje të tjera:) Për ne ajo është edhe bezdisjen e madhe që ofruesit e përkthimit të bërë API tyre paguar.

Sa herë që unë jam duke përdorur cache, DB im është në rritje të përmasave të unmanageble dhe crashes. Që ndodhi në disa occations dhe kjo ishte arsyeja i me aftësi të kufizuara cache. Forum ime ka afër postimet 4million kështu që ju mund ta imagjinoni se sa i madh do të marrë cache.
Lutemi kini parasysh se baza e të dhënave janë të crashes në nivel MySQL kështu që ju mund të kërkoni ndihmë atje. VBET ende është i përgatitur për arka të mëdha - ne kemi strategji të ndryshme pastrimin cache. Gjithashtu nëse ju nuk jeni duke përdorur Google v1 ju mund të disable cache pastrimin (Microsoft dhe Google v2 lejon cache forewer). Duke përdorur vBET pa cache është i pakujdesshëm shumti.

Unë kam vendosur tashmë që për 100 - doesnt ndihmë.
Ajo ndihmon për të shmangur në kërkesat e shumta për sekondë. Ende keni arritur kufirin e tjerë - shumë karaktere në ditë. Pa cache ju do të keni këtë çështje të gjithë kohën. Kur ju keni cache të plotë, atëherë vetëm mesazhet e reja janë përkthyer dhe më pas ajo nuk është aq e lehtë për të arritur kufijtë. Microsoft ka kufi 4 milionë karaktere në muaj (përgjigje Microsoft për këtë është dhënë në lidhje muaj më parë).

Ju çështje me Microsoft API është për shkak se ju tashmë arrijnë limitet e tyre - shih përshkrimin çështje dhe përshkrimin zgjidhje këtu:

Lutemi kini parasysh se është plotësisht e qëndrueshme vBET këtu - ajo ende nuk njëjtën gjë - kërkon për përkthime në ofruesit e jashtëm dhe jep rezultate. Kjo është ofrues i cili bllokuar ju - vBET paraqet atë që e mori - pa rezultat. Dhe vBET nuk merr përgjegjësi në të gjitha për këtë - kjo varet nga vBET përdorues të siguruar ujërave të zeza e tij është në gjendje të përdorni përkthime të jashtëm. Kjo është marrëveshja jonë licencës - kjo është ajo që ju pranoni:

BET është duke përdorur shërbimet e jashtme të përkthimit (përkthim TV). Që version 4.4.0 dhe 3.5.0 vBET është në gjendje të përdorin TV shumë e përkthimit (të mbështetur në të vërtetë: Google dhe Microsoft Translation API). Ju duhet të lejohen të përdorin TV mbështetur përkthim që ju konfiguroni për t'u përdorur nga vBET. Thjeshtë Podbielski Michał ju jep asnjë rimbursimet në rast se forumi juaj është bllokuar / ndaluar ose të kufizuar në ndonjë mënyrë tjetër në çdo e shërbimeve të përkthimit përdorur, edhe në rast se disa / të gjitha shërbimet e mbështetur përkthimi do të jenë të mbyllura. Nëse ju dëshironi, ju mund të shikoni në vBET versionin 2.x tonë të lirë, nuk Shërbimi Google përkthimi është i arritshëm për forumin tuaj para se të blerjes së vBET 3.x/4.x, por ju ende nuk do të kenë të drejtë për çdo rimbursim në qoftë se forumi juaj qasje në ndonjë Shërbime përkthimi do të jetë i kufizuar në asnjë mënyrë gjatë përdorimit të vBET 3.x/4.x. Michał Podbieski thjeshtë nuk është përgjegjës në asnjë mënyrë për çdo të përdorur rezultatet e shërbimeve të përkthimit ose performancës është dhe qasjes.
Për marrëveshje licencë të plotë ju lutem shikoni këtu: vBulletin Plugin Enterprise Translator (vBET) - Marrëveshje License (http://www.vbenterprisetranslator.com/license.php)
Ne nuk marrin përgjegjësi dhe ne thjesht nuk mund të marrë përgjegjësinë për veprimet e ofruesit përkthimi që ata janë palë 3. Ashtu si ju nuk doni të marrë përgjegjësinë për dikë tjetër që vjedh një bankë;) Ne jemi të hapur për të shtuar TV reja përkthimi - nëse ju keni sugjerime ju lutem shkruani:)

Anyway - nuk ka bazë për çdo rimbursim. Kjo është deri tek ju për të siguruar serverin tuaj mund të përdorni përkthime të ofruesve. Dhe ju dakord për këtë. Gjithashtu uninstall e produktit nuk është një bazë për rimbursim - kjo varet nga ju nuk ju doni të përdorni vBET apo jo. Patentën tuaj është si bluzë tuaj - ju vendosni çfarë doni të bëni me të. Përdorimi apo vënë në dollap. Ne nuk e japim rimbursimit, sepse pas gjysmë viti duke e përdorur atë, keni vendosur që të mos përdorni vBET më. Ajo është patentën tuaj dhe zgjedhjen tuaj se çfarë po bëni me të.

Nëse ju mendoni se vBET ka ndonjë bug - ju lutem thread hapur të reja në Raportin seksion Bug dhe ne do të kontrollojë atë. Ende bug gjithashtu nuk është bazë për rimbursim - mete janë gjë normale në software ciklit te jetes dhe ju gjithashtu dakord se gjëra të tilla mund të ndodhë.

Pra, kërkesa juaj për rimbursim nuk ka bazë dhe është mohuar. Të vërtetë keq për çështjet tuaja, por ata janë në anën e konfigurimit tuaj vBET dhe palëve të 3 dhe ne nuk mund të jetë përgjegjës për këtë - atë që është gjithashtu pjesë e marrëveshjes sonë. Pra ju lutem respekt marrëveshjen tonë të licencës.

Ju lutem tregoni keni nevojë për më shumë ndihmë në këtë fushë? Nëse vBET është uninstalled tashmë Unë supozoj se kjo çështje nuk ekziston më. A është e drejtë?

Wulf, harleyforum.se - në përgjithësi përdorin lë të kuptohet se të përfshira këtu. Ju lutemi përdorni provë Microsoft për të parë se çfarë po ndodh - ju tashmë keni shpjegim në lidhje me çështje të mundshme në këtë post. Gjithashtu ju lutem vini re se ne jemi të drejtë tani gjatë hetimeve në lidhje me API tjera përkthime. Tani për tani ajo është e lehtë për të shtuar në mbështetje vBET për TV përkthim shtesë.

Wulf - Unë pashë Google testin tuaj - kjo është për përkthim anglisht në polonisht. Mos harroni se ju lejojnë për TV përkthim të tjera për të paditet dhe në rast të tillë Microsoft Translation API është përdorur sa herë që është e mbështetur (ju mund ta konfiguroni atë për çdo kombinimi gjuhësor - ju lutem lexoni përshkrimin e parametri Use Google Vetëm). Kështu që ju mund të ketë rregull dhe nuk ka përkthime Google kur ju kërkoni për ata të Microsoft.

samm1129
03-10-11, 13:35
Ok. Harrojeni për rimbursim, ju mund të jetë e drejtë për faktin se unë vërtetë kam për përdorimin e softuerit për 3 muaj para se ajo nuk pushon së punuari.
Unë kam vënë re një gjë zoti pak edhe pse që nga viti I uninstalled it, trafikun e mia u hodh nga minuta 30% pas uninstall. Kjo duhet të jetë e lidhur me software. Ju mund të dëshironi të shikoni në se për njoftime tuaj të ardhshëm. Unë kam qenë monitorimi faqen që nga viti dhe të çdo orë, nga trafiku ore qëndron 30% më shumë se kur software ishte duke ecur.

Vetëm një FYI.

vBET
03-10-11, 14:34
Ne nuk shohim ndonjë lidhje mes këtyre 2. Sidomos se nuk ishte edhe 24 orë që ju hequr vBET. Pra, nuk është e lidhur. Trafiku nuk është lineare dhe ju keni vetëm kërcej disa të përkohshme të trafikut.
Motorë kërkimi do të njoftojë në të indekseve është, që ju të hequr vBET në rreth 3 muaj. Edhe robots me siguri nuk e ka vënë re se dhe ende përpiqet për zvarritje faqet e përkthyer (ju mund të ndihmojnë ata dhe të vendosur të hyra të përshtatshme në robots.txt). Pra, thanks for info tuaj, por nuk ka asgjë për të parë - vetëm rastësi. Gjithsesi faleminderit per info:)

gopalmm2
16-10-11, 15:11
Pjesa tjetër e siguroi samm1129 - Trafiku i forumit tim e ka rritur shumë në sajë të vbet. vbet ka ndihmuar në tërheqjen patjetër më shumë anëtarë të ndërkombëtare për forumin tim dhe ka ndihmuar një numër të madh të tyre duke i lejuar ata për të parë faqet në gjuhën e tyre. Përkthimi nuk është i përsosur, por ajo është e mjaftueshme për ne që të kuptojmë njëri-tjetrin dhe kjo ishte ajo që unë isha duke kërkuar për të. Kjo është një shkëlqyer shtesë në një forum.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations