PDA

مشاهده نسخه کامل : حل ترجمه کار متوقف شد.

samm1129
24-09-11, 02:08
سلام. من انجمن من به 4.15 ارتقا یک ماه پیش ، همه چیز کار می کند ، از جمله ترجمه ، با این حال این ترجمه در هفته کار متوقف شد ، هنگامی که در تلاش برای ترجمه ، صفحه نشان می دهد ، بدون هیچ گونه شخصیت است.
من هر تغییری که نیست ، بلکه تنها بدون هیچ دلیل روشنی از کار باز ایستاد. لطفا مشاوره.

URL : rabroad.com

samm1129
24-09-11, 02:09
رفتم جلو و با گوگل چک را به دامنه مطمئن است ممنوع نشده است.

rabroad.com/google2.php

r.dziadusz
24-09-11, 07:35
سلام ،
لطفا چک بار دیگر پیکربندی فعال تصدی خود را ، لطفا توجه انجمن زبان پیش فرض خود را ، اگر قرار است

samm1129
24-09-11, 21:23
من را از طریق همه چیز را بارها و بارها رفت. هیچ چیز کمک می کند.

samm1129
24-09-11, 21:39
آن کردم کار دوباره ناتوان memcached

r.dziadusz
25-09-11, 17:21
در حالی که با استفاده از حافظه کش شما نیز با استفاده از کش خوش آمدید؟ اگر نه ، سعی کنید به نوبه خود هر دو از آنها در

Wulf
29-09-11, 20:19
من داشتن مشکل مشابه ، اما لازم نیست که memcache روشن است. مقالههای زبانهای دیگر فقط تا خالی تبدیل شود.

samm1129
30-09-11, 02:28
مشکل من برگشتم. به نظر می رسد مانند این نرم افزار ممکن است تبدیل به absolete ، اگر ADMIN نمی خواهد آمد تا با راه حل به زودی.

samm1129
30-09-11, 02:29
گوگل تغییر تنظیمات. این واقعا بمکد خریدم 2 نسخه از ترجمه و در حال حاضر قادر به استفاده از آنها.

r.dziadusz
30-09-11, 09:36
چه API استفاده می نمایید؟ آیا مشکل با همه آنها وجود دارد، ما نیز شما را تشویق به علم و تکنولوژی سیاسی خود را به آخرین نسخه ارتقا دهید

samm1129
30-09-11, 13:47
این آخرین نسخه است. سعی کردم هر دو API. گوگل V1 ، V2 ، MS. هیچ چیز کار در حال حاضر است.

Wulf
30-09-11, 14:32
نصب آخرین نسخه 4.4.2 است. من این تنظیمات :

استفاده از گوگل API V2 --
استفاده از گوگل تنها --
وارد ID نرم افزار به عنوان ارائه شده توسط مایکروسافت

در حال حاضر، بازدید کنندگان می توانند برای پیدا کردن صفحات بدون متن به زبان های غیر از زبان اصلی انجمن است. این همه صفحات و زبان هنوز هم ترجمه بلکه آن است که بسیاری از آنها نیست. نمونه ای از صفحه اصلی CMS: http://saabworld.net/de/content/

من نیاز به تصمیم گیری به زودی به علم و تکنولوژی سیاسی پایین اگر در حال رفتن به راه حل برای این مشکل وجود ندارد. من درک می کنم شما بچه ها با ترجمه رایگان در گوگل و رفتن به یک نسخه پرداخت شده می توانید وضعیت کنونی کمک نمی کند، اما امیدوارم شما در پیدا کردن یک راه را به کار علم و تکنولوژی سیاسی دوباره مثل آن بود.

samm1129
30-09-11, 15:10
گوگل ارائه شده است :

Starting translation test
Test result: {"responseData": null, "responseDetails": "Suspected Terms of Service Abuse. Please see http://code.google.com/apis/errors", "responseStatus": 403}
Test error:

استفاده از این تست MS :

<?php
require_once('./global.php');
echo "Starting translation test<br/>\n";
$connection = curl_init();
curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://api.microsofttranslator.com/V2/Ajax.svc/Translate?appId='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_microsoftappid'].'fake&from=pl&to=en&options={%22ContentType%22:%22text/html%22}&text=witaj');
curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
//curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$time = microtime(true) * 1000;
$result = curl_exec($connection);
$time = microtime(true) * 1000 - $time;
echo 'Test result: '.$result."<br/>\n";
echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
curl_close($connection);
echo 'Connection time (ms): '.$time;
?>

این پیام :

Starting translation test
Test result: "InvalidOperationException: : ID=3643.V2_Json.Translate.35944BF8"
Test error:
Connection time (ms): 61.6999511719

Wulf
30-09-11, 15:46
من گوگل به نظر می رسد خوب است :

شروع آزمون ترجمه
نتیجه تست : {"responseData" : {"translatedText" : "powitanie"} ، "responseDetails : تهی ،" responseStatus ": 200}
خطا تست :
زمان اتصال (MS) : 628.73828125

samm1129
30-09-11, 23:55
مدیر... می تواند به شما کمک می کند تا با این مسئله به عنوان محصول خود را غیر قابل استفاده شد و اگر هیچ قطعنامه وجود دارد ، من می خواهم پول من می خواهم.

r.dziadusz
01-10-11, 09:47
samm1129: شما توسط گوگل به دلیل درخواست زیاد در هر ثانیه مسدود شده است، همچنین محدودیت های خود را در مایکروسافت برسد، لطفا مطمئن شوید که تمام کش شما فعال باشد، اگر شما معتاد به استفاده از گوگل API V1 (؛ زیرا از قوانین و مقررات استفاده از) می تواند کش TTL افزایش یابد، آل خواندن این پرسش و پاسخ، در مورد نکات: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html، و توجه بر روی آن:
1. اضافه کردن به فعال تصدی صفحات نادیده گرفته به عنوان مطالب بسیاری که شما فکر می کنم برای ترجمه مهم نیست
2. استفاده از خدمات رایگان ترجمه اولین
3. برای اجتناب از رسیدن به ترجمه آزاد را محدود خیلی سریع است -- محدود کردن زبانهای پشتیبانی شده است. ارسال های جدید را از زمان به زمانی که کش شما پر است.
4. حتی اگر شما با استفاده از ترجمه ها پرداخت می شود -- محدود کردن زبان پشتیبانی برای کسانی که شما فکر می کنم مهم ترین موضوع برای انجمن خود را. و حتی پس از آن محدود کردن بیشتر -- بعد از زمانی که شما می توانید زبان های بیشتری را اگر شما پیدا است که هزینه های OK هستند را برای شما اضافه.
5. اگر شما API V1 ، ترجمه گوگل ، با استفاده از -- کش پایگاه داده های خود را روشن نیست و غیر فعال کردن تمیز کردن خودکار ، و یا حداقل تغییر زمان کش به زندگی بسیار طولانی تری (اجتناب از پرداخت را برای ترجمه های مشابه)
6. اجتناب از ترجمه از اسپم ، توسط تایید پست تا زمانی که منتشر می.

یک چیز بیشتر شما می توانید این تنظیم ، درخواست خود را به کاهش استفاده :

admincp --> فعال تصدی --> ترجمه گزینه های --> تاخیر بین ترجمه

samm1129
02-10-11, 02:38
samm1129: شما توسط گوگل به دلیل درخواست زیاد در هر ثانیه مسدود شده است، همچنین محدودیت های خود را در مایکروسافت برسد، لطفا مطمئن شوید که تمام کش شما فعال باشد، اگر شما معتاد به استفاده از گوگل API V1 (؛ زیرا از قوانین و مقررات استفاده از) می تواند کش TTL افزایش یابد، آل خواندن این پرسش و پاسخ، در مورد نکات: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html، و توجه بر روی آن:

1. اضافه کردن به فعال تصدی صفحات نادیده گرفته به عنوان مطالب بسیاری که شما فکر می کنم برای ترجمه مهم نیست
سلام ، تا من به تازگی ندارد به منظور محدود کردن ترجمه ها در همه.

تمام صفحات مهم هستند... من واقعا نمی بیانیه خود را در آنجا درک...

2. استفاده از خدمات رایگان ترجمه اولین

من شده اند با استفاده از خدمات رایگان ، و توسط گوگل و خانم ها ممنوع است.

3. برای اجتناب از رسیدن به ترجمه آزاد را محدود خیلی سریع است -- محدود کردن زبانهای پشتیبانی شده است. ارسال های جدید را از زمان به زمانی که کش شما پر است.

خریداری نرم افزار چون شما تبلیغ "ترجمه خودکار به 52 زبان" اگر من زبان پشتیبانی محدود ، چه نقطه از داشتن نرم افزار؟

4. حتی اگر شما با استفاده از ترجمه ها پرداخت می شود -- محدود کردن زبان پشتیبانی برای کسانی که شما فکر می کنم مهم ترین موضوع برای انجمن خود را. و حتی پس از آن محدود کردن بیشتر -- بعد از زمانی که شما می توانید زبان های بیشتری را اگر شما پیدا است که هزینه های OK هستند را برای شما اضافه.

من در واقع نه در استفاده از خدمات پرداخت برنامه ریزی است. فقط سعی کردند تا اطمینان حاصل شود آن را در پایان من چیزی نمی.

5. اگر شما API V1 ، ترجمه گوگل ، با استفاده از -- کش پایگاه داده های خود را روشن نیست و غیر فعال کردن تمیز کردن خودکار ، و یا حداقل تغییر زمان کش به زندگی بسیار طولانی تری (اجتناب از پرداخت را برای ترجمه های مشابه)

هر گاه من از با استفاده از حافظه نهان ، DB رو به رشد است به اندازه unmanageble و سقوط است. این دانشگاه فناوری های نوین چندین اتفاق افتاد و که به همین دلیل من از کار افتاده کش بود. انجمن های گفتگوی من تا به نزدیک به پست 4million بنابراین شما می توانید تصور کنید که چگونه کش بزرگ.

6. اجتناب از ترجمه از اسپم ، توسط تایید پست تا زمانی که منتشر می.

من ضد سیستم های هرزنامه نصب شده است ، به همین دلیل من هیچ هرزنامه در boad.

یک چیز بیشتر شما می توانید این تنظیم ، درخواست خود را به کاهش استفاده :

من در حال حاضر است که تا 100 -- رو کمک.

harleyforum.se
02-10-11, 16:39
نصب آخرین نسخه 4.4.2 است. من این تنظیمات :

استفاده از گوگل API V2 --
استفاده از گوگل تنها --
وارد ID نرم افزار به عنوان ارائه شده توسط مایکروسافت

در حال حاضر، بازدید کنندگان می توانند برای پیدا کردن صفحات بدون متن به زبان های غیر از زبان اصلی انجمن است. این همه صفحات و زبان هنوز هم ترجمه بلکه آن است که بسیاری از آنها نیست. نمونه ای از صفحه اصلی CMS: http:// در saabworld.net / د / محتوا /

من نیاز به تصمیم گیری به زودی به علم و تکنولوژی سیاسی پایین اگر در حال رفتن به راه حل برای این مشکل وجود ندارد. من درک می کنم شما بچه ها با ترجمه رایگان در گوگل و رفتن به یک نسخه پرداخت شده می توانید وضعیت کنونی کمک نمی کند، اما امیدوارم شما در پیدا کردن یک راه را به کار علم و تکنولوژی سیاسی دوباره مثل آن بود.

بله. همین مسئله در اینجا. : (

لطفا متوجه آن در پایان ماه سپتامبر آغاز شده! همه مشکل مشابه را از آن تاریخ است. 4.xxx V یا V 2.xxx

samm1129
02-10-11, 18:39
مدیر : حذف محصول آن را به عنوان کار نمی کند. این درخواست رسمی برای استرداد می باشد.

vBET
03-10-11, 12:41
سلام.

پرونده شما توسط رادک حمایت شده بود ، اما دلیل این که شما به من PM به طور مستقیم من پاسخ دادن. لطفا توجه داشته باشید که شما توسط گوگل V1 مسدود. در 2 پست به شما نوشت که شما با استفاده از آزمون گوگل. من چک آدرس (rabroad.com/google2.php) و این نتیجه شما :

شروع آزمون ترجمه
نتیجه تست : {"responseData" : تهی ، "responseDetails" : "شرایط مظنون به تخلف خدمات لطفا http://code.google.com/apis/errors." ، "responseStatus" : 403}
خطا تست :
بنابراین راه حل در کنار ما، بلکه در کنار خود نمی باشد و شما در حال حاضر آدرس URL برای جزئیات بیشتر به کجا بروید. شما را پیدا خواهد کرد را تشکیل می دهند با Google تماس بگیرید و دریابید که چرا شما مسدود شده بود. همچنین توجه داشته باشید که گوگل V1 در حال آماده سازی برای بسته می شود تا محدودیت های آنها را در استفاده از API است. جدیدترین نسخه از علم و تکنولوژی سیاسی اجازه می دهد تا شما را به استفاده از گوگل V2 و مایکروسافت ترجمه API. و در مورد مشکلات ما نیز به شما ارائه آزمون برای آن دسته از رابط های برنامه کاربردی - لطفا اینجا را ببینید برای جزئیات بیشتر: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729

همچنین توجه داشته باشید که در مورد گوگل V2 و مایکروسافت ترجمه API شما باید به مجموعه ای از کلید API مناسب در CP مدیریت - در غیر این صورت کسانی که به شما نتایج را ارائه دهد. همچنین مایکروسافت محدودیت های استفاده داخلی. گوگل V2 نیز دارای محدودیت استفاده است، اما شما می توانید آن را به خودتان پیکربندی - آن است که تنها برای مدیریت هزینه های خود را از گوگل V2 پرداخت شده است. همه اطلاعات در مورد کلید های مورد نیاز شما را در شرح و توصیف پیکربندی علم و تکنولوژی سیاسی گنجانده شده و در CP مدیریت خود در دسترس است.

اگر شما می خواهید به استفاده از رابط های برنامه کاربردی آزاد و سپس در حال حاضر شما V1 گوگل و مایکروسافت ترجمه API - غرفه دارای محدودیت است. شما می توانید علم و تکنولوژی سیاسی بخاطر چیزهای غیر ضروری ترجمه پیکربندی - شما می توانید صفحات را برای ترجمه را مسدود است. شما همچنین می توانید زبان های غیر ضروری را غیر فعال کنید. بنابراین محدودیت خواهد شد رسیدن به خیلی سریع است. رادک در حال آماده سازی مقاله ای در مورد چگونگی محدود کردن ترجمه ها هزینه های خود را که در آن آن و سایر نکات را شامل خواهد شد. شما می توانید این مقاله را به زودی در پرسش و پاسخ پیدا کنید. رادک در حال حاضر به شما نکات بیشتر اینجا کلیک کنید:
پاسخ به یادداشت های خود را در مورد تذکرات :

سلام ، تا من به تازگی ندارد به منظور محدود کردن ترجمه ها در همه.
بله. گوگل محدودیت تنظیم نشده تا همین اواخر. لطفا شکایت گوگل ، زیرا ما می توانیم هر چیزی را با آن انجام نمی. از آنها این است که محدودیت را بر شما می گذارد ما نیست.

تمام صفحات مهم هستند... من واقعا نمی بیانیه خود را در آنجا درک...
شما می توانید برخی از 0 مهم نیست آن است تا به شما در نظر بگیرند. به عنوان مثال برخی از صفحات است که می تواند مهم نیست برای ترجمه توسط برخی از صاحبان فروم در نظر گرفته شده : صفحات عضو ، تقویم ، گالری عکس. این است که واقعا تا به شما -- چه فکر می کنید شما باید چه چیزی نیست.

من شده اند با استفاده از خدمات رایگان ، و توسط گوگل و خانم ها ممنوع است.
محدودیت های مایکروسافت زمان ، بنابراین در فاصله زمانی بعد شما باید قادر به ترجمه تا زمانی که شما در رسیدن به محدود کردن دوباره -- و به همین ترتیب. در مورد گوگل شما شکل دستورالعمل های گوگل چه کاری انجام دهید -- لطفا آیش آن.

خریداری نرم افزار چون شما تبلیغ "ترجمه خودکار به 52 زبان" اگر من زبان پشتیبانی محدود ، چه نقطه از داشتن نرم افزار؟
اشاره شده است. شما می توانید از آن استفاده نمی کنند. البته شما فقط می توانید به سادگی V2 گوگل، برای ترجمه استفاده از پرداخت و در مورد هر گونه محدودیت. من فکر می کنم شما را به آنچه برای آن دسته از نکات اشتباه گرفته شده است. اگر شما می خواهید، شما می توانید از تمام زبان های پشتیبانی شده استفاده کنید. نکات در مورد چگونه به محدودیت رسیدن به سرعت در رابط های برنامه کاربردی ترجمه رایگان. و سوال چه نقطه بسیاری از کاربران ما سوال مخالف است نقطه داشتن 53 زبان که حدود 8 به درآمد بیشتر و ترافیک است. ما فقط پشتیبانی از 53 زبان ترجمه با استفاده از ترجمه های خارجی ارائه می کنند. است تا به کاربران خود تعیین کنید که چگونه بسیاری از زبان آنها می خواهند برای حمایت از. بنابراین شما مجبور به پاسخ به این سوال خودتان، چرا که هر کس نظر متفاوتی نسبت به آن :) من تو را دیدم ما که در آن تنها 4 تبدیل زبان به عنوان مثال (و آن زمانی بود که گوگل حتی محدودیت طرح و یا پرداخت API)

من در واقع نه در استفاده از خدمات پرداخت برنامه ریزی است. فقط سعی کردند تا اطمینان حاصل شود آن را در پایان من چیزی نمی.
حداقل تا مارس 2012 شما لازم نیست به. پس از آن مایکروسافت خواهد بود نیز پرداخت می شود. ما امیدواریم که تا این زمان نیز سایر انتخاب :) برای ما آن است که ناراحتی بزرگ است که ترجمه API خود را پرداخت.

هر گاه من از با استفاده از حافظه نهان ، DB رو به رشد است به اندازه unmanageble و سقوط است. این دانشگاه فناوری های نوین چندین اتفاق افتاد و که به همین دلیل من از کار افتاده کش بود. انجمن های گفتگوی من تا به نزدیک به پست 4million بنابراین شما می توانید تصور کنید که چگونه کش بزرگ.
لطفا توجه داشته باشید که سقوط پایگاه داده در سطح خروجی زیر هستند، بنابراین شما می توانید از آنها بخواهید برای کمک وجود دارد. هنوز هم علم و تکنولوژی سیاسی برای انبارهای بزرگ آماده - باید استراتژی های مختلف پاکسازی کش. همچنین اگر شما در گوگل V1 با استفاده از شما می توانید غیر فعال کردن کش پاکسازی (مایکروسافت و گوگل V2 اجازه می دهد تا به به کش forewer). با استفاده از علم و تکنولوژی سیاسی بدون کش است که عمدتا بی پروا.

من در حال حاضر است که تا 100 -- رو کمک.
این کمک می کند تا برای جلوگیری از درخواست های بسیاری در هر ثانیه است. هنوز هم شما در رسیدن به حد دیگر -- بیش از حد بسیاری از شخصیت در هر روز. بدون کش شما باید این موضوع در همه زمان ها. وقتی که شما دارای کش کامل ، تنها پیام های جدید ترجمه و پس از آن که آن را بسیار آسان برای رسیدن به محدودیت نیست. مایکروسافت محدود کردن 4 میلیون کاراکتر در هر ماه (پاسخ مایکروسافت در این مورد در مورد ماه قبل داده شده بود).

شما موضوع را با مایکروسافت API این است دلیل این که شما در حال حاضر رسیدن به محدودیت های خود را - برای دیدن شرح موضوع و شرح راه حل اینجا را کلیک کنید:

لطفا توجه داشته باشید که علم و تکنولوژی سیاسی به طور کامل پایدار است - هنوز همه چیز را همان - می پرسد برای ترجمه به ارائه دهندگان خارجی فراهم می کند و نتایج. این ارائه دهنده که شما را مسدود - علم و تکنولوژی سیاسی ارائه آنچه در آن کردم - هیچ نتیجه ای. و علم و تکنولوژی سیاسی مسئولیت را در تمام طول می کشد برای این نیست - آن است تا به vBET کاربر برای اطمینان فاضلاب خود را قادر به استفاده از ترجمه های خارجی است. این توافقنامه مجوز ما است - این همان چیزی است که شما توافق می کنید:

BET، با استفاده از خدمات ترجمه خارجی (ترجمه رابط های برنامه کاربردی) است. از آنجا که نسخه 4.4.0 و 3.5.0 علم و تکنولوژی سیاسی قادر به استفاده از بسیاری از رابط های برنامه کاربردی ترجمه (در واقع پشتیبانی: گوگل و مایکروسافت ترجمه API) است. شما باید مجاز به استفاده از رابط های برنامه کاربردی پشتیبانی ترجمه است که شما پیکربندی شده توسط علم و تکنولوژی سیاسی مورد استفاده قرار گیرد. ساده Podbielski میکال هیچ بازپرداخت در صورتی که اگر انجمن شما مسدود شده است / و یا در هر راه دیگر به هر یک از خدمات ترجمه استفاده می شود ممنوع و محدود، حتی در صورت اگر برخی از / همه خدمات ترجمه خواهد شد بسته را به شما می دهد. اگر شما می خواهید، شما می توانید بر روی علم و تکنولوژی سیاسی ما نسخه 2.x آزاد را بررسی کنید، آیا سرویس ترجمه گوگل در دسترس است برای انجمن خود را قبل از خرید از علم و تکنولوژی سیاسی 3.x/4.x، اما شما هنوز هم حق ندارد به هر بازپرداخت اگر انجمن شما دسترسی به هر گونه خدمات ترجمه خواهد شد و به هیچ وجه در طول استفاده از علم و تکنولوژی سیاسی 3.x/4.x محدود شده است. ساده Podbieski میکال در هر راه را برای هر یک از استفاده از خدمات ترجمه نتایج و یا عملکرد آن است و در دسترس نیست.
توافقنامه مجوز کامل لطفا اینجا را ببینید: پلاگین اصلی تصدی مترجم (علم و تکنولوژی سیاسی) - توافقنامه مجوز (http://www.vbenterprisetranslator.com/license.php)
ما مسئولیت را ندارد و ما به سادگی می توانید مسئولیت عملیات را برای ارائه دهندگان ترجمه را از آن احزاب 3. درست مثل شما که می خواهید به مسئولیت برای شخص دیگری که راب بانک ؛) ما باز هستند برای اضافه کردن API های ترجمه جدید - اگر شما پیشنهادات لطفا :)

به هر حال - این است که هیچ پایه و اساسی برای هر بازپرداخت وجود دارد. آن تا به شما برای اطمینان از سرور شما می تواند به از ترجمه ارائه دهندگان استفاده است. و شما برای این مورد به توافق برسند. همچنین حذف محصول پایه ای برای بازپرداخت نمی باشد - آن است که تا شما می خواهید به استفاده از علم و تکنولوژی سیاسی است یا نه. مجوز شما مانند بلوز خود را - شما تصمیم می گیرید آنچه که می خواهید با آن انجام دهید. استفاده از آن و یا قرار دادن به گنجه. ما بازپرداخت نمی دهد چرا که پس از نیم سال از استفاده از آن، شما تصمیم به vBET استفاده نمی کنه. این مجوز شما و انتخاب شما آنچه شما انجام می دهند با آن است.

اگر شما فکر می کنم علم و تکنولوژی سیاسی هر گونه اشکال - لطفا این موضوع باز جدید در بخش گزارش اشکال است و ما آن را بررسی خواهد کرد. با این حال اشکال پایه ای برای بازپرداخت نمی باشد - اشکالات چیز طبیعی در چرخه حیات نرم افزار است و شما همچنین توافق می کنید که همه چیز می تواند اتفاق بیفتد.

بنابراین درخواست خود را برای بازپرداخت هیچ پایه و اساس است و آن را تکذیب کرد. واقعا متاسفم برای مسائل خود را، اما کسانی که در کنار پیکربندی علم و تکنولوژی سیاسی و احزاب 3 هستند و ما نمی تواند مسئول آن - چه بخشی از توافق ما است. پس لطفا احترام به توافقنامه مجوز.

لطفا به من بگویید آیا شما نیاز به کمک بیشتر در این زمینه؟ اگر علم و تکنولوژی سیاسی در حال حاضر حذف من فرض کنیم که این مسئله وجود دارد نمی کنه. آیا این درست است؟

Wulf، harleyforum.se - به طور کلی استفاده از نکات در اینجا. لطفا برای استفاده از آزمون مایکروسافت برای بررسی آنچه در جریان است - توضیح درباره شماره های بالقوه شما در حال حاضر در این ارسال. همچنین توجه داشته باشید که ما در حال حاضر در جریان تحقیق در مورد API ترجمه دیگر. در حال حاضر از آن آسان است به علم و تکنولوژی سیاسی برای پشتیبانی از رابط های برنامه کاربردی ترجمه اضافی است.

Wulf - من دیدم آزمون Google خود - آن را برای ترجمه انگلیسی به لهستانی. به یاد داشته باشید که شما برای ترجمه های دیگر رابط های برنامه کاربردی اجازه می دهد تا شکایت کرد و در صورتی که چنین مایکروسافت ترجمه API استفاده می شود هر زمان که از آن پشتیبانی (شما می توانید آن را برای هر جفت زبان پیکربندی - لطفا شرح استفاده از پارامتر گوگل تنها). بنابراین شما می توانید OK گوگل و بدون ترجمه که شما برای کسانی که به مایکروسافت بخواهید.

samm1129
03-10-11, 13:35
خوب. فراموش بازپرداخت ، شما حق ممکن است در مورد این واقعیت است که من در واقع برای استفاده از نرم افزار به مدت 3 ماه قبل از آن را متوقف کرد به کار.
من متوجه یک چیز شسته و رفته کوچک هر چند از آنجایی که من آن را حذف ، ترافیک من شروع به پریدن کرد توسط دقیقه 30 درصد پس از حذف است. این است که به مربوط به نرم افزار است. شما ممکن است بخواهید که به دنبال نسخه های آینده خود را. من شده اند نظارت بر سایت از زمان و در هر ساعت ، با ترافیک ساعت باقی می ماند 30 ٪ بیش از زمانی که نرم افزار در حال اجرا بود.

فقط برای اطلاعات شما.

vBET
03-10-11, 14:34
ما می بینیم که هیچ رابطه ای بین کسانی که 2. به خصوص که حتی 24 ساعت وجود دارد که از شما حذف علم و تکنولوژی سیاسی. پس از آن مربوط نیست. ترافیک است خطی نیست و شما باید فقط برخی از رفتن ترافیک موقت.
موتورهای جستجو خواهد شد در شاخص های آن با خبر می سازیم، که شما علم و تکنولوژی سیاسی در حدود 3 ماه از حذف. حتی روبات به احتمال زیاد آن را متوجه نشده و هنوز هم سعی کنید به خزیدن صفحات ترجمه شده (شما می توانید آنها را و کمک به راه نوشته های مناسب در robots.txt در). با تشکر برای اطلاعات شما، اما هیچ چیز به نگاه وجود دارد - فقط تصادفی است. به هر حال با تشکر برای اطلاعات!

gopalmm2
16-10-11, 15:11
مطمئن samm1129 - ترافیک انجمن تا حد زیادی افزایش یافته است به vBET. علم و تکنولوژی سیاسی قطعا در کشیدن اعضای بین المللی بیشتر به انجمن من و تعداد زیادی از آنها اجازه می دهد آنها را برای مشاهده صفحات را به زبان خود کمک کرده است کمک کرده است. ترجمه کامل نیست، بلکه آن است که به اندازه کافی برای ما یکدیگر را درک میکنند و این چیزی بود که من به دنبالش هستم. این عالی افزودنی به انجمن است.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1