Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Překlady přestal pracovat.
Dobrý den. Mám upgrade mého fórum 4,15 před měsícem, všechno funguje, včetně překladů, ale tento týden překlady přestal fungovat, když se snaží překládat, stránka se ukáže, bez jakýchkoliv znaků.
Nemám žádné změny, prostě přestaly fungovat bez zjevného důvodu. Prosím o radu.
URL: rabroad.com
Šel jsem dopředu a kontrolovat s pomocí Google, aby se ujistil domény nejsou zakázány.
rabroad.com/google2.php
r.dziadusz
24-09-11, 07:35
Dobrý den,
Prosím, zkontrolujte ještě jednou své vBet konfiguraci, prosím, pozor na výchozí jazyk fóra, pokud je nastavena
Prošel jsem všechno, znovu a znovu. Nic není pomoci.
Mám to opět pracovat tím, že vyřadí memcached
r.dziadusz
25-09-11, 17:21
Při použití mezipaměti jste používali také hostem cache? Pokud ne, zkuste se obrátit na oba
Mám stejný problém, ale nemají memcache zapnutý. Stránky v jiných jazycích jen objeví prázdný.
můj problém se vrátil. Vypadá to, že tento software by mohl stát absolete, pokud admin nepřijde s řešením brzy.
Google změnil nastavení. To opravdu naštve, když jsem koupil 2 kopie překladatele a nyní používat nemohou.
r.dziadusz
30-09-11, 09:36
Co API používáte? Je tu problém se všemi z nich, také doporučujeme inovovat vaše vbet na poslední verzi
to je poslední verze. se snažil obě API. Google V1, V2, ms. Nic je již funkční.
Nainstaloval jsem poslední verzi 4.4.2. I tyto nastavení:
Použití Google API V2 - Ne
Používejte pouze Google - žádné
Zadal ID aplikace, jak je stanoveno Microsoft
V současné době nacházejí návštěvníci stránky bez textu v jiných jazycích než můj hlavní fórum jazyk. To není všechny stránky a jazyky jako někteří stále ještě překlady, ale to je většina z nich. Příklad hlavní stránky CMS: http://saabworld.net/de/content/
Budu muset brzy rozhodnout sejmout VBET tam je nebude oprava tohoto problému. Chápu, že vás nemůže pomoci současná situace s volné překlady Google na placenou verzi, ale doufejme, že najít způsob, jak znovu pracovat, jako by to bylo VBET.
Google dává:
Starting translation test
Test result: {"responseData": null, "responseDetails": "Suspected Terms of Service Abuse. Please see http://code.google.com/apis/errors", "responseStatus": 403}
Test error:
využil k testování MS:
<?php
require_once('./global.php');
echo "Starting translation test<br/>\n";
$connection = curl_init();
curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://api.microsofttranslator.com/V2/Ajax.svc/Translate?appId='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_microsoftappid'].'fake&from=pl&to=en&options={%22ContentType%22:%22text/html%22}&text=witaj');
curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
//curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$time = microtime(true) * 1000;
$result = curl_exec($connection);
$time = microtime(true) * 1000 - $time;
echo 'Test result: '.$result."<br/>\n";
echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
curl_close($connection);
echo 'Connection time (ms): '.$time;
?>
dostal tuto zprávu:
Starting translation test
Test result: "InvalidOperationException: : ID=3643.V2_Json.Translate.35944BF8"
Test error:
Connection time (ms): 61.6999511719
My Google testu vypadá dobře:
Spuštění překladatelské zkoušky
Výsledek testu: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Testovací chyba:
Připojení čas (ms): 628,73828125
Admini ... Můžete mi pomoci s tímto problémem, jak váš produkt stal nepoužitelný, a není-li řešení, rád bych své peníze zpět.
r.dziadusz
01-10-11, 09:47
samm1129: jsou blokována společností google kvůli mnoha žádostí za sekundu, také dostanete Vaše limity v microsoft, zkontrolujte že všechny vaše cache je povoleno, pokud nebudete používat google api v1 (becouse podmínky užití) by se mohl zvýšit cache ttl, pivo číst tento faq, o tipy: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html a dávejte pozor na to:
1. Přidat k vBET ignorovány stránky co nejvíce obsahem, si myslíte, že není důležité pro překlady
2. Využít volný překladatelské služby první
3. Aby nedošlo k dosažení volné překlady omezit příliš rychle - limit podporovaných jazyků. Přidat nové se čas od času, když váš cache zaplněna.
4. I v případě, že používáte placené překlady - omezit podporované jazyky na ty, které si myslíte, že jsou nejdůležitější pro vaše fórum. A i pak omezit to více - po dobu, po kterou je možné přidat další jazyky, pokud zjistíte, že náklady jsou v pořádku pro vás.
5. Pokud nejste pomocí Google Translation API V1 - není jasné, databáze cache a vypnout automatické čištění, nebo alespoň změnit mezipaměť čas žít mnohem déle (vyhnout se placení za stejné překlady)
6. Vyhněte se překlad spamu, na základě ověření, dokud nebudou tyto příspěvky jsou publikovány.
A ještě jedna věc, kterou můžete použít toto nastavení, aby se snížila svůj požadavek:
admincp -> vbet -> možnosti překladu -> Prodleva mezi překlady
samm1129: jsou blokována společností google kvůli mnoha žádostí za sekundu, také dostanete Vaše limity v microsoft, zkontrolujte že všechny vaše cache je povoleno, pokud nebudete používat google api v1 (becouse podmínky užití) by se mohl zvýšit cache ttl, pivo číst tento faq, o tipy: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html a dávejte pozor na to:
1. Přidat k vBET ignorovány stránky co nejvíce obsahem, si myslíte, že není důležité pro překlady
Dobrý den, až do nedávné doby jsem nemusel omezit překlady vůbec.
Všechny stránky jsou důležité ... Opravdu nerozumí vaše prohlášení, že ...
2. Využít volný překladatelské služby první
Byl jsem pomocí bezplatné služby, a dostal zakázán Google a MS.
3. Aby nedošlo k dosažení volné překlady omezit příliš rychle - limit podporovaných jazyků. Přidat nové se čas od času, když váš cache zaplněna.
Zakoupil jsem software, protože inzerovat "Automatické překlady do 52 jazyků," kdybych limitu podporovaných jazyků, jaký je smysl má software?
4. I v případě, že používáte placené překlady - omezit podporované jazyky na ty, které si myslíte, že jsou nejdůležitější pro vaše fórum. A i pak omezit to více - po dobu, po kterou je možné přidat další jazyky, pokud zjistíte, že náklady jsou v pořádku pro vás.
Nebyla jsem v plánu pomocí placené služby. Jen se snažil zajistit, že to není něco, co z mé strany.
5. Pokud nejste pomocí Google Translation API V1 - není jasné, databáze cache a vypnout automatické čištění, nebo alespoň změnit mezipaměť čas žít mnohem déle (vyhnout se placení za stejné překlady)
Kdykoliv jsem pomocí cache, můj DB roste na unmanageble velikosti a pády. To se stalo na několika occations a to byl důvod, proč jsem vypnuté cache. My forum má blízko k 4million příspěvků, takže si dovedete představit, jak velké vyrovnávací paměti dostane.
6. Vyhněte se překlad spamu, na základě ověření, dokud nebudou tyto příspěvky jsou publikovány.
Mám proti spam systémy instalované, a proto nemám na spam boad.
A ještě jedna věc, kterou můžete použít toto nastavení, aby se snížila svůj požadavek:
Už jsem soubor, který na 100 - doesnt pomoci.
harleyforum.se
02-10-11, 16:39
Nainstaloval jsem poslední verzi 4.4.2. I tyto nastavení:
Použití Google API V2 - Ne
Používejte pouze Google - žádné
Zadal ID aplikace, jak je stanoveno Microsoft
V současné době nacházejí návštěvníci stránky bez textu v jiných jazycích než můj hlavní fórum jazyk. To není všechny stránky a jazyky jako někteří stále ještě překlady, ale to je většina z nich. Příklad hlavní CMS stránky: http: / / saabworld.net/de/content/
Budu muset brzy rozhodnout sejmout VBET tam je nebude oprava tohoto problému. Chápu, že vás nemůže pomoci současná situace s volné překlady Google na placenou verzi, ale doufejme, že najít způsob, jak znovu pracovat, jako by to bylo VBET.
Jo. stejný problém zde. :(
Všimněte si prosím, že všechno začalo na konci září! Každý má stejný problém, od tohoto data. V 4.xxx nebo v 2.xxx
Admini: Mám odinstalovat, pokud to nefunguje. Toto je oficiální žádost o vrácení peněz.
Dobrý den.
Váš případ byl podporován Radek, ale proto, že jste hodin přímo na mě já jsem odpověděl. Vezměte prosím na vědomí, že jsou blokovány Google v1. Ve své druhé místo, které napsal, že jste použili Google test. Podívala jsem se na adresu (rabroad.com/google2.php), a to je váš výsledek:
Spuštění překladatelské zkoušky
Výsledek testu: {"responseData": null, "responseDetails": "Podezření Podmínky služby Zneužívání informací naleznete http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Testovací chyba:
Takže řešení je na naší straně, ale na vaší straně a už máš URL adresa kam jít pro podrobnosti. Najdeš tam formuláře pro kontakt s Google a zjistit, proč byl blokován. Upozorňujeme také, že Google v1 se chystá uzavřít tak dali více omezení na použití rozhraní API. Nejnovější verze vBET umožňuje používat Google v2 a Microsoft překladu rozhraní API. A pro případ problémů jsme také umožňují testy pro těchto rozhraní API - naleznete zde podrobné informace: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729
Prosím nezapomeňte že v případě o Google v2 a Microsoft překladu rozhraní API, musíte nastavit vhodné rozhraní API klíče v Admin CP - jinak ti nebude poskytovat, že ty výsledky. Microsoft má také omezení vnitřní použití. Google v2 má také omezení použití, ale můžete jej nakonfigurovat sami - je to jen spravovat vaše výdaje, protože Google v2 je vyplácena. Všechny informace o požadované klávesy, které jste zahrnuli do vBET popis konfigurace a dostupné v Admin CP.
Pokud chcete použít pouze zdarma API, teď máte Google v1 a Microsoft překlad API - stánek mají omezení. Můžete nakonfigurovat vBET se přeložit zbytečné věci - můžete blokovat stránky pro překlad. Můžete také zakázat zbytečné jazyky. Tedy omezení nebude možné dosáhnout tak rychle. Radek připravuje článek o tom, jak omezit vaše překlady náklady, kde ty a další tipy budou zahrnuty. Tento článek bude brzy najdete v FAQ. Radek už jsem vám dala další tipy: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2407-translations-stopped-working-2.html#post10351
Odpovědi na vaše poznámky o rady:
Dobrý den, až do nedávné doby jsem nemusel omezit překlady vůbec.
Ano. Google neměl stanovených limitů až do nedávné doby. Prosím, si stěžují na Google, protože nemůžeme dělat nic s tím. Je to oni, kdo dává hranice není nás.
Všechny stránky jsou důležité ... Opravdu nerozumí vaše prohlášení, že ...
Můžete zvážit některé důležité není 0, je na vás. Například některé stránky, které mohou být za to důležité pro překlad některých Fórum majitelů: člen strany, kalendář, fotogalerie. Je to opravdu jen na vás - co si myslíte, že musíte mít překládal to, co není.
Byl jsem pomocí bezplatné služby, a dostal zakázán Google a MS.
Microsoft limity na dobu, takže v dalším intervalu, který by měl být schopen převést až dosáhnete limitu znovu - a tak dále. V případě Google máte formu Google pokyny, co mají dělat - ty prosím ladem.
Zakoupil jsem software, protože inzerovat "Automatické překlady do 52 jazyků," kdybych limitu podporovaných jazyků, jaký je smysl má software?
Je to tip. Můžete to použít, nebo ne. Samozřejmě že můžete jednoduše použít Google v2, platit za překlady a nejde o žádné limity. Myslím, že jste nepochopil, co za ty náznaky jsou. Chcete-li, můžete použít všechny podporované jazyky. Náznaky jsou o tom, jak dosáhnout omezení rychle volné překlady API. A otázka co bod mnoha našich uživatelů naproti otázka co je místem s 53 jazyky, když se asi o 8 dává většina příjmů a provozu. Právě jsme poskytují podporu pro 53 jazyky překlad pomocí externí překlady poskytovatelů. To je na naši uživatelé zjistit, kolik jazyků chtějí podpořit. Takže máte na tuto otázku odpovědět, protože každý má jiný názor:) Viděl jsem naše uživatelské stránky, kde se pouze 4 jazyky například (a když Google ani nechtěla limity nebo zaplacené API)
Nebyla jsem v plánu pomocí placené služby. Jen se snažil zajistit, že to není něco, co z mé strany.
Alespoň do března 2012 není nutné. Poté bude společnost Microsoft také zaplaceno. Doufáme, že dokud se tentokrát budeme mít také jiné možnosti:) Pro nás je to také velké nepříjemnosti, že překlad poskytovatelé jejich API zaplaceno.
Kdykoliv jsem pomocí cache, můj DB roste na unmanageble velikosti a pády. To se stalo na několika occations a to byl důvod, proč jsem vypnuté cache. My forum má blízko k 4million příspěvků, takže si dovedete představit, jak velké vyrovnávací paměti dostane.
Uvědomte si prosím, že zhroucení z databáze jsou na MySQL úroveň, můžete požádat o pomoc. Stále vBET je připravena pro velké mezipaměti - máme různé cache vymazání strategií. Také pokud nepoužíváte Google v1 můžete zakázat vymazání mezipaměti (Microsoft a Google v2 umožňuje ukládat do mezipaměti forewer). Pomocí vBET bez mezipaměti je většinou nepovolený.
Už jsem soubor, který na 100 - doesnt pomoci.
To pomáhá vyhnout se mnoha požadavků za sekundu. Stále se dostanete další limit - příliš mnoho znaků za den. Bez vyrovnávací paměti budete mít problém po celou dobu. Máte-li vyrovnávací paměť plná, pak se pouze nové zprávy jsou přeloženy, a pak to není tak snadné dosáhnout limitů. Společnost Microsoft hranici 4 milionů znaků za měsíc (Microsoft odpověď na tento dostala asi před měsícem).
Je problém s Microsoft API, protože už dosáhnout jejich limity - viz popis problému a řešení popis zde: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/2425-major-translation-issues-4.html#post10396
Prosím Všimněte si, že vBET je zde naprosto stabilní - to stále dělá totéž - požádá o překlady externím poskytovatelům a poskytuje výsledky. To je poskytovatel, který zablokován vás - vBET představuje, co to nedostal - jsem výsledek. A vBET ani za nepřijímá zodpovědnost vůbec to - je až vBET uživatele k zajištění jeho kanálu je možné použít externí překlady. To je naše licenční – co to souhlasíte, že:
BET používá externí překladatelské služby (překlad rozhraní API). Vzhledem k tomu, že je schopen používat mnoho překladu rozhraní API verze 4.4.0 a 3.5.0 je plánována vBET (skutečně podporují: překlad Microsoft a Google API). Musí být umožněno použití podporované překladu rozhraní API, které nakonfigurujete používané vBET. JEDNODUCHÉ Podbielski Michał poskytuje bez náhrady v případě, pokud vaše fórum je blokován zakázané nebo omezené jiným způsobem na některou z použitých překladatelských služeb, dokonce i v případě-li některé nebo všechny podporované překlad, který služby budou uzavřeny. Pokud chcete, můžete zkontrolovat na 2.x bezplatné verze naší vBET, překladatelské služby Google je přístupné, neboť není odpovědná v žádném případě pro některou z použitých překladatelské služby výsledky nebo je to vaše fórum, než nákup vBET 3.x, ale stále bude nemají právo na náhradu pokud fórum přístup k jakékoliv překladatelské služby bude omezena žádným způsobem při využití vBET 3.x. jednoduché Podbieski Michał výkon a dostupnost.
Plné licenční smlouvy naleznete zde: vBulletin Enterprise překladatel Plugin (vBET) - licenční smlouva (http://www.vbenterprisetranslator.com/license.php)
Nebereme odpovědnost a jednoduše nemůžeme vzít zodpovědnost za překlad poskytovatelé akce od jsou třetí strany. Stejně jako chcete převzít odpovědnost za někoho jiného kdo vyloupil banku;) Jsme otevřeni přidáte nový překlad API - Pokud máte návrhy napište:)
Přesto - neexistuje žádný základ pro náhradu. Je to až zajistit váš server pomocí zprostředkovatelů překlady. A souhlasíte, že na to. Také odinstalace produktu není základnu pro náhrady - je to na vás chcete použít vBET, nebo ne. Vaše licence je jako jumper - rozhodnete, co s tím chcete. Použití nebo na záchodě. Jsme nemusí poskytovat náhrady, protože po půl roce používání, se rozhodli nepoužívat vBET už. To je vaše licence a vaše volba s tím co děláte.
Pokud si myslíte, že vBET má jakékoli chyby - Prosím otevřete nové vlákno v části hlášení o chybě a prozkoumáme to. Stále chyby také není základnou pro náhrady - brouci jsou normální věc v cyklu softwaru a rovněž souhlasíte, že takové věci se dějí.
Takže vaši žádost o náhradu nemá základ a to byl odepřen. Opravdu líto, pro vaše otázky, ale ty jsou na straně vašeho vBET konfigurace a třetí strany a my nemůže být zodpovědný za to - co je také součást naší dohody. Tak prosím respektovat licenční smlouvu.
Prosím řekněte, potřebujete další pomoc v této oblasti? Pokud již vBET odinstalována předpokládám, že otázka už neexistuje. Je to tak?
Wulf, harleyforum.se - obecně používají náznaky zahrnuty zde. Zjistit, co se děje pomocí Microsoft testu - vysvětlení o potenciální problém již v tomto zápisku. Upozorňujeme také, že jsme právě teď během šetření o další překlady API. Právě teď je to lze snadno přidávat v vBET podporu pro další překlad rozhraní API.
Wulf - viděl jsem váš test Google - překlad z angličtiny do polštiny. Nezapomeňte, že vám umožní pro další překlad API vystupovat a v takovém případě se používá Microsoft překladu rozhraní API, když je podporován (můžete jej nakonfigurovat pro každý jazyk pár - přečtěte si popis využití Google pouze parametr). Abyste mohli mít Google OK a žádný překlad, když se zeptáte pro ty společnosti Microsoft.
Ok. Zapomeň na vývozní náhrady, možná máte pravdu o tom, že skutečně musím používat software na 3 měsíce před ní přestal pracovat.
Už si všiml úhlednou malou věc, přestože od odinstalována, moje dopravní vyskočil o 30 % minut po odinstalování. To musí být související se softwarem. Možná budete chtít podívat na vaše budoucí vydání. Už bylo sledování sítě od a každou hodinu, o hodinu provoz zůstane 30 % více pak když byl spuštěn software.
Jen FYI.
Nevidíme žádný vztah mezi těmito 2. Hlavně že tam nebyl ani 24 hodin od odebrání vBET. Tak to není ve spojení. Provoz není lineární a máte jen některé dočasné dopravy skok.
Vyhledávače oznámí v jeho indexy, odstraněna vBET v asi 3 měsíce. Dokonce i roboti nejspíš nebyl všiml a stále se snažit k procházení přeložených stran (můžete jim pomoci a nastavte příslušné položky v robots.txt). Tak díky za info, ale není nic - jen náhoda. Každopádně díky za info:)
Ujišťujeme samm1129 - moje fórum provozu se značně zvýšila díky na vbet. vbet rozhodně pomohla dostat více mezinárodní členů mého fórum a pomohla jim velký počet tím, že umožňuje zobrazit stránky v jejich vlastním jazyce. Překlad není dokonalý, ale je to dost pro nás, abychom si rozuměli a bylo to, co hledal. Je to vynikající doplněk k fóru.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):