View Full Version: Lahendatud Translations lakanud töötamast.
Hi. Olen ümberehitatud minu foorum 4,15 kuu aega tagasi, kõik töötas, sealhulgas tõlgetena, aga sel nädalal tõlked lakanud töötamast, kui nad püüavad tõlkida, lehekülg näitab üles, ilma märki.
Ma ei ole teinud mingeid muudatusi, see lihtsalt lõpetas töötamise ilma nähtava põhjuseta. Palun nõu.
url: rabroad.com
ma läksin edasi ja kontrollitakse google veenduda domeen ei ole keelatud.
rabroad.com/google2.php
r.dziadusz
24-09-11, 07:35
Hi,
Palun kontrollige veelkord oma vBet konfiguratsiooni, palun pöörama tähelepanu oma default foorumi keeles, kui see on määratud
Ma käisin läbi kõik ikka ja jälle. Miski pole aidata.
sain selle jälle tööle keelates memcached
r.dziadusz
25-09-11, 17:21
Kuigi kasutades vahemälu olete kasutanud ka külalistemaju vahemälu? Kui ei, proovige muuta neid mõlemaid
Mul on sama probleem, kuid ei ole memcache sisse lülitatud. Pages teistes keeltes lihtsalt kohale tühjaks.
minu probleem tuli tagasi. Paistab, et selle tarkvara võib muutuda absolete, kui admin ei tulnud välja lahenduse kiiresti.
Google seadetele. , Mis tõesti imeb kuna ostsin 2 eksemplari tõlkija ja nüüd ei suuda neid kasutada.
r.dziadusz
30-09-11, 09:36
Milliseid API te kasutate? Pole probleemi koos kõigi neid, samuti soovitame teil oma vbet viimase versiooniks
See on viimane versioon. proovinud nii API. google v1, v2, ms. Miski töötab nüüd.
Ma installinud uusima iTunes'i versiooni 4.4.2. Ma olen neid seadeid:
Kasuta Google API v2 - ei
Kasuta Google ainult - ei
Sisenes taotluse ID, nagu on sätestatud Microsoft
Praegu külastajaid otsite lehekülgede teksti ilma minu peamine foorum keelest erinevas keeles. Ei ole kõik leheküljed ja keelte mõned veel tõlked, kuid enamik neist on. CMS Avaleht näide: http://saabworld.net/de/content/
Ma vaja kiiresti otsustada võtta VBET, kui seal ei kavatse tuleb parandus sellele probleemile lahendust. Ma saan aru, te ei saa aidata praegust olukorda makstud versiooni läheb Google vaba tõlked, kuid Loodetavasti olete leidnud, et töö uuesti, nii nagu see oli VBET.
Google annab:
Starting translation test
Test result: {"responseData": null, "responseDetails": "Suspected Terms of Service Abuse. Please see http://code.google.com/apis/errors", "responseStatus": 403}
Test error:
kasutanud seda test MS:
<?php
require_once('./global.php');
echo "Starting translation test<br/>\n";
$connection = curl_init();
curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://api.microsofttranslator.com/V2/Ajax.svc/Translate?appId='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_microsoftappid'].'fake&from=pl&to=en&options={%22ContentType%22:%22text/html%22}&text=witaj');
curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
//curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$time = microtime(true) * 1000;
$result = curl_exec($connection);
$time = microtime(true) * 1000 - $time;
echo 'Test result: '.$result."<br/>\n";
echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
curl_close($connection);
echo 'Connection time (ms): '.$time;
?>
sain selle sõnum:
Starting translation test
Test result: "InvalidOperationException: : ID=3643.V2_Json.Translate.35944BF8"
Test error:
Connection time (ms): 61.6999511719
Minu Google test tundub hea:
Alustades tõlge test
Katsetulemus: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Test error:
Ühenduse loomise aeg (ms): 628,73828125
Adminnid ... saate aidata seda küsimust kui teie toode sai kasutamiskõlbmatuks ning kui ei ole resolutsioon, ma tahan oma raha tagasi.
r.dziadusz
01-10-11, 09:47
samm1129: teil on blokeeritud Google'i tõttu palju taotlusele sekundis, ka jõuate oma piirid Microsoft, veenduge, et kõik teie vahemälu on lubatud, kui ei saa kasutada google api v1 (kuna kasutustingimused) saate suurendada vahemälu ttl, ale lugege KKK vihjeid kohta: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html, ja seda tasu tähelepanu:
1. Lisa vBET ignoreeritakse lehti nii palju sisu kui te arvate, pole tähtis tõlkeid
2. Kasutage tasuta tõlke teenuseid esimesena
3. Et vältida jõudes tasuta tõlkeid piir liiga kiiresti - limit toetatud keeltest. Lisada uusi aeg-ajalt, kui vahemälu on täis.
4. Isegi kui te kasutate makstud tõlked - limit toetatud keeltest neid, mis on teie arvates kõige olulisem oma foorum. Ja isegi siis piirata seda enam - pärast aega saab lisada keeled, kui sa leiad, et kulud on OK teile.
5. Kui te ei kasuta Google Tõlge API v1 - ei ole selge, oma andmebaasi cache ja välja lülitada automaatne puhastus, või vähemalt muuta cache aega elada palju kauem (vältida tasumist sama tõlked)
6. Vältida tõlget SPAM, kontrollides postitust kuni need on avaldatud.
Üks asi veel, mida saab kasutada seda seadet, et vähendada oma soov:
admincp -> vbet -> tõlge options -> Delay tõlgete vahel
samm1129: teil on blokeeritud Google'i tõttu palju taotlusele sekundis, ka jõuate oma piirid Microsoft, veenduge, et kõik teie vahemälu on lubatud, kui ei saa kasutada google api v1 (kuna kasutustingimused) saate suurendada vahemälu ttl, ale lugege KKK vihjeid kohta: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html, ja seda tasu tähelepanu:
1. Lisa vBET ignoreeritakse lehti nii palju sisu kui te arvate, pole tähtis tõlkeid
Hi, kuni viimase ajani i ei pea piirama tõlked üldse.
Kõik lehed on tähtis ... Ma tõesti ei saa aru oma avaldusega seal ...
2. Kasutage tasuta tõlke teenuseid esimesena
Olen olnud kasutades tasuta teenuseid ja sain keelatud Google ja ms.
3. Et vältida jõudes tasuta tõlkeid piir liiga kiiresti - limit toetatud keeltest. Lisada uusi aeg-ajalt, kui vahemälu on täis.
Ostsin tarkvara, sest te reklaamite "Automatic tõlked 52 keeles" kui ma piirata toetatud keeltest, mis mõte võttes tarkvara?
4. Isegi kui te kasutate makstud tõlked - limit toetatud keeltest neid, mis on teie arvates kõige olulisem oma foorum. Ja isegi siis piirata seda enam - pärast aega saab lisada keeled, kui sa leiad, et kulud on OK teile.
Ma ei olnud tõesti plaanite kasutada tasulisi teenuseid. Lihtsalt püüdnud tagada, et see ei ole midagi minu lõpp.
5. Kui te ei kasuta Google Tõlge API v1 - ei ole selge, oma andmebaasi cache ja välja lülitada automaatne puhastus, või vähemalt muuta cache aega elada palju kauem (vältida tasumist sama tõlked)
Kui ma kasutan cache, minu DB kasvab kuni unmanageble suuruse ja jookseb. Nii juhtus mitu erinevate sündmuste tähistamiseks ja see oli põhjus, miks ma puuetega cache. Minu foorum on ligi 4million postitust, siis võite ette kujutada, kui suur vahemälu saaksin.
6. Vältida tõlget SPAM, kontrollides postitust kuni need on avaldatud.
Olen anti spam paigaldatud, seega mul pole rämpsposti boad.
Üks asi veel, mida saab kasutada seda seadet, et vähendada oma soov:
Olen juba seatud, et 100 - doesnt aidata.
harleyforum.se
02-10-11, 16:39
Ma installinud uusima iTunes'i versiooni 4.4.2. Ma olen neid seadeid:
Kasuta Google API v2 - ei
Kasuta Google ainult - ei
Sisenes taotluse ID, nagu on sätestatud Microsoft
Praegu külastajaid otsite lehekülgede teksti ilma minu peamine foorum keelest erinevas keeles. Ei ole kõik leheküljed ja keelte mõned veel tõlked, kuid enamik neist on. Näiteks CMS Avaleht: http: / / saabworld.net/de/content/
Ma vaja kiiresti otsustada võtta VBET, kui seal ei kavatse tuleb parandus sellele probleemile lahendust. Ma saan aru, te ei saa aidata praegust olukorda makstud versiooni läheb Google vaba tõlked, kuid Loodetavasti olete leidnud, et töö uuesti, nii nagu see oli VBET.
Jah. Siin sama probleem. :(
Palun pange tähele, see kõik algas septembri lõpus! Kõigil on sama probleem alates sellest kuupäevast. v 4.xxx või v 2.xxx
Admins: mul on paigaldamata toode, sest see ei tööta. See on ametlik taotlus tagasi.
Hi.
Sinu puhul toetas Radek, aga kuna te PM mulle otse Olen vastates. Pange tähele, et on tõkestatud Google v1. Oma 2. post sa kirjutasid, et sa kasutasid Google test. Ma kontrollisin aadressi (rabroad.com/google2.php) ja see on teie tulemus:
Alustades tõlge test
Katsetulemus: {"responseData": null, "responseDetails": "Arvatavasti Kasutustingimused kuritarvitamine. Palun vaadake http://code.google.com/apis/errors", "responseStatus": 403}
Test error:
Lahendus on meie poolel ei ole, kuid teie küljel ja nii juba sul URL-aadressi kui soovite üksikasjad. Siit leiad vorm on kontaktis Google ja teada saada, miks oli blokeeritud. Samuti pange tähele, et Google v1 valmistub olema suletud nii, et neid panna rohkem piiranguid API kasutamine. Uusim versioon vBET lubab teil kasutada Google v2 ja Microsoft tõlke API. Ja juhul, kui segaduste pakume ka teie katsete puhul nende API - Vaata palun üksikasjad: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729
Samuti palun arvestage, et Google v2 ja Microsoft tõlke API peate seadistama asjakohaste API klahvid Admin CP - muul viisil nende ei anna teile tulemused. Microsoft on ka siseturu kasutuse piirangud. Google v2 on ka kasutuse piirangud, kuid saate selle konfigureerida ise - see on teie kulud ainult juhtida, kuna Google v2 on makstud. Olete lisanud vBET konfiguratsiooni kirjeldus ja kättesaadavaks oma Admin CP vajalikud võtmed kogu teavet.
Kui soovite ainult vaba API-sid kasutavad, siis nüüd on teil Google v1 ja Microsoft tõlke API - Bloom on piirid. Saate konfigureerida vBET ei tõlkida tarbetuid asju - lehtede tõlkimiseks saate blokeerida. Samuti saate keelata tarbetute keelte. Nii, et piirangud ei jõua nii kiiresti. Radek valmistab ette artikkel, kuidas teie kui need ja muud vihjeid kaasatakse tõlgete kulude piiramiseks. Leiate käesoleva artikli varsti KKK. Radek juba andis teile rohkem vihjeid siin: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2407-translations-stopped-working-2.html#post10351
Vastates oma märkmeid vihjed:
Hi, kuni viimase ajani i ei pea piirama tõlked üldse.
Jah. Google ei ole seadnud piirid kuni viimase ajani. Palun kaebuse Google, sest me ei saa midagi teha sellega. On neid, kes paneb piirid te mitte meid.
Kõik lehed on tähtis ... Ma tõesti ei saa aru oma avaldusega seal ...
Võite kaaluda mõned ei ole oluline 0, on sinust. Näide mõned lehed, mida võib pidada ei ole oluline tõlkimiseks mõned forum omanikele: liige lehekülgedel, kalender, pildigaleriid. See on tõesti sinust - mida te arvate, peab olema tõlgitud mida mitte.
Olen olnud kasutades tasuta teenuseid ja sain keelatud Google ja ms.
Microsoft piire jooksul vastavalt, nii et järgmise intervalli siis peaks olema võimalik tõlkida, kuni jõuate piir uuesti - ja nii edasi. Juhul Google teil on vorm Google juhiseid, mida teha - palun kesa neid.
Ostsin tarkvara, sest te reklaamite "Automatic tõlked 52 keeles" kui ma piirata toetatud keeltest, mis mõte võttes tarkvara?
See on vihje. Kasutage seda või mitte. Loomulikult saab lihtsalt lihtsalt kasutada Google v2 tõlgete eest ning ei hooli piiranguid. Ma arvan, et te vääriti mõista, millised need vihjeid jaoks on. Kui soovite, saate kõigi toetatud keeled. Kuidas jõuda kiiresti vaba tõlked APIs piirangud ei on kiirklahvidena. Ja küsimusele milline punkt-paljudele meie kasutajatele vastas küsimusele milline on punkt, kui umbes 8 annab enamik sissetulekuid ja liikluse 53 keeles. Me lihtsalt tuge kasutades vabakutseliste teenuseosutajate 53 keeles tõlke. See on meie kasutajatel kindlaks, kui palju keeli, mida nad tahavad toetada. Nii et teil on sellele küsimusele ise, sest igaühel on erinev arvamuse selle kohta:) Ma nägin meie kasutaja kui oli lülitatud ainult nelja keelde, näiteks lehekülg (ja see oli Google ei ole isegi kava piirangud või makstud API)
Ma ei olnud tõesti plaanite kasutada tasulisi teenuseid. Lihtsalt püüdnud tagada, et see ei ole midagi minu lõpp.
Vähemalt kuni märts 2012 te ei pea. Pärast Microsoft ka makstakse. Loodame, et kuni seekord me peame ka muid valikuid:) Meil on ka suuri ebamugavusi, et tõlge teenuseosutajate oma API makstud.
Kui ma kasutan cache, minu DB kasvab kuni unmanageble suuruse ja jookseb. Nii juhtus mitu erinevate sündmuste tähistamiseks ja see oli põhjus, miks ma puuetega cache. Minu foorum on ligi 4million postitust, siis võite ette kujutada, kui suur vahemälu saaksin.
Pange tähele, et andmebaasi jookseb kokku on MySQL tasandil nii, et võite paluda abi ei ole. Veel vBET on koostatud suure vahemälud - meil on eri Vahemälu tühjendamine strateegiad. Samuti kui kasutate Google v1 saate keelata vahemälu kliiringu (Microsoft ja Google'i v2 võimaldab vahemälu forewer). VBET kasutamine ilma vahemälu on peamiselt unadvised.
Olen juba seatud, et 100 - doesnt aidata.
See aitab vältida paljusid taotlusi sekundis. Ikka jõuad muid piiranguid - liiga palju märke päevas. Ilma cache pead küsimuses kogu aeg. Kui teil on vahemälu täis, siis ainult uute sõnumite tõlkida ja seejärel see ei ole nii lihtne jõuda piirid. Microsoft on piir 4000000 tähemärki kuus (Microsoft vastata selle sai umbes kuu aega tagasi).
Võite probleemi Microsoft API on, sest jõuate juba oma piirid - vt probleemi kirjeldus ja lahuse kirjeldus siia: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/2425-major-translation-issues-4.html#post10396
Pange tähele, et vBET on täiesti stabiilne siin - see ikka sama asi ei - välistelt tõlked küsib ning tulemused. See pakkuja, kes on blokeerinud teie - vBET esitab, mida ta sai - tulemit. Ja vBET ei ole üldse eest hakkab see - see on kuni tagada tema kanalisatsiooni vBET kasutaja ei suuda kasutada välistele tõlgetele. See on meie litsentsilepingu - see on see, mida olete nõus:
BET kasutab vabakutseliste teenuseosutajate teenused (tõlge API-sid). Kuna versiooni 4.4.0 ja 3.5.0 vBET on võimalik kasutada paljude tõlke API (tegelikult toetada: Google ja Microsoft API). Teil peab saama toetada kasutamine tõlke API-sid, mis kasutavad vBET konfigureerida. LIHTNE Podbielski Michał pakub toetust juhul, kui teie foorum on blokeeritud või keelatud või mis tahes muul viisil, et piiratakse mis tahes kasutatud tõlketeenuste, isegi juhul kui mõned kõik toetavad tõlke teenused suletakse. Kui soovite, saate kontrollida meie vBET 2.x vaba versiooniga, ei Google tõlkebüroo on kättesaadav teie foorum enne ostu vBET 3.x/4.x, kuid on veel tagasimakse õigust kui mis tahes tõlke teenustele juurdepääsu teie foorum on piiratud mingil ajal vBET 3.x/4.x. LIHTSA Podbieski Michał kasutamine on ei vastuta mingil viisil kasutatud tõlketeenuste või selle mis tahes tulemuslikkuse ja kättesaadavuse.
Täielik litsentsilepingu kohta vaata palun: vBulletin ettevõtte Translator Plugin (vBET) - License Agreement (http://www.vbenterprisetranslator.com/license.php)
Me ei võta vastutust ning me lihtsalt ei saa võtta tõlke eest pakkujate meetmeid kuna neid kolmandate osapoolte. Just nagu te ei soovi keegi vastutada kes rob pangale;) Oleme avatud lisa uus tõlge - API-sid, kui teil on ettepanekuid, kirjutage:)
Igatahes - puudub mis tahes toetuse saamise alus. See on kuni tagada teie serveri abil saate tõlked pakkujad. Ja Te nõustute selle eest. Ka desinstallida ja toode ei ole toetuse aluseks – on kuni te soovite kasutada vBET või mitte. Teie litsents on nagu teie jumper - teil otsustada, mida teha. Kapp omanikuga või kasutada. Me ei anna toetuse kuna poole aasta jooksul kasutada pärast olete otsustanud vBET enam ei kasuta. On teie litsents ja valikust mis sa teed seda.
Kui te arvate, et vBET on mis tahes viga - Palun Avage uus teema veaaruanne jaotises ja me kontrollib seda. Veel viga ka ei ole toetuse alus - vead on tavaline asja tarkvara elutsükli ning samuti nõustute, näiteks võib juhtuda, et.
Nii oma toetuse taotlus ei ole alust ja see on keelatud. Tõesti vabandan teie küsimusi, kuid need on teie vBET küljel konfiguratsiooni ja kolmas poolte ja me ei saa olla eest, mida - mida on ka meie lepingu osa. Nii et Palun austage meie litsentsilepingu.
Palun öelge, kas vajate veel abi selles valdkonnas? Kui vBET on juba desinstallitud ma mõistan, et küsimus ei ole enam olemas. On see õige?
Wulf, harleyforum.se - üldiselt siin kasutada lisada vihjeid. Palun kasutage Microsoft katse kontrollida, mis toimub – te juba selgitus võimalike probleemi kohta sellele ametikohale. Samuti pange tähele, et meil on praegu muu tõlked API kohta uurimise käigus. Nüüdseks on lihtne lisada täiendavaid tõlkimiseks API-sid vBET toetuseks.
Wulf - ma nägin oma Google'i katse - see on tõlkimiseks inglise-Poola. Pidage meeles, et saate lubada muude tõlke APIs kostjaks ning sellisel juhul kasutatakse alati, kui see on toetatud Microsoft tõlke API (saate selle konfigureerida iga keele paari - lugege palun kasutada Google ainult parameetri kirjeldus). Nii saate Google OK ja nr tõlgete kui küsite need Microsofti.
Ok. Unustada toetusest, võib asjaolu, et sain tegelikult kasutada tarkvara 3 kuud, enne kui ta lõpetas töötamise õigus.
Olen märganud puhas väike asi, kuid kuna ma desinstallida see minu liikluse 30% minutit pärast hüppas desinstallida. Mis on seotud tarkvara. Võite soovida oma tulevase keskkonda, otsida. Ma on järelevalve alates saidi ja iga tunni järel, liikluse tunni võrra jääb 30% rohkem siis tarkvara käivitamisel.
Lihtsalt FYI.
Näeme nende 2 vahel seost. Eriti et ei isegi 24 tundi, kuna eemaldatud vBET. Nii see ei ole seotud. Liiklus ei ole lineaarsed ning teil on vaid mõned ajutised liikluse hüpata.
Otsingumootorid on teatavad on registrid, umbes 3 kuu jooksul eemaldatakse vBET. Isegi robotid tõenäoliselt ei märganud seda ja proovige veel indekseerimiseks Tõlgitud lehekülgede (saate aidata neil ja asjakohased kanded sätestatud robots.txt). Teie info, seda tänu aga ei ole midagi vaadata - lihtsalt kokkulangevus. Niikuinii tänu info:)
Kinnitan samm1129 - minu foorum liikluse on oluliselt suurenenud tänu vbet. vbet on kindlasti aidanud tõmmates rohkem rahvusvahelisi liikmete minu foorumile ja on aidanud suure hulga neid, võimaldades neil vaadata lehti oma keeles. Tõlget ei ole täiuslik, kuid on piisav, kui meil mõista üksteist ning see oli, mida ma otsisin. See on foorum on suurepärane lisandmoodulit.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):