PDA

View Full Version: Zgjidhet Mod richtik nuk është diçka punon.

jaryx
07-12-09, 19:42
Dałem Rade. Nieważne. : P

jaryx
09-12-09, 07:39
1 Në tema të kohëve të fundit në vbadvanced shkruar në portugalisht në shfaqje së bashku me BBCode

como faço pra participar

Çfarë duhet të bëni për të nuk duket? 2 Ky përdorues shkruan për portugez "participare duhur como FACO" Përmbajtja e tha të njëjtën gjë. Derisa përmbajtja e të gjithë mjaft mirë tregon të dyja të përkthyera apo jo, është në titullin në vend të "ç" u shfaq "FAA $". Pas redaktimi time dhe korrigjimin FAA një ç $ tani në ekran në mënyrë korrekte. Cili është shkaku i këtij gabim? Si për të rregulluar këtë?

vBET
10-12-09, 22:22
1 Më jepni ju lutem linkun se ku unë mund të shoh atë. 2 A jeni në gjendje për të riprodhuar - që është si ju shkruani një post të ri me titullin e kësaj janë edhe shkurre? Nga rruga, pasi do të jetë më e lehtë në të ardhmen, për çdo problem, shkruani një fije të veçantë:)

jaryx
20-12-09, 22:17
ad. Ju e dini lidhjen në një ad. 2 Ti e di përshkrimin jam duke pritur:)

vBET
22-12-09, 00:19
Podeślij nëpër forum. Ky është kanali i vetëm zyrtar nëpërmjet të cilit është dorëzuar ndihma në vBET. Informacionit të dërguar nëpërmjet kanaleve të tjera mund të thjesht të vdesin, ose të jetë marrë nga një kompjuter tjetër dhe të jenë më të arritshme për stafin tonë. Prandaj sorki për shqetësim, por ju shtypni atë përsëri këtu;)

jaryx
11-01-10, 20:24
Sot forum nuk është një i ri "Lule":

htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Çdo hint?

vBET
11-01-10, 20:59
Po - shih titullin e një fije brenda një langtitle - si nuk e shtuar (gjuhë kodi). Nga rruga - ju lutem temat e hapura të reja për çështje të reja:) Kjo do të na ndihmojë të menaxhuar më mirë ta:)

jaryx
12-01-10, 07:52
Po - shih titulli i një fije që është brenda një langtitle - si ajo nuk ka ndihmuar (me gjuhën e kodit). Nga rruga - ju lutem temat e hapura reja për pyetjet shtypurit ri Ajo do të na ndihmojë të menaxhuar më mirë atyre :)Në fakt, unë nuk mendoj se ishte se tag. Përmbajtja e temës si. Pyetja tani është:? Pse Përdoruesi ka gjuhën e vendosur në Britani të Madhe, edhe pse adresa IP është Rosji.Czy gjatë regjistrimit në bord, ai është zgjedhur automatikisht gjuhën e tij, në bazë të gjuhës duke e shfletuar një forum Oh dhe ai u kthye problemin kryesor të kësaj teme? , e cila është në faqen kryesore (vbcmps) tregon korrigjuar për mua, si: [langtitle = ru] Запись Prandaj unë të vazhdojë këtë thread

vBET
12-01-10, 14:04
Nëse nuk e keni vendosur mesazhe automatike zbulimin gjuhë, sistemi i beson përdoruesit. vBET nuk vendos automatikisht gjuhën e gjatë rejestacji - përdoruesi zgjedh atë vetë. vBET propozon automatikisht (nota të mira në mëngjes) Gjuha e bazuar në parametrat shfletuesit, dhe jo në bazë të IP. Sa për BB avancuar vBET për tani nuk ka modul i integruar me vB langtitle Dinamika avancuar dhe nuk do të interpretohen. vB CMPS thjesht nuk është e integruar ende dhe për këtë arsye nuk është interpretuar akoma langtitle. Pra, kjo kërkon integrim. Nëse ju doni të ndihmuar në integrimin - ju lutem shkruani integrimit Pista seksion. Më lejoni t'ju jap një kod mostër për të përdorur të kuptoj langtitle - ju duhet të përdorin atë në vendin e duhur. vBET me kalimin e kohës do të mbështesë të modës më të njohura. Aktualisht, ne kemi shumë punë për të versją 3.3.0, i cili wyjdzei përfshirë tygdniu, atëherë 4.0. Pastaj ne do të integrojë të tjera të modës - vB CMPS është raportuar për të integrimit:)

jaryx
12-01-10, 18:40
Rreth. Falemnderit. Në varësi të mbylljes. :) Ps. Nuk keni leje për të krijuar temat në integrimin seksionin ... sepse kam shkruar këtu: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/vbet-integration-other-plugins/245-wsparcie-dla-vbadvanced-cmps.html#post1085

vBET
23-01-10, 15:10
I updated lejet e:) Pra, për të ardhmen;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1