PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Mod richtik není něco, co funguje.

jaryx
07-12-09, 19:42
Dałem Rade. Nieważne. : P

jaryx
09-12-09, 07:39
1. V posledních témata v vbadvanced psané v portugalštině na displeji spolu s BBCode

como faço pra participar

Co mám dělat nechci? 2. Jste psal o portugalské "como faço pra participar" v těle opakovat totéž. Je-li obsah je všechno pěkně zobrazí překladů a ne, je to v názvu místo "" objevilo "FAA $". Po mé úpravě a zlepšení FAA $ nyní zobrazí správně.Co je příčinou této chyby? Jak to napravit?

vBET
10-12-09, 22:22
1. Dejte mi prosím link, kde můžu vidět. 2. Jste schopni reprodukovat - který je, jak píšete nový příspěvek s názvem tohoto keře jsou? Mimochodem, jak to bude snazší, v budoucnosti, pro každý problém, napište samostatné vlákno:)

jaryx
20-12-09, 22:17
ad. Víte, odkaz na reklamu. 2 Víte, v popisu jsem čekal:)

vBET
22-12-09, 00:19
Podeślij prostřednictvím fóra. To je jediný oficiální kanál, který je pomoci poskytované v vBET. Informace zaslané prostřednictvím jiných kanálů, se mohou jednoduše zemřít, nebo získat od jiného počítače a bude mít větší přístup k našim zaměstnancům. Proto sorki se za nepříjemnosti, ale píšete, že tady zase;)

jaryx
11-01-10, 20:24
Dnes fórum nabízený novou "květina":

htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Jakákoliv zmínka o tom?

vBET
11-01-10, 20:59
Ano - viz název vlákna uvnitř langtitle - jak to nepřidá (kód jazyka). Mimochodem - prosím otevřít nová témata pro nové otázky:) To nám pomůže lépe řídit:)

jaryx
12-01-10, 07:52
Ano viz název tohoto podprocesu je uvnitř značky langtitle-jak se tato přidat (s kódem jazyka). Při této příležitosti-Prosím otevřete nové podprocesy pro nové problémy) Pomůže nám lépe řídit:)Vlastně si myslím, že tuto značku. V těle v tématu. Otázka nyní zní: Proč?Uživatel má jazyk nastaven na EN, zatímco jeho IP adresa pochází z Ruska. registrace uživatele na fóru, její jazyk je automaticky zaškrtnuto, založený na jazyku jsou v současné době procházení fór?No, jsem se vrátil hlavním problémem tohoto tématu, který je na hlavní stránce (vbcmps) tento upravený motiv ukazuje mi jako: [langtitle = ru] Запись tedy nadále toto vlákno

vBET
12-01-10, 14:04
Pokud nemáte nastavit automatické zprávy rozpoznávání jazyka systému důvěřuje uživatel. vBET neznamená automaticky nastaví jazyk během rejestacji - uživatel zvolí sám. vBET navrhuje automaticky (Dobré ráno, známky), jazyk založený na nastavení prohlížeče, a to na základě IP. Pokud jde o BB pokročilé vBET je v současné době žádný modul integrován s VB pokročilé Dynamics langtitle a bude interpretována. BB CMPS je prostě ještě není integrovaná, a proto je zde zatím interpretována langtitle. Tak to vyžaduje integraci. Pokud chcete pomoci integrace - prosím napište Pista část integrace. Dovolte mi, abych vám ukázkový kód k použití analyzovat langtitle - můžete jej používat na pravém místě. vBET časem bude podporovat nejoblíbenějším způsobem. V současné době máme spoustu práce versją 3.3.0, který wyjdzei včetně tygdniu, pak 4.0. Pak budeme integrovat další módní - VB CMPS již hlášena k integraci:)

jaryx
12-01-10, 18:40
Ok. Děkuju. S výhradou uzavření. PS:).Nemám oprávnění k vytváření témat v sekci integrace... proto jsem vyslán ho zde: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/vbet-integration-other-plugins/245-wsparcie-dla-vbadvanced-cmps.html#post1085

vBET
23-01-10, 15:10
I aktualizováno oprávnění:) Takže do budoucna;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1