Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Mod richtik nėra kažkas veikia.
Dałem rade. Nieważne. : P
1. Pastaraisiais pranešimus vbadvanced parašyta portugalų ekrane kartu su BBCode
como faço pra participar
Ką aš galiu padaryti, siekiant gauti nepasirodo? 2 Jūs rašote apie Portugalijos "como faco teisę participare" iš sakė tą patį turinį. Nors visas turinys gražiai rodo ir išverstas, ar ne, yra pavadinime vietoj "C" atsirado "ABC $". Po mano redagavimo ir taisymo FAA $ c dabar ekrane teisingai. Kas yra šios klaidos priežastis? Kaip išspręsti šią problemą?
1. Duok man prašom nuorodą, kur galiu pamatyti. 2. Ar galite atkurti - tai yra, kaip rašote naują pranešimą su šios antraštinės dalies taip pat yra krūmai? Beje, taip bus lengviau ateityje, už kiekvieną problemą, parašyti atskirą temą:)
skelbimą. Jūs žinote, nuoroda į skelbimą. 2 Jūs žinote aprašymas laukiu:)
Podeślij per forumą. Tai yra vienintelis oficialus kanalas, per kurį pagalba yra pristatomos vBET. Informacija siunčiami kitais kanalais gali tiesiog numirti, arba gauti iš kito kompiuterio ir labiau prieinamos mūsų darbuotojai. Todėl sorki už nepatogumus, bet tipo jis vėl čia;)
Šiandien, forumas Teminiai naują "Gėlės":
htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Bet užuomina?
Taip - pamatyti viduje langtitle Temos antraštė - kaip tai neprideda (kodas kalbą). Beje - prašome atverti naujas temas naujų klausimų:) Tai padės mums geriau valdyti juos:)
Taip-žr. gija pavadinimas yra viduje žyma langtitle-kaip veikia ši pridėti (su kalbos kodu). Ta proga, prašome atidaryti naujas temas, naujų klausimų) Tai padės mums geriau valdyti:)Tiesą sakant, aš nemanau, kad tai buvo ta žyma. Atsižvelgiant į dalyko kūno, taip pat. Klausimas dabar yra tai: Kodėl Jūs turite kalbą nustatytas Jungtinėje Karalystėje, nors IP adresas yra Rosji.Czy, registruodamiesi ant lentos, ji automatiškai parinko kalbą, remiantis kalba, šiuo metu lankosi O ir jis grįžo pagrindinė problema šioje temoje? , kuris yra pagrindiniame puslapyje (vbcmps) nustatomas pagal gaunu kaip: [langtitle = ru] Запись Todėl aš ir toliau šioje temoje
Jei neturite nustatyti automatinį kalbos aptikimą pranešimus, sistema pasitiki vartotojui. vBET nėra automatiškai nustatyti kalbą per rejestacji - vartotojas pasirenka pats. vBET siūlo automatiškai (labas rytas ženklai) kalba, pagrįsta naršyklės nustatymus, o ne pagal IP. Kadangi BB Išplėstinė vBET metu nėra modulis integruoja su VB Išplėstinė dinamika langtitle ir nebus interpretuojamas. BB Centimetrų per sekundę yra tiesiog dar integruotą ir todėl dar nėra aiškinama langtitle. Taigi, tai reikalauja integracijos. Jei norite padėti integracija - rašykite Pista skyriuje integracija. Leiskite pateikti jums pavyzdį reikia naudoti kodą išanalizuoti langtitle - turite naudoti ją į teisingą vietą. vBET laikui bėgant rems populiariausių mados. Šiuo metu mes turime daug darbo versją 3.3.0, kuri wyjdzei įskaitant tygdniu, tada 4,0. Tada mes integruoti kitos mados - BB Centimetrų per sekundę jau pranešta integracija:)
Apie. Ačiū. Atsižvelgiant į uždarymo. :) Ps. Aš neturiu leidimą įsteigti temų forumuose integraciją ... nes aš parašiau jį čia:
Aš atnaujinta teises:) Taigi ateityje;)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):