PDA

View Full Version: Imam težave življenje

rosende
19-05-10, 01:56
Sem razmišljal o pridobivanju plača, ko namestite brezplačno različico, vendar je bilo problem. Zato sem bil kar gor pri. Ne naredite nekaj prevodov. Mislim, da iz vBSEO

"Parse error: syntax error, nepričakovanih T_STRING v / home / xxx / domen / xxx.net / public_html / global.php (834): eval () 'd kode on line 153

"Če ste prepričani, da kliknete na veljavno povezavo, se obrnite na skrbnika."

Script ne deluje

vBET
19-05-10, 15:41
Prosim, daj mi vsebine iz global.php datoteke line okoli 834 (nekaj vrstic pred in po), in točko, ki je 834. Ne vem, katero različico vB uporabljate, tako da ne morem preveriti tudi sam.

rosende
19-05-10, 18:04
verzija 3,8,5

vbseo 3,5 RC1

podrobnosti pošljejo pm

vBET
19-05-10, 19:28
Vprašanje je približno proizvodnje v primerjavi z nogo predloge. Prosimo, preverite, pa še vedno obstaja na vašem forumu, ko so zastave dana na vrhu.

Če je odgovor da potem se prosimo onemogočite vBET za trenutek in preverite to vprašanje še vedno obstaja. Če je odgovor da, potem je ni povezana z vBET (vBET ne stori ničesar, če se izklopite).

Če vprašanje izgine, ko je onemogočen vBET, vas prosimo, podrobnosti PM dostop do Admin CP in FTP - bomo morali dodati dnevniki natančne vsebine nogi predloge in preverite, kaj je narobe.

rosende
19-05-10, 20:07
ok pm poslal.

vBET
20-05-10, 21:43
Moraš narobe htaccess -. Prosimo, da ustrezna pravila vBET na ustrezno mesto. Tako kot ročno ga opisuje. Potem bo vse, kar dela OK.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations