PDA

Επιστροφή στο Forum: Δεν έχω πρόβλημα να ζουν

rosende
19-05-10, 01:56
Έχω σκεφτεί για να πάρει καταβάλλεται κατά την εγκατάσταση της δωρεάν έκδοσης, αλλά ήταν ένα πρόβλημα. Γι 'αυτό ήταν να σταματήσει τη λήψη. Δεν κάνει καμία μετάφραση. Νομίζω ότι από vBSEO

"Σφάλμα ανάλυσης: συντακτικό λάθος, απρόσμενη T_STRING στο / home / xxx / domains / xxx.net / public_html / global.php (834): eval () 'd code on line 153

"Εάν είστε βέβαιοι να κάνετε κλικ σε μια έγκυρη σύνδεση, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή."

Σενάριο που δεν εργάζονται

vBET
19-05-10, 15:41
Παρακαλώ να μου δώσετε το περιεχόμενο από global.php αρχείο σας γύρω από τη γραμμή 834 (μερικές γραμμές πριν και μετά) και το σημείο το οποίο είναι 834. Δεν ξέρω που vB έκδοση χρησιμοποιείτε, γι 'αυτό δεν μπορεί να ελέγξει ο ίδιος.

rosende
19-05-10, 18:04
έκδοση 3,8,5

vBSEO 3,5 RC1

λεπτομέρειες έστειλε pm

vBET
19-05-10, 19:28
Το θέμα είναι για τη δημιουργία εξόδου από υποσέλιδο πρότυπο. Παρακαλώ ελέγξτε μήπως υπάρχει ακόμα στο φόρουμ σας, όταν σημαίες τίθενται στη navbar.

Αν ναι τότε παρακαλούμε να απενεργοποιήσετε vBET για μια στιγμή και να ελέγξει το θέμα δεν υπάρχει ακόμα. Αν ναι, τότε είναι που δεν σχετίζονται με vBET (vBET δεν κάνει τίποτα, όταν άτομα με ειδικές ανάγκες).

Εάν το ζήτημα εξαφανίζεται όταν vBET είναι απενεργοποιημένη, τότε παρακαλώ τα στοιχεία εισόδου μμ στο Διαχειριστή CP και FTP - θα πρέπει να προσθέσετε στο κούτσουρα ακριβές περιεχόμενο του υποσέλιδου πρότυπο και να ελέγξετε τι είναι λάθος εκεί.

rosende
19-05-10, 20:07
εντάξει pm έστειλε.

vBET
20-05-10, 21:43
Έχετε απλά λάθος htaccess -. Παρακαλώ να χρησιμοποιήσετε τους κατάλληλους κανόνες vBET στο κατάλληλο μέρος. Ακριβώς όπως το εγχειρίδιο που περιγράφει. Στη συνέχεια, τα πάντα θα λειτουργήσει OK.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1