PDA

View Full Version: Am probleme de viaţă

rosende
19-05-10, 01:56
M-am gândit la obtinerea plătit când instalaţi versiunea gratuită, dar aceasta a fost o problema. Aşa că am fost da iniţierea. Nu face nici o traducere. Cred că de la vBSEO

"Eroare Parse: eroare de sintaxă, T_STRING neaşteptate în / home / xxx / domains / xxx.net / public_html / global.php (834): eval () 'd code on line 153

"Dacă sunteţi sigur să faceţi clic pe un link valabil, Vă rugăm să contactaţi administratorul."

Script-ul nu funcţionează

vBET
19-05-10, 15:41
Vă rog să-mi conţinutul din fişierul de global.php în jurul valorii de linie 834 (câteva rânduri înainte şi după) şi punctul care este 834. Nu ştiu ce versiune vB sunt utilizaţi, deci nu pot verifica eu însumi.

rosende
19-05-10, 18:04
Versiune 3,8,5

vbseo 3,5 RC1

Detalii trimis pm

vBET
19-05-10, 19:28
Problema este de aproximativ generatoare de ieşire din şablon subsol. Vă rugăm să verificaţi nu mai există pe forum pentru dumneavoastră atunci când indicatorii sunt puse la navbar.

Dacă da, atunci vă rugăm să dezactivaţi vBET pentru o clipă şi check nu emite inca exista. Dacă da, atunci nu este legată de vBET (vBET nu face nimic când este dezactivată).

Dacă problema dispare atunci când vBET este dezactivat, vă rugăm să detaliu PM Ora de acces la Admin CP si FTP - va trebui să le adăugaţi la busteni conţinutul exact al şablonului subsol şi să verificaţi ceea ce este greşit acolo.

rosende
19-05-10, 20:07
am trimis bine.

vBET
20-05-10, 21:43
Ai gresit doar htaccess -. Vă rugăm să afişezi normele corespunzătoare vBET în locul potrivit. Aşa cum o descrie manual. Apoi, totul va funcţiona OK.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations