Zobacz pełną wersję: Mam problemy z życia
Myślałam dotyczące płatności można uzyskać po zainstalowaniu darmowej wersji, ale to był problem. Byłem więc rezygnację z natury. Nie musisz wykonywać jakichkolwiek tłumaczeń. Myślę, że z vBSEO
"Błąd analizy: błąd składni, nieoczekiwany T_STRING in / home / xxx / domains / xxx.net / public_html / global.php (834): eval () 'd code on line 153
"Jeśli masz pewność, kliknij na poprawny link, proszę skontaktuj się z administratorem."
Skrypt nie działa
Proszę dać mi zawartość z global.php pliku w linii 834 (kilka linii przed i po) oraz punkt, który jest 834. Nie wiem, która wersja BB używasz, więc nie mogę sprawdzić to samemu.
wersji 3,8,5
vbseo 3,5 rc1
dane wysyłane pm
Sprawa jest o tworzeniu wyjścia z stopki szablonu. Proszę sprawdzić czy nadal istnieje na forum kiedy flagi są przekazywane do paska nawigacyjnego.
Jeśli tak, to proszę wyłączyć vBET na chwilę i sprawdź czy problem nadal istnieje. Jeśli tak, to nie jest związane z vBET (vBET nic nie robi, gdy jest wyłączona).
Jeśli problem zniknie, gdy vBET jest wyłączona, prosimy o przesłanie danych dostęp PM Admin CP i FTP - będziemy musieli dodać do logów dokładnej treści stopki szablonu i sprawdzić, co nie jest tak.
Wystarczy, że źle htaccess -. Proszę wpisać odpowiednie przepisy vBET w odpowiednim miejscu. Podobnie jak podręcznik opisuje. Wtedy wszystko będzie działać OK.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):