PDA

Zobraziť plnú verziu: Mám problém bývania

rosende
19-05-10, 01:56
Premýšľal som, ako dostať zaplatené pri inštalácii free verzia, ale to bol problém. Tak som sa vzdával odberu. Je to na preklad. Myslím, že z vBSEO

"Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in / home / xxx / domains / xxx.net / public_html / global.php (834): eval () 'd code on line 153

"Ak ste si istí, kliknite na platný odkaz, prosím, obráťte sa na správcu."

Skript nefunguje

vBET
19-05-10, 15:41
Prosím, dajte mi obsah vášho súboru global.php okolo linky 834 (niektoré riadky pred a po) a bodu, ktorý je 834. Neviem, ktoré vB verziu používate, takže nemôžem overiť sám.

rosende
19-05-10, 18:04
verzia 3,8,5

vBSEO 3,5 rc1

Podrobnosti poslal pm

vBET
19-05-10, 19:28
Problém je o generovanie výstupu z pätu šablóny. Skontrolujte prosím, či to ešte existuje na forum, keď sú vlajky dať do navigačnej lišty.

Ak áno, potom zakážte vBET na chvíľku a skontrolujte, či sa problém stále existuje. Ak áno, potom je to nesúvisí s vBET (vBET nič nerobí, keď postihnuté osoby).

Ak sa problém zmizne, akonáhle je zakázané vBET, potom prosím podrobnosti hodín prístup k správcu CP a FTP - budeme musieť pridať do logov presný obsah šablóny päty a skontrolujte, v čom je chyba tam.

rosende
19-05-10, 20:07
OK pm odoslaný.

vBET
20-05-10, 21:43
Stačí sa len zle htaccess -. Vložte prosím do zodpovedajúcej vBET pravidlá vhodné miesto. Rovnako ako ručné popisuje. Potom všetko bude fungovať OK.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations