Zobraziť plnú verziu: Mám problém bývania
Premýšľal som, ako dostať zaplatené pri inštalácii free verzia, ale to bol problém. Tak som sa vzdával odberu. Je to na preklad. Myslím, že z vBSEO
"Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in / home / xxx / domains / xxx.net / public_html / global.php (834): eval () 'd code on line 153
"Ak ste si istí, kliknite na platný odkaz, prosím, obráťte sa na správcu."
Skript nefunguje
Prosím, dajte mi obsah vášho súboru global.php okolo linky 834 (niektoré riadky pred a po) a bodu, ktorý je 834. Neviem, ktoré vB verziu používate, takže nemôžem overiť sám.
verzia 3,8,5
vBSEO 3,5 rc1
Podrobnosti poslal pm
Problém je o generovanie výstupu z pätu šablóny. Skontrolujte prosím, či to ešte existuje na forum, keď sú vlajky dať do navigačnej lišty.
Ak áno, potom zakážte vBET na chvíľku a skontrolujte, či sa problém stále existuje. Ak áno, potom je to nesúvisí s vBET (vBET nič nerobí, keď postihnuté osoby).
Ak sa problém zmizne, akonáhle je zakázané vBET, potom prosím podrobnosti hodín prístup k správcu CP a FTP - budeme musieť pridať do logov presný obsah šablóny päty a skontrolujte, v čom je chyba tam.
Stačí sa len zle htaccess -. Vložte prosím do zodpovedajúcej vBET pravidlá vhodné miesto. Rovnako ako ručné popisuje. Potom všetko bude fungovať OK.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):