View Full Version: koliko nastaviti na moji strani
hi,
koliko nastaviti na svojo spletno stran prosim???
Ne razumem vprašanja. Ali ste sprašuje, kako bo veliko konfiguracije, potrebnih za vBET 3.0.0 za delo na vaši strani? :)
Ne razumem vprašanja. Ali ste sprašuje, kako bo veliko konfiguracije, potrebnih za vBET 3.0.0 za delo na vaši strani? :)
Mislim, da pomeni, koliko, da ga namestite na svoj forum.
Od kar sem videl te programske opreme mi je zelo všeč.
Yahoraenespanol
27-10-09, 23:30
Zanima me cena in funkcionalnost. Izgleda fantastično!
Zanima me cena in funkcionalnost. Izgleda fantastično!
Polna funkcionalnost opis boste našli tukaj:
In tukaj boste našli najbližje načrte: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/5-planned-vbet-next-releases.html
Cena še ni določena, vendar načrtujemo, da posebna ponudba - 50% popust v prvem mesecu prodaje:) (ali teden - prav tako ni določen)
Scalemotorcars
05-11-09, 17:11
Kaj info morate namestiti na svojo spletno stran?
IE Database, log-in, uporabniški ID, Admin ID in tako naprej.
Ali je mogoče namestiti s Moderator dostop?
Ali lahko namestite zastave v posebnem mestu v mojem slogu po meri nadomešča obstoječe?
Ali bom potreboval moj nameščene prevode VB, ali lahko jarku tistih, ko je nameščen ta?
Ali namestite vključujejo vse VBSeo spremembe?
Hvala za sprostitev Im zelo zainteresirani, vendar bi rad jasno, ti gor prvi. : D
Za namestitev je potreben dostop do Admin CP in FTP. Prosimo, da premaknete ta pogovor, da Zasebno sporočilo za pošiljanje teh podatkov.
Namestitev vBET 3.x zahteva tudi spremembe v konfiguraciji vBSEO če je nekdo njegovo uporabo. tako da v tem primeru je dostop do plošče vBSEO tudi potrebno.
Hvala za lep izdelek
Ali je izdelek namenjen samo za forum? Ali velja tudi za različne lokacije!?
Hvala, da izdelek lep izdelek je namenjen samo za forum? Ali pa primerna tudi za različna mesta!?
Imam 2 različnih mestih prevedno od Google. Ta mod ni mogoče uporabiti, saj je za prenos nekaj, brez vBulletin (tehnično ni mogoče). Ampak smo sposobni narediti posebne spremembe za prevod druge strani:) Če ste zainteresirani vas prosimo, pošljite mi zasebno sporočilo:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):