View Full Version: cik daudz konfigurēt par manu lapu
hi,
cik daudz konfigurēt manā vietā, lūdzu?
Es nesaprotu jautājumu. Jūs jautājat, cik daudz konfigurācija būs nepieciešama, lai vBET 3.0.0 strādāt jūsu vietnē? :)
Es nesaprotu jautājumu. Jūs jautājat, cik daudz konfigurācija būs nepieciešama, lai vBET 3.0.0 strādāt jūsu vietnē? :)
Es domāju, ka viņš ir, cik daudz, lai instalētu to savā forumā.
No tā, ko es esmu redzējis šo programmatūru, es tiešām patīk.
Yahoraenespanol
27-10-09, 23:30
Mani interesē cenas un funkcionalitāti. Tas izskatās fantastiski!
Mani interesē cenas un funkcionalitāti. Tas izskatās fantastiski!
Pilna funkcionalitāte aprakstu, jūs atradīsiet šeit:
Un šeit jūs atradīsiet tuvākajos plānos: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/5-planned-vbet-next-releases.html
Cena vēl nav noteikts, bet mēs plānojam veikt īpašu piedāvājumu - 50% atlaide pirmā mēneša pārdot:) (vai nedēļas - arī nav uzstādīts vēl)
Scalemotorcars
05-11-09, 17:11
Ko info jums ir nepieciešams instalēt uz manu portālu?
IE Database, log-in, lietotāja ID, Admin ID un tā tālāk.
Vai to var uzstādīt ar Moderators piekļuvi?
Vai jūs varat instalēt karogiem īpašā vietā par manu stilu aizstājot esošajiem?
Vai man ir vajadzīga mana uzstādīta VB tulkojumi, vai arī es varu grāvja tos, kad tas ir uzstādīts?
Vai instalēt ietver visas VBSeo izmaiņas?
Paldies par atbrīvošanu Im ļoti interesē, bet gribētu, lai tos notīrītu līdz pirmās. : D
Uzstādīšanai ir nepieciešama piekļuve Admin CP un FTP. Lūdzu, ievietojiet šīs sarunas, lai Privāto Ziņojumu sūtīt šos datus.
Uzstādīšana vBET 3.x prasa arī izmaiņas vBSEO konfigurāciju, ja kāds to izmanto. Tātad šajā gadījumā piekļuve vBSEO panelis ir arī nepieciešama.
Paldies par jauko produktu
Vai produkts ir paredzēts tikai forums? Vai ir spēkā arī dažādās vietās?
Paldies produkts skaisto produkts ir paredzēts tikai forums? Vai arī piemērota arī dažādās vietās?
Man ir 2 dažādas vietnes Google tulkojis. Šī mod nevar izmantot, jo tas ir tulkot kaut ko bez vBulletin (tehniski nav iespējams). Bet mēs varam veikt īpašas izmaiņas, tulkot citu vietu:) Ja jūs interesē, lūdzu sūtīt man privātu ziņu:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):