מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: כמה להגדיר באתר שלי

scott
20-10-09, 08:27
היי,
כמה להגדיר באתר שלי בבקשה??

vBET
22-10-09, 23:49
אני לא מבין את השאלה. אתה שואל איך תצורה הרבה יהיה צורך לבצע vBET 3.0.0 לעבוד על האתר שלך? :)

WebMonkey
26-10-09, 21:54
אני לא מבין את השאלה. אתה שואל איך תצורה הרבה יהיה צורך לבצע vBET 3.0.0 לעבוד על האתר שלך? :)

אני חושב שהוא אומר כמה להתקין אותו בפורום שלו.

ממה שאני ראיתי של תוכנה זו אני ממש אוהב.

Yahoraenespanol
27-10-09, 23:30
אני מתעניין מחיר ופונקציונליות. זה נראה פנטסטי!

vBET
29-10-09, 00:52
אני מתעניין מחיר ופונקציונליות. זה נראה פנטסטי!

תיאור הפונקציונליות המלאה תוכלו למצוא כאן:

וכאן תמצאו הקרוב מתכננת: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/5-planned-vbet-next-releases.html

המחיר לא נקבע עדיין, אך אנו מתכננים לבצע הצעה מיוחדת - 50% הנחה בחודש הראשון למכור:) (או בשבוע - גם טרם נקבע)

Scalemotorcars
05-11-09, 17:11
איזה מידע אתה צריך להתקין באתר שלי?

מסד נתונים של IE, log-in, זיהוי המשתמש, מזהה מנהל וכן הלאה.

זה יכול להיות מותקן עם גישה מנחה?

אתה יכול להתקין דגלי במיקום מיוחד על סגנון מותאם אישית שלי להחליף את הקיימים?

האם אצטרך להתקין תרגומים שלי VB, או שאני יכול תעלה אותם פעם זה מותקן?

האם להתקין את כל השינויים כוללים vBSEO?

תודה על שחרורו Im מעוניין מאוד, אבל הייתי רוצה לנקות את אלה הראשונים במעלה. : D

vBET
11-11-09, 16:45
עבור התקנה נדרשת גישה Admin CP ו - FTP. נא להעביר את השיחה הזאת כדי לשלוח הודעה פרטית אלה הנתונים.

התקנה של vBET 3.x מחייב גם שינויים בתצורת vBSEO אם מישהו משתמש בו. כך במקרה זה גישה ללוח vBSEO נדרש גם.

maxvb
13-11-09, 12:03
תודה על המוצר נחמד
האם המוצר מיועד רק הפורומים? אור הוא גם תקף במקומות שונים!?

vBET
13-11-09, 23:47
תודה לך על המוצר מוצר יפה מיועדת רק בפורום? או מתאים גם עבור אתרים שונים!?

יש לי 2 אתרים שונים תורגם על ידי גוגל. מוד זה לא יכול לשמש היא לתרגם משהו בלי רכב (טכנית לא אפשרי). אבל אנו מסוגלים לבצע שינויים מיוחדים לתרגם אתר אחר:) אם אתה מעוניין אנא שלח לי הודעה פרטית:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1