View Full Version: Rešeno Napredno iskanje ne kaže rezultate
Pravkar sem opazil, da ko sem se prijavite na testni račun, ki je določena v nemških uporabniku cp (forum privzeti jezik angleščina), da ne dobim nobenega napredno iskanje rezultati vrnil za nekaj izrazov, ki res vrne rezultate v privzeti jezik. Im 'ugibati, da je to morda dogaja v drugih jezikih preveč.
To se dogaja na svoj lasten račun preveč. Pravkar sem se uporabljajo napredno iskanje iskati besedo (Bannführer) in dobil rezultate z uporabo jezika forum neplačila angleščini. Nato sem preklopi jezik nemščina (s klikom na zastavo, pod mojo navbar), opravlja isto iskanje in dobil nobenih rezultatov za isto besedo. Vse ideje?
Samo, da scenarij iz enačbe sem šel na moj Usercp in spremenila svoj privzeti jezik nemščina, opravlja enako napredno iskanje in spet sem dobila nobenih rezultatov iskanja. Ni dobro, če tuji govorci jezika ne more iskati v svojem jeziku seveda.
Edit: pravkar poskusil nekaj drugih jezikov, in čeprav so besede, sem začela iskati, so vidne, ko tuji jezik govorec bere forum se ne vrne v naprednih rezultat iskanja.
kamilkurczak
22-03-11, 11:11
Bil sem na vaši strani. V mojem uporabnikov podrobnosti sem languege - Poljski.
Včasih sem vaš napredno iskanje za iskanje besede - "forum". in imam polni spletni rezultatov.
Ali lahko to pojasnite bolje?
Nekateri pogoji ne dela, kot ste rekli, ampak preklopite na nemški in poskusite Bannführer in Stammführer npr. Ni rezultatov. Preklopite na norveški in iskanje bronse. Št rezultat, čeprav sem nit s to besedo v naslovu, ko vidim forum v norveški ...?
kamilkurczak
22-03-11, 11:51
Prav imaš!
Jaz lahko reproducira na moj test forum tako da bom ta korak v razdelku bug.
Verjetno vprašanje s kodiranjem - bom preveril in popraviti na moj test forum.
Thanks
kamilkurczak
22-03-11, 22:35
Še vedno delam na tem
Popravljena in bodo vključeni v naslednji izdaji. Prosimo, upoštevajte, da v tem trenutku smo le spremenili zahtevanih podatkov (kodiranje je bilo vprašanje) testiranje na iskanje nit. Če ugotovite, da ne delajo za dodatnih filtrov, vas prosimo, da nas o tem obvesti.
Hitro popraviti - v tem trenutku lahko to popravimo z dodajanjem novih plugin:
- Pojdi v Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager -> Add New Plugin
- Set:
Product = vB Enterprise Translator
Hook Location = search_process_start
Naslov = Pravilen iskalna merila za prevedenih strani
Za izvedbo naročil = 5
Plugin PHP Code:
if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
$vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);
}
Plugin je aktiven = Yes
- Shranite in preverite, deluje
V primeru, da boste našli nobenih dodatnih vprašanj na tem področju nam pišite mi pa bomo ponovno odpreti vprašanje potem. Na našem testu forum je to dobro deluje:)
Hi,
Samo preizkušen plugin in na žalost to ne deluje. Tukaj je primer:
Če sem preklopite na francoskem, na primer, in vnesite "Jeunesses Hitlériennes", v katero koli ali iskanje napredno iskanje dobim nobenih zadetkov. Če pa vnesem "Hitlerjeve mladine" Nato sem dobil seznam rezultatov, ki vsebujejo "Jeunesses Hitlériennes '". To se zgodi ne glede na to, ali je vaš plugin je aktivna ali ne. To očitno ni tako francoski uporabnik običajno iskanja. Želi, da iskanje v svojem jeziku, seveda, in želi, da bi rezultate vrne v tem jeziku.
kamilkurczak
06-05-11, 19:38
hello,
Bil sem na vaši strani in preizkušen. vse deluje dobro. Če boste poskušali iskati svoj stavek, ki jih ni preveden napredno iskanje - ni rezultatov preveč.
Poskušal sem najti Führerschnur besedo o vseh jezikov na vaši strani, in sem imel rezultate za vse jezike, tako da je vprašanje rešeno.
lahko onemogočite vBET in poskušajo najti svoj stavek še enkrat - še vedno ni rezultatov, tako da to ni vBET bug.
:)
Hi,
Ne, niste iskali pravilno. "Führerschnur" se pojavlja le v rezultatih iskanja, ker ni vedno prevedno od Google tj izraz "Führerschnur" na japonski različici moj forum, francoskem, ruskem itd itd Zato je vrnil na iskanje. Morate iskati prevedeni izraz - nekaj, kar lahko vidite na forum, ko preklopite na drug jezik.
Poskusite iskati, kot sem opisal v post # 9 zgoraj ... boste videli, kaj mislim.
Vse novice o tem kavbojke?
Zaletavate to spet kot je nit še vedno označeno kot "REŠILA", čeprav je še vedno problem.
Hi. Oprostite Kamil moral zamuditi vaš odgovor. Prosimo, upoštevajte, da je bil bug v kodiranje tako da ni bilo rezultatov na vseh obliko prevedenih strani. To je bila popravljena, in da je razlog, zakaj je bilo vprašanje šteje rešen.
O iskanje rezultati - vBET ne podpira v tem trenutku prevajanje iskano frazo. Prosimo, odprite novo temo v zahtevi funkcijo s tem:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):