PDA

مشاهده نسخه کامل : حل جستجوی پیشرفته نشان می دهد هیچ نتیجه ای

norku
22-03-11, 10:44
من فقط متوجه شده باشید که زمانی که من در یک حساب آزمایشی است که مجموعه ای آلمان در CP کاربر (زبان پیش فرض انجمن به زبان انگلیسی است) که دریافت می کنم هیچ نتیجه جستجوی پیشرفته بازگشت برای برخی از عبارات که در واقع بازگشت به نتایج در زبان پیش فرض وارد شوید. من حدس می زنم که این اتفاق می افتد به زبانهای دیگر ممکن است بیش از حد.

این اتفاق می افتد در حساب خود من بیش از حد. من فقط با استفاده از جستجوی پیشرفته برای یک کلمه (Bannführer) نگاه کنید و نتایج با استفاده از انجمن زبان به طور پیش فرض از زبان انگلیسی. سپس تغییر زبان به آلمانی (با کلیک کردن بر روی پرچم در زیر نوار پیمایش من) ، انجام جستجو و هیچ نتیجه ای برای همان کلمه است. ایده؟

norku
22-03-11, 10:54
فقط به سناریو را از معادله های دسته جمعی من رفتم و تغییر زبان پیش فرض من به آلمانی ، انجام جستجو پیشرفته همان و دوباره من هیچ نتیجه های جستجو. اگر زبان خارجی باشند قابل جستجو نیستند به زبان خودشان البته خوب نیست.

ویرایش : فقط سعی کردند یک زن و شوهر از زبان های دیگر و با وجودی که این کلمات را به جستجو را وارد کنید هنگامی که سخنران به زبان خارجی در خواندن انجمن قابل مشاهده آنها در نتیجه جستجوی پیشرفته بازگشت.

kamilkurczak
22-03-11, 11:11
من را در سایت خود بود. جزئیات کاربر من من languege -- لهستانی است.
من با استفاده از جستجوی پیشرفته خود را برای جستوجو بر اساس واژههای -- "انجمن". و من یک سایت پر از نتایج.

آیا می توانید توضیح دهید آن را بهتر؟

norku
22-03-11, 11:17
بعضی عبارات ، کار را به عنوان به شما می گویند ، اما به آلمانی سوئیچ کنید و سعی کنید Bannführer و Stammführer به عنوان مثال. هیچ نتیجه ای. تغییر به نروژی و جستجو برای bronse. هیچ نتیجه ای در هر چند من یک موضوع با این کلمه در عنوان زمانی که به نظر من به زبان نروژی...؟

kamilkurczak
22-03-11, 11:51
شما درست می گویید!
من می توانم آن را در فروم تست من تکثیر ، بنابراین من این کار را به بخش مشکلات حرکت می کند.

احتمالا وجود دارد با رمزگذاری صدور -- من آن را بررسی و تعمیر در فروم تست من.
norku
22-03-11, 11:58
کمیل.

kamilkurczak
22-03-11, 22:35
هنوز کار بر روی آن

vBET
04-05-11, 00:52
اصلاح شده و خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده است. لطفا توجه داشته باشید که در این لحظه ما فقط تغییر داده های مورد نیاز (شماره را پشتیبانی می کند وجود دارد) آزمایش در جستجوی موضوع. اگر شما آن را برای فیلتر های اضافی در کار نمی کند لطفا آن را به ما اطلاع.

سریع تعمیر -- در این لحظه شما می توانید آن را را از طریق اضافه کردن پلاگین جدید ثابت :
-- رفتن به CP مدیریت --> پلاگین و محصولات --> مدیریت پلاگین --> اضافه کردن پلاگین جدید
-- تنظیم :

محصولات = کد vB تصدی مترجم
محل سکونت هوک = search_process_start
TITLE = معیارهای جستجوی صحیح برای صفحات ترجمه
حکم اعدام = 5
پلاگین PHP کد :

if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
$vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);
}

پلاگین فعال است = بله

-- ذخیره و بررسی کار می کند

در صورتی که شما هر گونه مسائل اضافی را در این زمینه پیدا کردید لطفا ، بنویس ما این مسئله و سپس بازگشایی. در فروم تست ما این کار خوب :)

norku
06-05-11, 10:19
سلام ،

آزمایش پلاگین و متاسفانه از آن است که کار نمی کند. در اینجا به عنوان مثال :

اگر من به فرانسوی سوئیچ ، برای مثال ، و وارد "Hitlériennes Jeunesses" را به دو جستجو و یا جستجوی پیشرفته دریافت می کنم هیچ نتیجه ای. با این حال ، اگر من را وارد کنید "جوانان هیتلر" من پس از آن لیستی از نتایج حاوی "Hitlériennes Jeunesses" دریافت کنید. این اتفاق می افتد بدون در نظر گرفتن که آیا پلاگین شما فعال است یا نه. این واضح است که راه یک کاربر فرانسوی جستجو به طور معمول نیست. او می خواهد به جستجو در زبان خود از دوره و آرزوهای خود را به دیدن نتایج : از بازگشت به آن زبان است.

kamilkurczak
06-05-11, 19:38
میهمان گرامی ،

من را در سایت خود بود و آن را آزمایش. همه چیز کار خوب. اگر شما سعی می کنید به جستجو محکومیت خود را با جستجو ترجمه های پیشرفته -- نتایج بیش از حد.

من سعی کردم برای پیدا کردن یک کلمه Führerschnur در همه زبان ها را در سایت خود و من تا به حال نتایج برای تمام زبان ها ، پس مسئله حل شده است.

شما می توانید فعال تصدی و غیر فعال کردن سعی کنید حکم خود را برای پیدا کردن یک بار دیگر -- هنوز هیچ نتیجه ای تا این مشکلات را فعال تصدی نیست.

:)

norku
07-05-11, 22:18
سلام ،

نه ، شما به درستی جستجو نمی. "Führerschnur" تنها در نتایج جستجو ظاهر می شود دلیل آن است که توسط گوگل به عنوان مثال همیشه نمی ترجمه واژه "Führerschnur" به نظر می رسد در نسخه ژاپنی از این انجمن من ، فرانسوی ، روسی و غیره و غیره که به همین دلیل آن را در جستجو بازگشته است. شما نیاز به جستجو برای یک دوره ترجمه -- چیزی است که شما می توانید به انجمن مراجعه کنید زمانی که شما به زبان های مختلف سوئیچ.

سعی کنید جستجو در پست شرح داده شده # 9 در بالا به... شما خواهید دید آنچه منظور من است.

norku
14-05-11, 12:58
هر گونه خبر در این شلوار بی خشتک گاوداران؟

norku
17-05-11, 09:25
تداوم این دوباره به عنوان موضوع هنوز هم مشخص شده به عنوان 'حل' حتی اگر مشکل باقی می ماند.

vBET
17-05-11, 11:51
سلام. با عرض پوزش کمیل پاسخ خود را از دست بدهد. لطفا توجه داشته باشید که اشکال در را پشتیبانی می کند بنابراین هیچ نتیجه ای در تمام فرم صفحه ترجمه شده وجود دارد. این و تصحیح این بود که چرا مسئله حل در نظر گرفته شد.

مورد جستجو نتایج -- فعال تصدی در ترجمه حال حاضر این کار را برای عبارت جستجو را پشتیبانی نمی کند. لطفا برای باز کردن تاپیک جدید در درخواست از ویژگی های این :)

norku
18-05-11, 09:58
آیا میشل انجام. با تشکر.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1