PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Pokročilé vyhledávání nevykazuje žádné výsledky

norku
22-03-11, 10:44
Právě jsem si všiml, že když jsem se přihlásit na testovací účet, který má německé nastavit v uživatelském cp (Forum výchozí jazyk je angličtina), že jsem si žádné pokročilé vyhledávání výsledků se vrátil pro některé termíny, které se skutečně vrátí výsledky ve výchozím jazyce. Hádám, že to může být událost v jiných jazycích.

To se děje na vlastní účet také. Jen jsem použít pokročilé vyhledávání hledat slovo (Bannführer) a získal výsledky pomocí fóra výchozí jazyk angličtinu. Pak jsem přešel do německého jazyka (kliknutím na vlaječku v mé navigační lišty), provádět stejné vyhledávání a dostal žádné výsledky pro stejné slovo. Nějaké nápady?

norku
22-03-11, 10:54
Stačí, aby se scénář z rovnice Šel jsem ke Usercp a měnit výchozí jazyk němčina, provedl stejný pokročilé vyhledávání a znovu jsem žádné výsledky vyhledávání. Není dobré, když cizí jazyk reproduktory nelze hledat v jejich vlastním jazyce, samozřejmě.

Edit: jen se snažil několik dalších jazyků, a ačkoli slova zadám do vyhledávače jsou viditelné, když cizí jazyk reproduktor čtení fóra, které se nevracejí v rozšířeném vyhledávání výsledek.

kamilkurczak
22-03-11, 11:11
Byl jsem na vašich stránkách. V mé uživatelské detaily jsem languege - polsky.
Použil jsem své pokročilé vyhledávání hledat slova - "Forum". a mám plné stránky výsledků.

Můžete mi to vysvětlit lépe?

norku
22-03-11, 11:17
Některé termíny do práce, jak říkáte, ale přepnout na německou a pokusit Bannführer a Stammführer například. Žádné výsledky. Přepněte do Norska a hledat bronzová. Žádný výsledek, i když jsem si vlákno s tím slovem v názvu, když jsem názor fórum v norském ...?

kamilkurczak
22-03-11, 11:51
Máte pravdu!
Mohu reprodukovat na své zkušební forum, tak jsem se přesunout na chybu části.

Tam je asi problém s kódováním - budu zkontrolovat a opravit na své zkušební forum.
Díky

norku
22-03-11, 11:58
Díky Kamil.

kamilkurczak
22-03-11, 22:35
Stále pracuji na tom

vBET
04-05-11, 00:52
Opraveny a budou zahrnuty do příští verzi. Vezměte prosím na vědomí, že v tuto chvíli pouze změněné požadované údaje (tam byl problém kódování), testování na závit vyhledávání. Pokud zjistíte, že nepracuje pro další filtry, oznamte nám to.

Quick Fix - v tomto okamžiku je možné opravit přidáním nových plugin:
- Přejděte na správce CP -> Plugins a výrobky -> Plugin Manager -> Přidat nový plugin
- Set:

Product = vB Enterprise Překladatel
Location = hák search_process_start
Title = Upravit vyhledávací kritéria pro přeložených stran
Exekučního příkazu = 5
Plugin PHP kód:

if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
$vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);
}

Plugin je aktivní = Ano

- Uložit a zkontrolovat to funguje

V případě, že najdete nějaké další problémy v této oblasti, napište nám bude znovu problém pak. Na našem testovacím forum to funguje dobře:)

norku
06-05-11, 10:19
Dobrý den,

Jen testoval plugin, a bohužel to nefunguje. Zde je příklad:

Pokud se přepnout do francouzštiny, například, a zadejte "Jeunesses Hitlériennes" do jedné hledání nebo pokročilé hledání jsem si žádné výsledky. Nicméně, pokud zadám "Hitlerovy mládeže" Pak jsem si seznam výsledků obsahuje "Jeunesses Hitlériennes". To se děje bez ohledu na to, zda si plugin je aktivní nebo ne. To samozřejmě není způsob, jakým francouzský uživatel by za normálních okolností vyhledávání. Chce hledat ve svém vlastním jazyce a samozřejmě přeje si, aby výsledky vrácené v tomto jazyce.

kamilkurczak
06-05-11, 19:38
Dobrý den,

Byl jsem na vašich stránkách a zkouší to. všechno funguje dobře. Pokusíte-li se hledat své věty nejsou přeloženy Rozšířené hledání - žádné výsledky také.

Snažil jsem se najít Führerschnur slovo na všech jazyků na vašich stránkách a já měl výsledky pro všechny jazyky, takže problém je vyřešen.

Můžete vypnout vBET a pokusit se najít svou větu ještě jednou - ještě žádné výsledky, takže to není chyba vBET.

:)

norku
07-05-11, 22:18
Dobrý den,

Ne, nejste hledáte správně. "Führerschnur" se zobrazí pouze ve výsledcích hledání, protože ne vždy je přeložen službou Google, tj. termín "Führerschnur", objeví se na japonské verzi své forum, francouzská, ruská atd. atd. To je důvod, proč se vrátil na vyhledávání. Musíte hledat si termín - něco, co můžete vidět na tomto fóru, když přepnete na jiný jazyk.

Zkuste hledat, jak jsem popsal v post # 9 výše ... uvidíte, co mám na mysli.

norku
14-05-11, 12:58
Nějaké novinky na chlapi?

norku
17-05-11, 09:25
Narážela to opět jako vlákno je stále označen jako "vyřešeno", i když problém přetrvává.

vBET
17-05-11, 11:51
Dobrý den. Je nám líto Kamil si ujít Vaši odpověď. Vezměte prosím na vědomí, že chyba byla v kódování, takže tam nebyl žádný výsledky na všech stránkách formuláře přeložit. To bylo opraveno, a to je důvod, proč se vydat za vyřešena.

O hledání výsledky - vBET nepodporují v této chvíli překlady pro hledaný výraz. Prosím, otevřete nové vlákno v požadavku na tento:)

norku
18-05-11, 09:58
Bude to Michal. Díky.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1