PDA

View Full Version: Rezolvate vbseo şi. htaccess

krisp
04-11-09, 14:43
Sunt folosind vbseo pentru diferite caracteristici, cu excepţia SEO nu-mi rescrie orice URL-uri utilizând vbseo

Aşa că nu am încă mai trebuie să adăugaţi:

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar & redirect = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-d!
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | imagini) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
sau numai:

RewriteRule index.php limbă =? $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 dolari limbă =? $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]

- Atunci când nu rescrierea url-uri cu vbseo

(De asemenea, aţi putea posta posibil fişierul htaccess aici -. Pentru a vedea un exemplu cum arată pentru vbseo + vBET)

vBET
04-11-09, 14:48
Dacă utilizaţi vBSEO va trebui să utilizaţi reguli create pentru forumuri cu vBSEO - altfel vBSEO nu vor funcţiona deloc. Aceste norme se permite vBET cooperează cu vBSEO.

Dacă utilizaţi reguli pentru forumuri fără vBSEO, atunci cererea nu va merge de vBSEO vBSEO şi nu va face nimic pentru aceasta cerere.

krisp
05-11-09, 00:13
Vă rugăm să reţineţi că nu am nici htaccess. Deloc. Din moment ce I dont rescrie URL-uri cu vbeso sale nu este necesar. Eu folosesc numai caracteristici diferite, cum ar fi = nofollow, metatags extins etc Toate aceste caracteristici sunt vbseo lucrează foarte bine cu nici un htaccess, la toate..

Cea de a doua am de import al produsului vBET atât admincp şi pe forum pentru merge complet gol şi nu am acces la formularul de la toate.

Crearea unui htaccess, fie cu.:

RewriteEngine On

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar & redirect = / $ 2 [L, QSA]

sau

RewriteEngine On
RewriteRule index.php limbă =? $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 dolari limbă =? $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]

- Nu face nici o diferenţă. Stil nu este posibil pentru a comunica cu forumul, la toate.

vBET
05-11-09, 00:23
Vă rugăm să reţineţi că nu am nici htaccess. Deloc. Din moment ce I dont rescrie URL-uri cu vbeso sale nu este necesar. Eu folosesc numai caracteristici diferite, cum ar fi = nofollow, metatags extins etc Toate aceste caracteristici sunt vbseo lucrează foarte bine cu nici un htaccess, la toate..

În astfel de norme pentru utilizarea caz pe forum pentru fără vBSEO:)

Cea de a doua am de import al produsului vBET atât admincp şi pe forum pentru merge complet gol şi nu am acces la formularul de la toate.

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post8:)

De asemenea, vă rugăm să asiguraţi-vă că face toate etapele de instalare şi integrare în mod corespunzător.
În cazul în care nu veţi gestiona această PM Ora de mine acces la detaliile dvs. Admin CP şi FTP.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1