PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved vBSEO και. htaccess

krisp
04-11-09, 14:43
Είμαι με τη χρήση vBSEO για τα διάφορα χαρακτηριστικά SEO εκτός Δεν διαγράφουμε κάθε urls χρησιμοποιώντας vBSEO

Έτσι μπορώ ακόμη να προσθέσω:

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php; vbet_lang = $ 1 & ανακατεύθυνση = / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php; vbet_lang = $ 1 & ανακατεύθυνση = / $ 2 [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((αρχείο /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | εικόνες) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
ή μόνο:

RewriteRule index.php? γλώσσα = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2; γλώσσα = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]

- Όταν δεν επανασυγγραφή urls με vBSEO

(Επίσης, θα μπορούσε να σας είναι δυνατόν μετά το αρχείο σας htaccess εδώ. - Για να δείτε ένα παράδειγμα πώς φαίνεται για vBSEO + vbet)

vBET
04-11-09, 14:48
Εάν χρησιμοποιείτε vBSEO θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κανόνες που θα δημιουργηθούν για τα φόρουμ με vBSEO - vBSEO αλλιώς δεν θα λειτουργήσει καθόλου. Οι κανόνες αυτοί επιτρέπουν vBET συνεργάζονται με vBSEO.

Εάν χρησιμοποιείτε κανόνες για τα φόρουμ χωρίς vBSEO, έπειτα από αίτηση δεν θα πάει από vBSEO και vBSEO δεν θα κάνει τίποτα για αυτό το αίτημα.

krisp
05-11-09, 00:13
Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν έχω κανένα. Htaccess καθόλου. Από Ι dont ξαναγράψει URLs με vbeso δεν χρειάζονται τους. Χρησιμοποιώ μόνο διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως = nofollow, επεκτείνεται metatags κλπ. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά vBSEO δουλεύουν μια χαρά χωρίς. Htaccess καθόλου.

Το δεύτερο κάνω εισαγωγή του vbet προϊόν τόσο admincp και το φόρουμ πάει εντελώς κενή και δεν έχω καμία πρόσβαση στη φόρμα καθόλου.

Δημιουργία htaccess είτε με.:

Στις RewriteEngine

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php; vbet_lang = $ 1 & ανακατεύθυνση = / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php; vbet_lang = $ 1 & ανακατεύθυνση = / $ 2 [L, QSA]

ή

Στις RewriteEngine
RewriteRule index.php? γλώσσα = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2; γλώσσα = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]

- Δεν κάνει καμία διαφορά. Stil δεν είναι δυνατόν να επικοινωνούν με το φόρουμ καθόλου.

vBET
05-11-09, 00:23
Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν έχω κανένα. Htaccess καθόλου. Από Ι dont ξαναγράψει URLs με vbeso δεν χρειάζονται τους. Χρησιμοποιώ μόνο διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως = nofollow, επεκτείνεται metatags κλπ. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά vBSEO δουλεύουν μια χαρά χωρίς. Htaccess καθόλου.

Σε μια τέτοια περίπτωση κανόνες χρήσης για το φόρουμ χωρίς vBSEO:)

Το δεύτερο κάνω εισαγωγή του vbet προϊόν τόσο admincp και το φόρουμ πάει εντελώς κενή και δεν έχω καμία πρόσβαση στη φόρμα καθόλου.

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post8:)

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει όλα τα βήματα για την εγκατάσταση και την ένταξη κατάλληλα.
Σε περίπτωση που δεν θα χειριστεί αυτό το PM με την πρόσβαση σε στοιχεία Διαχειριστή CP σας και FTP.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1