КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае vbseo і. Htaccess

krisp
04-11-09, 14:43
Я выкарыстоўваю vbseo для розных функцый, акрамя SEO я не перапісваць URL, выкарыстанне vbseo

Так што мне яшчэ трэба дадаць:

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хранічны)
RewriteRule ^ ((архіў /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | выявы) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
або толькі:

RewriteRule index.php? мова = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Мова = $ 1 [L, QSA] [/ мову] [/ мову] [/ мову]

- Калі не перапісванне URL-адрасоў з vbseo

(Таксама не маглі б вы магчымым апублікаваць Htaccess файл тут -. Убачыць прыклад таго, як ён шукае vbseo + vbet)

vBET
04-11-09, 14:48
Калі вы выкарыстоўваеце vBSEO вы павінны выкарыстоўваць правілы, створаныя для форумаў з vBSEO - у адваротным выпадку vBSEO не будзе працаваць наогул. Гэтыя правілы дазваляюць vBET супрацоўнічаць з vBSEO.

Калі вы выкарыстоўваеце правілы для форумаў без vBSEO, то запыт не будзе ісці па vBSEO і vBSEO нічога не будзе рабіць для гэтага запыту.

krisp
05-11-09, 00:13
Звярніце ўвагу, што ў мяне няма. Htaccess наогул. Так як я не перапісваць URL-адрасоў з vbeso яго не трэба. Я толькі выкарыстоўваць розныя функцыі, такія як = NOFOLLOW, пашыраныя метатеги і г.д. Усе гэтыя функцыі vbseo працуе нармальна без якіх-небудзь. Htaccess наогул.

Другое я імпартаваць vbet прадукту як AdminCP і форум праходзіць Абсалютна пусты і ў мяне няма доступу да формы наогул.

Стварэнне Htaccess небудзь.:

RewriteEngine On

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / $ 2 [L, QSA]

або

RewriteEngine On
RewriteRule index.php? мова = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Мова = $ 1 [L, QSA] [/ мову] [/ мову] [/ мову]

- Не мае значэння. Стыль не ўдалося пагутарыць з форуму наогул.

vBET
05-11-09, 00:23
Звярніце ўвагу, што ў мяне няма. Htaccess наогул. Так як я не перапісваць URL-адрасоў з vbeso яго не трэба. Я толькі выкарыстоўваць розныя функцыі, такія як = NOFOLLOW, пашыраныя метатеги і г.д. Усе гэтыя функцыі vbseo працуе нармальна без якіх-небудзь. Htaccess наогул.

У такім выпадку выкарыстоўваць правілы для форуму без vBSEO:)

Другое я імпартаваць vbet прадукту як AdminCP і форум праходзіць Абсалютна пусты і ў мяне няма доступу да формы наогул.

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post8:)

Таксама, калі ласка, пераканайцеся, што вы зробіце ўсё ўстаноўкі і інтэграцыі крокі адпаведным чынам.
У выпадку, калі вы не будзеце звяртацца з гэтым PM мне дэталі доступу да панэлі адміністратара і FTP.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1