PDA

View Full Version: Lahendatud vbseo ja. htaccess

krisp
04-11-09, 14:43
Ma kasutan vbseo erinevate seo funktsioone, välja arvatud ma ei kirjutada mis tahes URL kasutades vbseo

Nii et ma ikka vaja lisada:

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arhiiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! ^ (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | pildid) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
või ainult:

RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]

- Kui ei ümberkirjutamist URLid vbseo

(Ka sa võisid võimalik saata oma. Htaccess fail siit - näha näiteks, kuidas ta otsib vbseo + vbet)

vBET
04-11-09, 14:48
Kui sa kasutad vBSEO sa pead kasutama reeglid loodud foorumite vBSEO - vastasel vBSEO ei tööta üldse. Need reeglid võimaldab vBET koostööd vBSEO.

Kui te kasutate eeskirjad foorumeid ilma vBSEO, siis taotlust ei lähe poolt vBSEO ja vBSEO ei tee midagi sellele soovile.

krisp
05-11-09, 00:13
Pange tähele, et mul ei ole. Htaccess üldse. Kuna I dont kirjutada URL vbeso tema ei vaja. Ma ainult kasutada erinevaid funktsioone, nagu = nofollow laiendatud meta jne Kõik need vbseo funktsioonid töötavad just fine, kellel ei ole. Htaccess üldse.

Teine ma import vbet toode nii admincp ja foorum läheb Completly tühi ja ma ei ole juurdepääsu vorm üldse.

Loomine. Htaccess kas:

RewriteEngine

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / $ 2 [L, QSA]

või

RewriteEngine
RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]

- Pole vahet. Stil ole võimalik suhelda foorumis üldse.

vBET
05-11-09, 00:23
Pange tähele, et mul ei ole. Htaccess üldse. Kuna I dont kirjutada URL vbeso tema ei vaja. Ma ainult kasutada erinevaid funktsioone, nagu = nofollow laiendatud meta jne Kõik need vbseo funktsioonid töötavad just fine, kellel ei ole. Htaccess üldse.

Sellisel juhul kasutage eeskirjad forum ilma vBSEO:)

Teine ma import vbet toode nii admincp ja foorum läheb Completly tühi ja ma ei ole juurdepääsu vorm üldse.

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post8:)

Samuti palun veenduge, et te kõik paigaldust ja integratsiooni samme sobivalt.
Juhul, sa ei oska selle PM mulle juurdepääsu üksikasjad teie Admin CP ja FTP.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1