PDA

مشاهده نسخه کامل : حل بایگانی و. htaccess تغییر نام دهید

krisp
04-11-09, 14:43
من با استفاده از بایگانی برای جستجوگرها ویژگی های مختلف به جز من هیچ آدرس ها با استفاده از بایگانی بازنویسی

بنابراین می توانم هنوز هم نیاز به اضافه کردن :

RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / فایل index.php [L ، QSA]
RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 & هدایت می شوید = / $ 2 [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron را)
RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
RewriteRule به دلار vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]
یا فقط :

RewriteRule به فایل index.php؟ زبان = $ 1 [L ، QSA]
RewriteRule به $ 2؟ زبان = $ 1 [L ، QSA] [/ لانگ] [/ لانگ] [/ لانگ]

-- زمانی که URL های موافق با باشد بازنویسی

(همچنین می تواند شما را ممکن است در پست شما فایل htaccess در اینجا -- به عنوان مثال چگونه آن را برای بایگانی + فعال تصدی به نظر می رسد)

vBET
04-11-09, 14:48
اگر شما با استفاده از بایگانی ، شما مجبور به استفاده از قوانین ایجاد شده برای انجمن ها با بایگانی -- در غیر این صورت باشد نمی خواهد در همه کار. این قوانین امکان فعال تصدی همکاری با باشد.

اگر شما استفاده از قوانین برای انجمنها بدون باشد ، پس از آن درخواست نمی خواهد باشد و بایگانی خواهد شد هیچ چیز برای این درخواست انجام.

krisp
05-11-09, 00:13
لطفا توجه داشته باشید که من آن را بدون htaccess تغییر نام دهید و در همه. از آنجا که من نمی آدرس ها را با vbeso بازنویسی آن مورد نیاز نیست. من فقط استفاده از ویژگی های مختلف مانند = nofollow ، metatags توسعه یافته و غیره همه این ویژگی ها می باشد در حال کار فقط جریمه ندارد. htaccess تغییر نام دهید در همه.

دوم واردات محصول فعال تصدی هر دو admincp و به انجمن می رود کاملا خالی است و من هیچ دسترسی به فرم در تمام.

htaccess تغییر نام دهید با هر دو.

RewriteEngine در تاریخ

RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / فایل index.php [L ، QSA]
RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 & هدایت می شوید = / $ 2 [L ، QSA]

یا

RewriteEngine در تاریخ
RewriteRule به فایل index.php؟ زبان = $ 1 [L ، QSA]
RewriteRule به $ 2؟ زبان = $ 1 [L ، QSA] [/ لانگ] [/ لانگ] [/ لانگ]

-- تفاوتی نمی کند. Stil با انجمن انجمن های برقراری ارتباط در همه امکان پذیر نیست.

vBET
05-11-09, 00:23
لطفا توجه داشته باشید که من آن را بدون htaccess تغییر نام دهید و در همه. از آنجا که من نمی آدرس ها را با vbeso بازنویسی آن مورد نیاز نیست. من فقط استفاده از ویژگی های مختلف مانند = nofollow ، metatags توسعه یافته و غیره همه این ویژگی ها می باشد در حال کار فقط جریمه ندارد. htaccess تغییر نام دهید در همه.

در قوانین مورد استفاده برای انجمن بدون باشد :)

دوم واردات محصول فعال تصدی هر دو admincp و به انجمن می رود کاملا خالی است و من هیچ دسترسی به فرم در تمام.

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post8 :)

همچنین اطمینان حاصل کنید که همه شما را نصب و مراحل ادغام مناسب لطفا.
در صورتی که آن را به شما خواهد شد این PM جزئیات دسترسی به مدیریت CP شما و FTP رو تحمل کنم.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1