PDA

Zobacz pełną wersję: Projekt vbet_guestcache zbyt duże dodać pustego polecenia w cpanel

mario06
16-07-10, 16:15
vbet_guestcache zbyt duże dodać pustego polecenia w cpanel

Zajęło mi to 4 godziny na quad serwer sfałszowane, aby opróżnić (ręcznie) treści, jest to przesadzone i czuję, że pewnego rodzaju kompresji jest tutaj potrzebny i ze vBET pamięci podręcznej tabel i jeszcze jedno, jak o dodanie koloru przycisk do tego, aby w admincp?

odniesieniu

kamilkurczak
18-07-10, 10:26
ok, ale dont zrozumieć exacly,

Piszesz, że nie masz opcji w admincp (emisja) lub zaproponować dodanie nowej funkcji? (Kolor przycisku)
jeśli tak, jestem w ruchu temat do żądania funkcji

mario06
18-07-10, 10:39
Zamiast opróżniania tabele ręcznie z mojego dmin można dodać opcję aby przepłukać go w admincp?
Pozdrawiam

vBET
20-07-10, 19:47
Mamy już wniosek o zmniejszenie wielkości przypadku gości, a także dodać możliwość wyczyszczenia pamięci podręcznej bazy danych Admin CP - wszystkie przyjęte:)

Należy pamiętać, że w tej chwili do zmniejszenia gości cache można po prostu dodać więcej stron do zignorowania. I zmniejszenie pamięci podręcznej bazy danych, wystarczy zmienić czas cache żyć na mniejsze. Jednak w przypadkach, stoisko będzie miał negatywny wpływ na wydajność, ponieważ częściej wyniki wil być pobrane z Google, co zajmuje dużo więcej czasu.

vBET
20-07-10, 19:50
Także - już napisałem to samo w wątku, gdzie było to już proponowane (dokładnie tutaj:

PLEASE STOP SPAM! Ten wątek zostanie wkrótce usunięta - to jest wystarczająca, kiedy można umieścić informacje raz:)

mario06
20-07-10, 22:51
Nie trzeba być niegrzeczny, ponieważ nie żyjemy w 1940 wiesz, a ja nie spam, jeśli ktoś odpowie szybszego nie byłoby konieczne powtarzanie tego w kółko, a ponadto mówimy o 2 różne rzeczy.

W innym wątku, że chcesz dokonać spłukiwania bazy danych nigdy nie mówił o ftp vbet_guestcache plik Deleter w admincp??

Jak o moich innych problemów przetłumaczone tytuły -> F.. ., Nadal czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam

vBET
21-07-10, 07:38
Przepraszamy, jeśli wziął mój komentarz jako nieuprzejmość. Nie było moim zamiarem. Proszę mi wybaczyć za to. Chciałem was widoczne, aby nie pisać o samej kwestii w kilku miejscach, bo już poprosił Cię o tym wcześniej i wyjaśnił, że to tylko sprawia, że bałagan na forum i w naszym zespole, i dlatego mamy do czyszczenia takich rzeczy. Jeden wątek na jednej kwestii wystarczy. W przeciwnym razie mamy problemy z zarządzaniem i przypisanie go do naszych pracowników. Dlatego zrobiłem to śmiałe i w górnej przypadkach - już poprosił o nie pisanie samej informacji kilka razy (co na tym forum jest traktowane jako spam i co najmniej kilka innych, które znam też) i walczył, że pominięcia go przed . Po prostu nie chciał pominięcia go teraz.

Nawet teraz jestem budzi się o potwierdzenie, że jakieś inne 2 Odpowiedź przez jesteś naprawdę o jednej kwestii, czy nie I wisi tak od tygodni (tutaj piszesz, że jesteś wayting na naszą odpowiedź - patrz tam jesteśmy wayting dla Ciebie od 2 tygodni;)). Pisanie kilka razy o jeden problem po prostu sprawia, że już do oceny nie szybciej. Więc po prostu przestań to robić, a jeśli masz problem - zrobić wątek o tym - tylko 1 - będziemy z tym poradzić. Dlatego musimy się o status wątek - aby upewnić się, czy coś jeszcze wymaga naszej uwagi, czy nie.

Jeszcze raz przepraszam, jeśli mój komentarz nie miał zbyt dobrze: o I naprawdę dziękuję za komentarz na ten temat - Położę więcej uwagi, aby takie pytania bardziej delikatnie. Nadzieję, że możemy budować przyszłość stosunków ze zrozumieniem i uczucia dobrze:)

O sprawach, które są wciąż - pod linkiem proszę potwierdzić to jest taki sam problem jak w innych naszych wątku. I 2 jeden wyślij wymagane dane, które po prostu pytanie o wczoraj. Byłem na wakacjach nad morzem, więc nie był w stanie rozwiązać wszelkie problemy i Kamil pracował w wielu sprawach w tym samym czasie. Teraz, kiedy jestem z powrotem trzeba to zrobić szybko:)

I masz rację - nie nie napisał o Admin cache CP rozliczeń wcześniej. Było już pytanie w innym wątku przez kogoś innego, więc ustawić tu status już zaproponowane.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1