PDA

View Full Version: Već predlaže vbet_guestcache prevelika dodati prazan naredbu u cPanel

mario06
16-07-10, 16:15
vbet_guestcache prevelika dodati prazan naredbu u cPanel

Trebalo mi je 4 sata na quad rigged poslužitelj prazni (ručno) sadržaj, to je pretjerano i mislim da neki oblik kompresije je potrebno ovdje i vbet tablicama cache i još jedna stvar kako o dodavanju rumenilo gumb za to u admincp?

pogledu

kamilkurczak
18-07-10, 10:26
ok, ali ja ne razumijem exacly,

Vi napisati da nemate mogućnosti u admincp (pitanje) ili sugerirati dodajući novu značajku? (Ispiranje gumb)
ako da sam se kreće temu zahtjev značajke

mario06
18-07-10, 10:39
Umjesto toga, pražnjenje tablice ručno iz mog dmin možete dodati opciju da se rumenilo u admincp?
Pozdrav

vBET
20-07-10, 19:47
Već smo zahtjev za smanjenje veličine gostiju slučaja i dodati mogućnost jasan predmemorija podataka iz Admin CP - sve primljene:)

Imajte na umu da u ovom trenutku kako bi se smanjila gost predmemorije, možete jednostavno dodati još stranica ignorirati. A kako bi se smanjila baze podataka predmemorije samo promijeniti predmemorija vrijeme živjeti na manje. No, u kabini slučajeva to će imati negativan utjecaj na performanse, jer je sve više često rezultira wil se od Googlea što je potrebno mnogo više vremena.

vBET
20-07-10, 19:50
Također - već napisao istu stvar u temi gdje je to već predloženo je (upravo ovdje:

MOLIMO zaustaviti spam! To nit će biti uklonjena uskoro - to je enought kada ste stavili svoje podatke jednom:)

mario06
20-07-10, 22:51
Nema potrebe da se nepristojno, jer ne živimo u 1940-ih znate, i ja sam ne spam, ako bi netko reagirati promptno više ne bi bilo potrebno ponavljati iznova i iznova i nadalje govorimo o 2 različite stvari.

U drugom nit ste rekli da želite napraviti bazu podataka flusher nismo razgovarali o FTP vbet_guestcache datoteku deleter u admincp?!

Kako o mom drugi problem u prijevodu naslova -> F.. ., Ja sam još uvijek čeka odgovor.

Pozdrav

vBET
21-07-10, 07:38
Žao nam je ako je moj komentar kao grubost. To nije bila moja namjera. Molimo uzmite moje isprike za to. Samo sam htio učiniti vidljivim da ne pišu o istom pitanju na više mjesta, jer sam već ste pitali o tome prije i objasnio da je to samo čini nered na forumu iu našem timu, i to je razlog zašto smo očistiti takve stvari. Jedna nit po jedno pitanje je dovoljno. Inače imamo problema s njim upravlja, a time i dodjeljivanje našeg osoblja. To je razlog zašto sam napravio to hrabar i u gornjem dijelu slučajeva - Već sam vas pitao o ne pišem iste informacije nekoliko puta (što se na ovom forumu smatra kao spam i na barem nekoliko drugih koji znam i) i borio se da ga propustiti prije . Samo ne želite propustiti sada.

Čak i sada sam vam buđenje potvrditi da neke druge 2 teme koje ste napravili zaista o jednom pitanju ili ne I to je visi kao da je od nekoliko tjedana (ovdje pišete da ste wayting za naš odgovor - pogled tu smo wayting za tvoje od 2 tjedna;)). Pisanje nekoliko puta o jednom pitanju jednostavno čini više za procjenu ne brže. Dakle, samo molim vas, prestanite raditi i ako imate problem - da niti o tome - samo 1 - mi ćemo to podnijeti. To je razlog zašto smo statusi o van nit - kako bi bili sigurni radi nešto još uvijek zahtijeva našu pozornost ili ne.

Još jednom ispričavam se ako je moj komentar nije previše dobro: o I stvarno hvala za tvoj komentar o tome - ja ću staviti više pozornosti kako bi takva pitanja više nježno. Nadam se da možemo izgraditi našu budućnost odnosa s razumijevanjem i dobar osjećaj:)

O pitanjima koja su još uvijek na - pod vezu potvrdite to je isti problem kao iu drugim našim nit. A u drugi jednom molimo pošaljite potrebne podatke koje sam pitao o jučer. Bio sam na odmoru na moru tako da sam bio ne mogu riješiti sva pitanja i Kamil je radio na mnogim pitanjima u isto vrijeme. Sad kad sam natrag to bi trebalo biti učinjeno brzo:)

I ti si pravo - niste napisali o Admin CP cachea čišćenje prije. Već je pitao u drugim nit netko drugi, pa sam postaviti ovdje statusa kao što je već predložio.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1