מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: הציע כבר vbet_guestcache גדול מדי להוסיף פקודה ריקה ב cpanel

mario06
16-07-10, 16:15
vbet_guestcache גדול מדי להוסיף פקודה ריקה ב cpanel

לקח לי 4 שעות בשרת מרובע מבוים כדי לרוקן את תוכן (ידני), זה מוגזם ואני מרגיש מעין דחיסה נדרשת כאן עם מטמון שולחנות vbet ועוד דבר מה לגבי הוספת כפתור סומק על זה ב admincp?

דרישת שלום

kamilkurczak
18-07-10, 10:26
בסדר, אבל אני לא מבין exacly,

אתה כותב שאתה לא צריך אפשרויות admincp (בעיה) או להציע הוספת תכונה חדשה? (לחצן סומק)
אם כן אני עובר נושא לבקשת תכונות

mario06
18-07-10, 10:39
במקום לרוקן את הטבלאות באופן ידני מן DMIN שלי אתה יכול להוסיף אפשרות לשטוף אותו admincp?
דרישת שלום

vBET
20-07-10, 19:47
יש לנו כבר בקשה להפחתת הגודל של המקרה האורחים גם להוסיף אפשרות מטמון הנתונים ברור Admin CP - כל מקובל:)

שים לב כי ברגע זה כדי להפחית את המטמון אורח אתה יכול פשוט להוסיף דפים יותר להתעלם. וכדי להפחית מטמון הנתונים פשוט לשנות זמן מטמון לחיות עד קטן. אבל במקרים בתא זה תהיה השפעה שלילית על ביצועי, כי לעתים קרובות יותר תוצאות wil לקחת מגוגל מה לוקח הרבה יותר זמן.

vBET
20-07-10, 19:50
כמו כן - אתם כבר כתב אותו דבר חוט היכן זה הוצע כבר (בדיוק כאן:

בבקשה לעצור דואר זבל! חוט זו תוסר בקרוב - הוא enought כשאתה שם את המידע שלך פעם:)

mario06
20-07-10, 22:51
אין צורך להיות גס, כי אנחנו לא חיים בשנות ה -1940 אתה יודע, אני לא מפיץ דואר זבל, אם מישהו יגיב יותר מיד שזה לא יהיה צורך לחזור על זה שוב ושוב, כמו כן אנחנו מדברים על 2 דברים שונים.

ב חוט אחר אמרת שהיית עושה Flusher באתר אנחנו אף פעם לא דיבר על vbet_guestcache ftp קובץ deleter ב admincp?!?

מה דעתך על בעיה אחרת שלי את הכותרות מתורגם -> פ. ., אני עדיין מחכה לתשובה.

דרישת שלום

vBET
21-07-10, 07:38
סליחה אם ההערה שלי לקח כמו גסות. זו לא היתה הכוונה שלי. נא לקחת את התנצלותי על כך. רק רציתי לגרום לך לראות לא לכתוב על הנושא אותו בכמה מקומות, כי אני כבר שאלתי אותך על זה לפני והסביר כי זה רק עושה בלגן בפורום וגם הצוות שלנו, ולכן אנחנו צריכים לנקות דברים כאלה. חוט אחד לכל בעיה אחת זה מספיק. אחרת יש לנו בעיות עם ניהול זה עם הקצאת אותו הצוות שלנו. לכן עשיתי את זה מודגש ובמקרים העליון - אני כבר לא שואל אותך על כתיבת מידע אותו מספר פעמים (מה בפורום זה נחשב כדואר זבל על לפחות כמה אחרים אשר אני יודע גם) ונלחם שאתה לפספס את זה לפני . פשוט לא רוצה לפספס את זה עכשיו.

אפילו עכשיו אני הערתי לך לאשר כי אחרת 2 האשכולות שנעשו על ידי אתה באמת על נושא אחד או לא וזה תלוי ככה מאז שבועות (כאן אתה כותב שאתה wayting לתגובה שלנו - להסתכל שם אנחנו wayting עבור שלך מאז 2 שבועות;)). כתיבת מספר פעמים על בעיה אחת אתה פשוט עושה את זה כבר להעריך לא מהר יותר. אז רק בבקשה להפסיק לעשות את זה ואם יש לך בעיה - להפוך חוט על זה - רק 1 - נוכל להתמודד עם זה. זו הסיבה שיש לנו סטטוסים על חוט החוצה - כדי להיות בטוח עושה משהו עדיין דורש את תשומת הלב שלנו או לא.

שוב מצטער אם ההערה שלי לא לקח יותר מדי טוב: O ובאמת תודה על ההערה שלך על זה - אני אשים יותר תשומת לב כדי להפוך שאלות כאלה יותר בעדינות. אני מקווה שנוכל לבנות עתיד היחסים שלנו עם הבנה לרגשות טוב:)

אודות סוגיות שהן עדיין על - פי הקישור בבקשה לאשר את זה הוא נושא אותה כמו חוט השני שלנו. ובאחד 2 שילחו הנתונים הדרושים אשר אני רק שאלה על אתמול. הייתי בחופשה על הים כך שלא הייתי מסוגל לפתור את כל בעיות כמיל היה עובד על סוגיות רבות באותו זמן. עכשיו כשאני שוב זה צריך להיעשות מהר:)

ואתה צודק - אתה לא כותב על מטמון CP Admin לפני ניקוי. זה התבקש כבר על ידי מישהו אחר חוט השני, כך אני מגדיר את המצב כפי שהוצע כאן כבר.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1