View Full Version: ettepaneku vbet_guestcache liiga suur lisada tühi käsk Cpanel
vbet_guestcache liiga suur lisada tühi käsk Cpanel
Ta võttis mind 4 tundi on quad ebaõiglastest server tühi (käsitsi) sisu, see on liialdatud ja ma tunnen, et mingi surve on vaja siin ja vbet tabelid vahemälu ja teine asi, kuidas umbes lisades flush-nuppu, et see aastal admincp?
osas
kamilkurczak
18-07-10, 10:26
ok, aga ma ei saa aru exacly,
Sa kirjutad, et sa ei pea valikuid admincp (emissioon) või soovitada lisada uus funktsioon? (Flush nuppu)
Kui jah ma olen liikuv topic nõuda funktsioone
Selle asemel tühjendamise tabelid käsitsi minu Dmin saate lisada võimalus flush see admincp?
Regards
Meil on juba taotluse vähendada suurus külaline juhul ja ka lisada võimalikkust andmebaasi vahemälu Admin CP - kõik heaks:)
Pange tähele, et sel hetkel, et vähendada külaline cache saab lihtsalt lisada uusi lehti ignoreerida. Ja vähendada andmebaasi vahemälu lihtsalt muuta cache aega elada väiksematele. Aga putka juhtudel on tootlusele negatiivset mõju, sest sagedamini tulemused wil võetakse Google mida võtab palju rohkem aega.
Samuti - sa juba kirjutas sama asja thread, kus see oli juba esitatud (täpselt siin:
PALUN STOP SPAM! Seda teemat eemaldatakse varsti - see on enought kui paned oma andmed ainult üks kord:)
Ei ole vaja olla ebaviisakas, sest me ei ela 1940 te teate, ja ma ei spämmi, kui keegi vastaks kiiremini ei oleks vaja korrata ikka ja jälle ning pealegi me räägime umbes 2 erinevaid asju.
Teises teemas sa ütlesid, et soovite muuta andmebaasi loputaja me kunagi rääkinud ftp vbet_guestcache fail deleter sisse admincp??!
Kuidas minu teisi probleem tõlgitud pealkirju -> F.. ., Ma olen ikka oodanud vastust.
Regards
Vabandust, kui sa võtsid mu kommentaar nagu ebaviisakus. See ei olnud minu eesmärk. Palun võtta minu vabandused selle eest. Tahtsin sind näha ei kirjuta sama teema mitmes kohas, sest ma juba küsisin sinult seda enne ja selgitas, et ta ainult teeb jama foorum ja meie meeskond, ning seetõttu on meil puhas selliseid asju. Üks teema ühe teema on piisavalt. Muidu meil on probleeme juhtimisel ja määrata selleks, et meie töötajad. Sellepärast ma tegin seda paksu ja ülemine juhtudel - ma juba küsisin sinult ei kirjuta sama infot mitu korda (mida siin foorumis peetakse rämpsposti, vähemalt mitmed teised, mis ma tean) ja võitlesid, et sa ei pane seda enne . Lihtsalt ei taha, et sa ei pane seda nüüd.
Isegi nüüd olen awaking teile kinnitada, et mõned teised 2 niidid teinud olete tõesti umbes üks küsimus või mitte Ja see ripub nagu, et kuna nädala (siin te kirjutate, et olete wayting meie vastus - vaata seal oleme wayting eest sinu pärast 2 nädalat;)). Kirjutamine mitu korda umbes üks küsimus teile lihtsalt teeb seda enam hinnata mitte kiiremini. Nii lihtsalt lõpetage palun tee seda ja kui sul on probleem - teha thread about it - just 1 - me sellega hakkama. Sellepärast oleme staatused umbes välja teemat - olla kindel, ei midagi nõuab veel meie tähelepanu või mitte.
Veelkord vabandan, kui sa võtad minu kommentaari mitte liiga hästi: o Ja tõesti tänu oma kommentaar sellest - ma panen rohkem tähelepanu tee sellistele küsimustele õrnemalt. Loodan, et suudame ehitada meie tulevaste suhete mõistmist ja head tunded:)
Teemadel, mis on veel - under link kinnitage see on sama probleem kui teistes meie niit. Ja 2. üks palume saata nõutavad andmed, mis ma just küsis eile. Ma olin puhkusel merel nii et ma ei suutnud lahendada kõiki küsimusi ja Kamil töötas palju küsimusi korraga. Nüüd, kui ma olen tagasi, tuleb seda teha kiiresti:)
Ja teil on õigus - sa ei kirjutas Admin CP cache puhastamine enne. See oli juba palunud teiste thread keegi teine, nii et ma siin seadistatud staatust juba pakutud.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):