Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Problemy z 3.1.0 właśnie kupił!
Cybershaolin
05-11-09, 05:57
Cóż, właśnie kupiłem vBET 3.1.0 i gdy na vBET Main, Nie mam dostępu do niczego! To żebym podać swój numer licencji, ale nie ma żadnego przycisku, aby wysłać formularz po ...
My Instalacja przebiegła gładkie bez żadnych problemów, ale jestem tam zablokowane. Miałem przed zamontowaniem w wersji 2 całkowicie przed (produktu i pliki).
Co zrobić, stamtąd? Chciałbym używać go teraz, ponieważ właśnie kupiłem to!
Cybershaolin
05-11-09, 06:07
I dlaczego widzę flagi francuskiej w moim poprzednim poście? Napisałem wiadomość w języku angielskim, nie w języku francuskim! i nie rozumiem.
My domyślnie wybrany język tutaj na forum jest po angielsku, ale wszystkie menu widzę są w języku francuskim! Jak to możliwe?
Edit: Napisałem ten post w języku angielskim także, ale teraz buty się tylko w języku francuskim ?****** Co się dzieje??
I dlaczego widzę flagi francuskiej w moim poprzednim poście? Napisałem wiadomość w języku angielskim, nie w języku francuskim! i nie rozumiem.
My domyślnie wybrany język tutaj na forum jest po angielsku, ale wszystkie menu widzę są w języku francuskim! Jak to możliwe?
To dlatego, że powiedział, że mod jest w języku francuskim:) Po ustawieniu lang BBCode ręcznie lub automatycznie (domyślnie język ustawienie użytkownika).
Cóż, właśnie kupiłem vBET 3.1.0 i gdy na vBET Main, Nie mam dostępu do niczego! To żebym podać swój numer licencji, ale nie ma żadnego przycisku, aby wysłać formularz po ...
My Instalacja przebiegła gładkie bez żadnych problemów, ale jestem tam zablokowane. Miałem przed zamontowaniem w wersji 2 całkowicie przed (produktu i pliki).
Co zrobić, stamtąd? Chciałbym używać go teraz, ponieważ właśnie kupiłem to!
To nie jest normalne. Panelu opcji jest generowana przez silnik vBulletin - Proszę strona przeładować. Jeśli powtórzy spróbuj ponownie plik produktu.
Upewnij się także, że masz CURL zainstalowanych na serwerze (jeśli 2.x pracował to jest).
W żadnych problemów - zapytaj, a my chętnie pomóc:)
Cybershaolin
05-11-09, 14:44
Cóż, tak naprawdę, chciałem go przetestować lokalnie przed zainstalowaniem go na moim życiu forum. Lokalnie, nawet jeśli staram się odświeżyć stronę, tylko informacji widzę na th vBET Main rzeczy licencji. Powtórnego przywozu produktu nie pomogło.
Ponadto, byłem jednym z tych, którzy wpłat przed 3.1.0 była dostępna do pobrania? Czy nie mamy do uzyskania zniżki przy 3.x wydaje?
Na inna sprawa, tu na własne forum, możesz mi powiedzieć, dlaczego, kiedy mój język jest ustawiony w języku angielskim, widzę wszystkie menu, posty, itp. w języku francuskim? Próbowałem usunąć pliki cookie, cache, orzeźwiający strony, ale nic nie pomogło, nadal jestem w języku francuskim!
Potrzebny jest dostęp do Internetu korzystania vBET. W przeciwnym razie nie może pracować - tłumaczenia wykonane są z Google. Upewnij się, że nic nie blokują dostęp do 3 stron. Możesz również cierpi co masz teraz. Dostęp do Internetu jest czymś zwykle na forum;)
Ponadto, byłem jednym z tych, którzy wpłat przed 3.1.0 była dostępna do pobrania? Czy nie mamy do uzyskania zniżki przy 3.x wydaje?
Nie ogłosić nic takiego:)
Na inna sprawa, tu na własne forum, możesz mi powiedzieć, dlaczego, kiedy mój język jest ustawiony w języku angielskim, widzę wszystkie menu, posty, itp. w języku francuskim? Próbowałem usunąć pliki cookie, cache, orzeźwiający strony, ale nic nie pomogło, nadal jestem w języku francuskim!
Wystarczy kliknąć Angielski flag, aby wrócić do języka angielskiego:) I sprawdzić język domyślny użytkownik w User CP - mod chce być mądry, więc kiedy ktoś mówi, że jego domyślny język francuski będzie sprowadzić go z powrotem do Francji.
Cybershaolin
05-11-09, 18:41
Potrzebny jest dostęp do Internetu korzystania vBET. W przeciwnym razie nie może pracować - tłumaczenia wykonane są z Google. Upewnij się, że nic nie blokują dostęp do 3 stron. Możesz również cierpi co masz teraz. Dostęp do Internetu jest czymś zwykle na forum;)
Nawet jeśli go uruchomić lokalnie, mam jeszcze dostępu do Internetu przez moje lokalne forum ... ale czy istnieje sposób aby to robić, bo chcę przetestować go przed udaniem się z tym żyć ... Nie ma nic, że blokuje forum. Dlaczego dodając, że część o cierpieniu z tego co mam teraz i że Internet jest wspólne dla forum? Czy uważasz, że to nie fair, aby wypróbować przed narażeniem rzeczy na żywo forum wcześniej? I tak, 2.x było działa prawidłowo przed.
Nie ogłosić nic takiego:)
Cóż, pobierane bezpośrednio z Twojego postu # 720 vbulletin.org:
Dlatego - każdy, kto wpłat mnie w tym projekcie do tego momentu, to get 1 free licencyjny i 1 bezpłatny link kredytowej licencji usuwania 3.0.0:)
Jest to pewnego rodzaju zniżki ... ale nie oferował mi to jeszcze ... Więc jak mogę dostać jeszcze jedną darmową licencję użytkowania i usuwania licencji?
Wystarczy kliknąć Angielski flag, aby wrócić do języka angielskiego:) I sprawdzić język domyślny użytkownik w User CP - mod chce być mądry, więc kiedy ktoś mówi, że jego domyślny język francuski będzie sprowadzić go z powrotem do Francji.
Znalazłem dlaczego. To było dodawanie / fr na końcu zamiast http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/
Nawet jeśli go uruchomić lokalnie, mam jeszcze dostępu do Internetu przez moje lokalne forum ... ale czy istnieje sposób aby to robić, bo chcę przetestować go przed udaniem się z tym żyć ... Nie ma nic, że blokuje forum. Dlaczego dodając, że część o cierpieniu z tego co mam teraz i że Internet jest wspólne dla forum? Czy uważasz, że to nie fair, aby wypróbować przed narażeniem rzeczy na żywo forum wcześniej? I tak, 2.x było działa prawidłowo przed.
Tylko dlatego, że połączenie internetowe jest niezbędne do tego mod uruchomić:)
O testów prosimy forum testu nie są dostępne na widok publiczny.
Jest to pewnego rodzaju zniżki ... ale nie oferował mi to jeszcze ... Więc jak mogę dostać jeszcze jedną darmową licencję użytkowania i usuwania licencji?
To proste - bo nie spełniają opisane warunki. Spójrz na datę wiadomości:)
Znalazłem dlaczego. To było dodawanie / fr na końcu zamiast Tłumacz vBulletin Enterprise (vBET) - Powered by vBulletin (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/)
Cieszę się, że rozwiązanie tego.
Czy nadal masz problem z instalacją? Jeśli tak, proszę PM mi dostęp do Admin CP i FTP będzie to sprawdzić:)
Cybershaolin
06-11-09, 00:07
Tylko dlatego, że połączenie internetowe jest niezbędne do tego mod uruchomić:)
O testów prosimy forum testu nie są dostępne na widok publiczny.
Testowanie forum lokalnie oznacza sama w sobie, że nie pokazują się nikomu!
Jak powiedziałem, nie jestem w stanie zobaczyć opcje vBET główna w moim admincp podczas testowania go na lokalnym forum. O wprowadzenie hack na moim żywo forum, ja już nie wiem co zrobię z tym, ponieważ tak naprawdę nie doceniają tego rodzaju odpowiedzi, dał mi tutaj.
Testowanie forum lokalnie oznacza sama w sobie, że nie pokazują się nikomu!
To jest wielki:)
Jak powiedziałem, nie jestem w stanie zobaczyć opcje vBET główna w moim admincp podczas testowania go na lokalnym forum. O wprowadzenie hack na moim żywo forum, ja już nie wiem co zrobię z tym, ponieważ tak naprawdę nie doceniają tego rodzaju odpowiedzi, dał mi tutaj.
Po raz kolejny odpowiedź jest - Ja to załatwię. Proszę PM mnie wszystkie szczegóły i nie musisz go ustawić na prawdziwe forum tylko przed PM mi dostęp do informacji pokładzie test:)
Przykro mi, że nie doceniają odpowiedź, że pomogę ci w ten sposób. Niestety nie wiem jaka jest przyczyna tego problemu i nie potrzebują dostępu, aby móc zbadać go dla Ciebie i rozwiązać go dla Ciebie. Przepraszamy za kłopoty i czeka na PM ze szczegółami.
Bez możliwość sprawdzenia, nasza jedyną radą na razie to jeszcze raz - upewnij się, że masz dostęp do Internetu. I przez ciebie mam na myśli twojego serwera. Wiem, że komputer ma dostęp, ale wydaje się, że serwer jest blokowany do komunikacji z zewnątrz słowo. Inny powód może być, że nie masz zainstalowanego CURL php biblioteki. Nie mogę powiedzieć nic więcej bez możliwości sprawdzić.
Cybershaolin
06-11-09, 05:39
lol to nie jest możliwe zalogowanie się w lokalnym forum (np. za pomocą EasyPHP, xampp lub cokolwiek, z lokalnymi adresami IP), tj.:
hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php (http://127.0.0.1/forum/index.php)).. Powinieneś wiedzieć o tym. Ale tak czy inaczej, zapomnij o tym. I nie trzeba go już.
I moje odpowiedzi na pytanie o inne rzeczy tak, nieważne.
lol to nie jest możliwe zalogowanie się w lokalnym forum (np. za pomocą EasyPHP, xampp lub cokolwiek, z lokalnymi adresami IP), tj.:
hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php (http://127.0.0.1/forum/index.php)).. Powinieneś wiedzieć o tym. Ale tak czy inaczej, zapomnij o tym. I nie trzeba go już.
I moje odpowiedzi na pytanie o inne rzeczy tak, nieważne.
Jest, jeśli masz własne IP w sieci WAN (nie tylko LAN). 127.0.0.1 to jest taki sam jak localhost, a to oznacza, że chcesz połączyć się z urządzeniem. Ale nadal masz własny adres IP. I nawet jeśli jest to tylko w sieci lokalnej, można jeszcze ustawić forum test na tej samej maszynie gdzie masz prawdziwe forum. Według licencji vBulletin masz prawo do ustalania takich forum w katalogu testvb, ale nie muszą być dostępne na widok publiczny.
W przypadku jakichkolwiek przyszłych problemów po prostu napisz. Jesteśmy tu aby Ci pomóc:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):