View Full Version: Riješen Problemi s 3.1.0 upravo kupili!
Cybershaolin
05-11-09, 05:57
Pa, upravo sam kupio VBet 3.1.0 i kada na Main Vbet, ja ne mogu pristupiti ništa! To je molba mene unijeti broj licence, ali, ne postoji na bilo koju tipku da pošaljete obrazac nakon toga ...
Moj instalacije otišao glatko bez ikakvih problema, ali sam blokiran tamo. Imao sam instaliranu verziju UN-2 u potpunosti prije (proizvoda i datoteka).
Što trebam učiniti od tamo? Htio bih ga koristiti otkad sam ga kupio!
Cybershaolin
05-11-09, 06:07
I zašto ja vidim francuski zastavu na moj prethodni post? Sam napisao moju poruku na engleskom jeziku, a ne u francuskom! ja ne razumijem.
Moj zadani odabranom jeziku ovdje na forumu je engleski, ali sve izbornike vidim u francuskom! Kako doći?
Edit: Napisao sam ovu poruku na engleskom jeziku, ali to sada cipele tek na francuskom ?****** Što se događa??
I zašto ja vidim francuski zastavu na moj prethodni post? Sam napisao moju poruku na engleskom jeziku, a ne u francuskom! ja ne razumijem.
Moj zadani odabranom jeziku ovdje na forumu je engleski, ali sve izbornike vidim u francuskom! Kako doći?
To je zato što ti je rekao da je mod na francuskom:) Postavljanjem lang BBCode ručno ili automatski (postavljanjem zadani jezik korisnika).
Pa, upravo sam kupio VBet 3.1.0 i kada na Main Vbet, ja ne mogu pristupiti ništa! To je molba mene unijeti broj licence, ali, ne postoji na bilo koju tipku da pošaljete obrazac nakon toga ...
Moj instalacije otišao glatko bez ikakvih problema, ali sam blokiran tamo. Imao sam instaliranu verziju UN-2 u potpunosti prije (proizvoda i datoteka).
Što trebam učiniti od tamo? Htio bih ga koristiti otkad sam ga kupio!
To nije normalno. Opcije panel je generirana vBulletin motora - Molimo ponovno učitajte stranicu. Ako ponoviti pokušati uvesti ponovno datoteku proizvoda.
Također budite sigurni da imate Curl instaliran na vašem poslužitelju (ako 2.x radila onda je).
U bilo kakvih problema - samo pitajte i rado ćemo Vam pomoći:)
Cybershaolin
05-11-09, 14:44
Pa, zapravo, htio sam ga testirati lokalno prije nego što ga instalirate na moj život forumu. Lokalno, čak i ako ja pokušati osvježiti stranicu, samo info vidim na th VBet Glavni je licenca stvari. Reimporting proizvoda nije pomoglo ni.
Također, bio sam jedan od onih koji su donirali prije 3.1.0 je dostupan za download? Nisu mi trebali dobiti popust pri 3.x će se pojaviti?
Na drugo pitanje, ovdje na svoj forum, možete li mi reći zašto kad mi je jezik postava na engleskom, vidim sve izbornike, postove, itd. u francuskom? Pokušao sam za brisanje kolačića, predmemorija, osvježavajuće stranici, ali ništa ne pomaže, ja sam još uvijek u francuskom!
Vam je potreban pristup internetu za korištenje vBET. Inače to ne može raditi - prijevodi se rade od Googlea. Budite sigurni da ništa ne blokirati pristup na treći strankama. Također ćete trpjeti ono što ste sada. Internet pristup je nešto uobičajeno za forume;)
Također, bio sam jedan od onih koji su donirali prije 3.1.0 je dostupan za download? Nisu mi trebali dobiti popust pri 3.x će se pojaviti?
Nismo objaviti ništa kao što je to:)
Na drugo pitanje, ovdje na svoj forum, možete li mi reći zašto kad mi je jezik postava na engleskom, vidim sve izbornike, postove, itd. u francuskom? Pokušao sam za brisanje kolačića, predmemorija, osvježavajuće stranici, ali ništa ne pomaže, ja sam još uvijek u francuskom!
Samo kliknite engleski zastavu za povratak na engleski jezik:) i provjerite svoje zadani jezik korisnika Korisničko CP - MORH želi biti pametan, pa kad netko kaže da mu je defaultni jezik je francuski će ga vratiti u Francuski.
Cybershaolin
05-11-09, 18:41
Vam je potreban pristup internetu za korištenje vBET. Inače to ne može raditi - prijevodi se rade od Googlea. Budite sigurni da ništa ne blokirati pristup na treći strankama. Također ćete trpjeti ono što ste sada. Internet pristup je nešto uobičajeno za forume;)
Čak i ako sam pokrenuti na lokalnoj razini, još uvijek imaju pristup Internetu kroz moj lokalni forum ... ali postoji način da se ovaj posao jer želim da ga testirate prije odlaska živjeti s njom ... Ne postoji ništa što blokira foruma. Zašto ste dodajući da dio o patnji s onim što sam sada i da je Internet je zajednička za forume? Mislite li da to nije pošteno da isprobate testiranje prije riskirajući stvari na forumu uživo prije? I da, 2.x je pokrenut fino prije.
Nismo objaviti ništa kao što je to:)
Pa, uzeti izravno iz svoj post # 720 vbulletin.org:
Zato - tko mi je darovao u ovom projektu do ovog trenutka, će dobiti 1 besplatno korištenje licence i 1 beskamatni kredit vezu uklanjanje dozvola za 3.0.0:)
To je neka vrsta popusta ... ali vi ne nudi mi to još ... Pa kako mogu dobiti još jednu besplatno korištenje dozvole i uklanjanje licence?
Samo kliknite engleski zastavu za povratak na engleski jezik:) i provjerite svoje zadani jezik korisnika Korisničko CP - MORH želi biti pametan, pa kad netko kaže da mu je defaultni jezik je francuski će ga vratiti u Francuski.
Otkrio sam zašto. To je dodavanje / fr na kraju, umjesto samo http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/
Čak i ako sam pokrenuti na lokalnoj razini, još uvijek imaju pristup Internetu kroz moj lokalni forum ... ali postoji način da se ovaj posao jer želim da ga testirate prije odlaska živjeti s njom ... Ne postoji ništa što blokira foruma. Zašto ste dodajući da dio o patnji s onim što sam sada i da je Internet je zajednička za forume? Mislite li da to nije pošteno da isprobate testiranje prije riskirajući stvari na forumu uživo prije? I da, 2.x je pokrenut fino prije.
Samo zato što Internet priključak je potrebno za ovaj mod za prikazivanje:)
O testiranje molimo Vas Test forum nije dostupna za javni pogled.
To je neka vrsta popusta ... ali vi ne nudi mi to još ... Pa kako mogu dobiti još jednu besplatno korištenje dozvole i uklanjanje licence?
To je jednostavan - zato što ne ispunjavaju opisane stanje. Pogledajte na poruku Datum:)
Otkrio sam zašto. To je dodavanje / fr na kraju, umjesto samo vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) - Powered by vBulletin (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/)
Drago mi vas riješiti ovaj.
Imate li još uvijek imate problema s instalacijom? Ako da, molim PM me pristup Admin CP i FTP ću provjeriti:)
Cybershaolin
06-11-09, 00:07
Samo zato što Internet priključak je potrebno za ovaj mod za prikazivanje:)
O testiranje molimo Vas Test forum nije dostupna za javni pogled.
Testiranje forum lokalno znači sama po sebi da nije pokazati nikome!
Kao što sam rekao, nisam u mogućnosti vidjeti mogućnosti vBet Glavni u mom admincp kad je testiranje na moje lokalno forumu. O stavljajuci svoje hack na moj live forumu, te ne znam više što ću učiniti s tim jer nisam stvarno poštovati vrstu odgovore koje mi je dao ovdje.
Testiranje forum lokalno znači sama po sebi da nije pokazati nikome!
To je velik:)
Kao što sam rekao, nisam u mogućnosti vidjeti mogućnosti vBet Glavni u mom admincp kad je testiranje na moje lokalno forumu. O stavljajuci svoje hack na moj live forumu, te ne znam više što ću učiniti s tim jer nisam stvarno poštovati vrstu odgovore koje mi je dao ovdje.
Ponovno je odgovor - ja ću nositi ovaj. Molimo PM me sve detalje i ne morate ga postaviti na pravi forum prije samo mi PM pristup pojedinosti testne zajednica:)
Žao mi vas ne cijenimo odgovor da ću vam pomoći na ovaj način. Nažalost, ne znam što je razlog ovog problema, a ja ne trebaju pristup biti u mogućnosti to istražiti za vas i to riješiti za Vas. Ispričavamo se za nevolje i čekati PM s detaljima.
Bez mogućnost da se ček, naš jedini savjet za sada je opet - pobrinite se da imate pristup internetu. I vi mislim poslužitelju. Znam da je vaše računalo ima pristup, ali čini se kao vaš poslužitelj je blokiran za komunikaciju s vanjskim riječi. Drugi razlog može biti da nemate instaliran Curl PHP biblioteka. Ne mogu reći ništa više, bez mogućnosti da check it out.
Cybershaolin
06-11-09, 05:39
lol ovo nije moguće prijaviti u lokalni forum (kao što je korištenje easyphp, XAMPP ili što god, s lokalnim IP-a), odnosno:
hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php (http://127.0.0.1/forum/index.php)).. Vi bi trebali znati o tome. Ali svejedno, zaboraviti o tome. Ja to ne treba više.
JA je dobio moj odgovor o drugim stvarima, tako, Nevermind.
lol ovo nije moguće prijaviti u lokalni forum (kao što je korištenje easyphp, XAMPP ili što god, s lokalnim IP-a), odnosno:
hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php (http://127.0.0.1/forum/index.php)).. Vi bi trebali znati o tome. Ali svejedno, zaboraviti o tome. Ja to ne treba više.
JA je dobio moj odgovor o drugim stvarima, tako, Nevermind.
To je, ako imate svoj vlastiti IP WAN (ne samo LAN). 127.0.0.1 to je isto kao localhost i to znači da se želite povezati sa stvarnim stroj. No, još uvijek imate svoju IP adresu. Pa čak i ako je samo u lokalnoj mreži, još uvijek možete postaviti forum test na istom stroju gdje ste pravi forum. Prema vBulletin licence koju ima pravo postaviti takav forum u testvb imeniku, ali to ne mora biti dostupan za javno pogled.
U slučaju da u svim budućim pitanjima samo pisati. Mi smo ovdje da vam pomoći:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):