Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta 3.1.0 Problemos, susijusios su tiesiog nupirko!
Cybershaolin
05-11-09, 05:57
Na, aš ką tik nusipirkau VBet 3.1.0 ir kai Vbet Pagrindinis Negaliu gauti prieigos prie nieko! Ji klausia manęs įvesti savo licencijos numerį, bet yra ne bet kurį mygtuką, po to pateikti formą ...
Mano Įdiegimas vyko sklandžiai, be jokių problemų, bet aš užblokuotas ten. Turėjau išmontavus versija 2 visiškai prieš (produkto ir failus).
Ką daryti, iš ten? Norėčiau naudoti jį, nes aš ką tik nusipirkau!
Cybershaolin
05-11-09, 06:07
Ir kodėl aš matau, mano ankstesnį postą Prancūzijos vėliava? Parašiau laišką anglų kalba, o ne prancūzų kalba! aš negaunu.
Mano nutylėjimą pasirinkta kalba čia forume yra anglų, tačiau visi meniu, matau prancūzų kalba! Kaip tai atsitiko?
Redaguoti: Aš parašė šį laišką anglų kalba, bet dabar batai iki tik Prancūzijos ?****** Kas vyksta??
Ir kodėl aš matau, mano ankstesnį postą Prancūzijos vėliava? Parašiau laišką anglų kalba, o ne prancūzų kalba! aš negaunu.
Mano nutylėjimą pasirinkta kalba čia forume yra anglų, tačiau visi meniu, matau prancūzų kalba! Kaip tai atsitiko?
Tai yra, nes jums sakė, kad prancūzų kalba mod:) nustatymo lang BBKodas rankiniu būdu arba automatiškai (nustatyti numatytąjį vartotojo kalba).
Na, aš ką tik nusipirkau VBet 3.1.0 ir kai Vbet Pagrindinis Negaliu gauti prieigos prie nieko! Ji klausia manęs įvesti savo licencijos numerį, bet yra ne bet kurį mygtuką, po to pateikti formą ...
Mano Įdiegimas vyko sklandžiai, be jokių problemų, bet aš užblokuotas ten. Turėjau išmontavus versija 2 visiškai prieš (produkto ir failus).
Ką daryti, iš ten? Norėčiau naudoti jį, nes aš ką tik nusipirkau!
Tai nėra normalu. Parinkčių skydelį vBulletin variklis generuoja Prašome Perkrauti puslapį. Jei atsitiktų vėl, vėl bandykite importuoti produkto failą.
Taip pat įsitikinkite, kad turite CURL įdiegtas jūsų serveryje (jei 2.x dirbo tada).
Jokių problemų - tiesiog paklausti, ir mes padėsime Jums:)
Cybershaolin
05-11-09, 14:44
Na, iš tikrųjų, norėjau išbandyti jį vietoje prieš diegdami mano gyvų forume. Vietoje, net jei bandau atnaujinti puslapį, tik info matau oji VBet Pagrindinis licencijos stuff. Reimportuojančios produktą arba nepadėjo.
Be to, buvau vienas iš tų, kurie paaukojo iki 3.1.0 galima atsisiųsti? Nebuvo, mes turėtume gauti nuolaidą, kai 3.x atrodytų?
Kitas klausimas, čia savo forumą, gal galėtumėte pasakyti man, kodėl, kai mano kalba yra setup anglų kalba, matau visus meniu, pranešimų, prancūzų ir tt? Bandžiau išvalyti slapukus, talpyklą, gaivus puslapis, bet niekas nepadėjo, aš dar tik prancūzų kalba!
Jums reikia prieigos prie interneto naudoti vBET. Kitaip jis negali dirbti - vertimai iš Google. Būti tikri, kad taip nieko blokuoti prieigą į 3-iąją šalims. Jūs taip pat nukentės, ką turite dabar. Interneto prieiga yra kažkas įprasta forumuose;)
Be to, buvau vienas iš tų, kurie paaukojo iki 3.1.0 galima atsisiųsti? Nebuvo, mes turėtume gauti nuolaidą, kai 3.x atrodytų?
Mes neskelbia nieko panašaus:)
Kitas klausimas, čia savo forumą, gal galėtumėte pasakyti man, kodėl, kai mano kalba yra setup anglų kalba, matau visus meniu, pranešimų, prancūzų ir tt? Bandžiau išvalyti slapukus, talpyklą, gaivus puslapis, bet niekas nepadėjo, aš dar tik prancūzų kalba!
Tiesiog spustelėkite Anglų vėliava grįžti į anglų kalbą:) Ir patikrinti savo numatytąjį vartotojo Vartotojo KP kalba - mod nori būti protingas, todėl, kai kas nors pasako, kad jo numatytoji kalba yra prancūzų ji atneš jam grįžti į prancūzų.
Cybershaolin
05-11-09, 18:41
Jums reikia prieigos prie interneto naudoti vBET. Kitaip jis negali dirbti - vertimai iš Google. Būti tikri, kad taip nieko blokuoti prieigą į 3-iąją šalims. Jūs taip pat nukentės, ką turite dabar. Interneto prieiga yra kažkas įprasta forumuose;)
Net jei aš jį vietoje, aš vis dar turite prieigą prie interneto per savo vietos forume ... bet yra būdas padaryti šį darbą, nes noriu išbandyti jį prieš išvykdami gyventi su juo ... Yra nieko, kad blokuoja forumas. Kodėl pridūrė, kad dalis apie kenčia su tuo, ką turiu dabar ir, kad internetas yra bendri forumuose? Ar manote, kad tai nėra teisinga bandyti rizikuoti stuff gyvas forumas prieš bandymus prieš? Ir taip, 2.x buvo veikia puikiai anksčiau.
Mes neskelbia nieko panašaus:)
Na, tiesiai iš savo pranešimus vbulletin.org 720 #:
Štai kodėl - kiekvienam, kuris padovanojo man šį projektą iki šio momento, gausite 1 nemokamai naudojimo licenciją ir 1 nemokamą kredito nuorodą šalinimo pažymėjimą 3.0.0:)
Tai tam tikrą nuolaidą ... bet jūs nebuvo pasiūlyti tai man dar ... Taigi, kaip aš galiu gauti dar viena laisvo naudojimo licenciją ir licencijos panaikinimo?
Tiesiog spustelėkite Anglų vėliava grįžti į anglų kalbą:) Ir patikrinti savo numatytąjį vartotojo Vartotojo KP kalba - mod nori būti protingas, todėl, kai kas nors pasako, kad jo numatytoji kalba yra prancūzų ji atneš jam grįžti į prancūzų.
Radau, kodėl. Tai buvo pridėti / fr pabaigoje, o ne tik http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/
Net jei aš jį vietoje, aš vis dar turite prieigą prie interneto per savo vietos forume ... bet yra būdas padaryti šį darbą, nes noriu išbandyti jį prieš išvykdami gyventi su juo ... Yra nieko, kad blokuoja forumas. Kodėl pridūrė, kad dalis apie kenčia su tuo, ką turiu dabar ir, kad internetas yra bendri forumuose? Ar manote, kad tai nėra teisinga bandyti rizikuoti stuff gyvas forumas prieš bandymus prieš? Ir taip, 2.x buvo veikia puikiai anksčiau.
Tiesiog todėl, kad interneto ryšys yra būtinas šio mod paleisti:)
Apie bandymų prašome Test Forum nėra viešąjai peržiūrai.
Tai tam tikrą nuolaidą ... bet jūs nebuvo pasiūlyti tai man dar ... Taigi, kaip aš galiu gauti dar viena laisvo naudojimo licenciją ir licencijos panaikinimo?
Tai paprasta - nes neatitinkate aprašyta būklė. Galite laiško data:)
Radau, kodėl. Tai buvo pridėti / fr pabaigoje, o ne tik vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) - Powered by vBulletin (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/)
Man malonu jums išspręsti šį vieną.
Ar dar turite klausimu su įdiegimu? Jei taip, prašome PM man prieigą prie jūsų Admin CP ir FTP Aš tai patikrinti:)
Cybershaolin
06-11-09, 00:07
Tiesiog todėl, kad interneto ryšys yra būtinas šio mod paleisti:)
Apie bandymų prašome Test Forum nėra viešąjai peržiūrai.
Bandymų forume lokaliai reiškia, kad nerodo niekam!
Kaip sakiau, aš negalėjo matyti galimybes vBet Pagrindinis mano admincp tiriant mano vietos forume. Apie savo Hack mano "Live forume, ir aš nežino daugiau ką aš darysim, nes aš ne tikrai vertiname natūra atsakymus jums davė man čia.
Bandymų forume lokaliai reiškia, kad nerodo niekam!
Kad yra puikus:)
Kaip sakiau, aš negalėjo matyti galimybes vBet Pagrindinis mano admincp tiriant mano vietos forume. Apie savo Hack mano "Live forume, ir aš nežino daugiau ką aš darysim, nes aš ne tikrai vertiname natūra atsakymus jums davė man čia.
Vėl atsakymas yra - aš tai rankena. Prašome PM man visas detales, ir jūs neturite nustatyti, kad jis savo tikrąjį forum prieš tiesiog PM man prieiti prie informacijos jūsų bandymo lenta:)
Atsiprašau, kad jums nereikia įvertinti atsakymą, kad aš tau padėsiu Tokiu būdu. Deja, aš nežinau, kas yra šios problemos priežastis ir man reikia prieigos galėtų ją išnagrinėti ir išspręsti jums. Atsiprašome už rūpesčius ir laukia PM su informacija.
Be galimybės patikrinti, vienintelis mūsų patarimus dabar ir vėl - įsitikinkite, kad turite prieigą prie interneto. Ir tavęs tai jūsų serverį. Žinau, kad jūsų kompiuteris turi prieigą, tačiau atrodo, kad jūsų serveris yra užblokuotas bendrauti su išoriniu žodį. Kita priežastis gali būti, kad jūs neturite įdiegti PHP CURL biblioteka. Aš negaliu pasakyti nieko daugiau, be galimybės ją patikrinti.
Cybershaolin
06-11-09, 05:39
Lol, tai neįmanoma įeiti vietos forume (pavyzdžiui, naudojant easyphp, XAMPP ar kas, su vietiniais IP), ty:
hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php (http://127.0.0.1/forum/index.php)). Jūs turėtumėte žinoti apie tai. Bet vistiek, pamiršti apie tai. Man nereikia it anymore.
Aš gavau savo atsakymus į klausimus apie kitus dalykus taip, Nevermind.
Lol, tai neįmanoma įeiti vietos forume (pavyzdžiui, naudojant easyphp, XAMPP ar kas, su vietiniais IP), ty:
hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php (http://127.0.0.1/forum/index.php)). Jūs turėtumėte žinoti apie tai. Bet vistiek, pamiršti apie tai. Man nereikia it anymore.
Aš gavau savo atsakymus į klausimus apie kitus dalykus taip, Nevermind.
Tai yra, jei turite savo IP WAN (ne tik LAN). 127.0.0.1 tai yra tas pats kaip localhost, ir tai reiškia, kad norite prisijungti su realiais mašina. Bet jūs vis dar turite savo IP adresą. Ir, net jei ji yra tik vietinio tinklo, jūs vis dar galite nustatyti savo Test Forum ta pačia mašina, kur jūs turite nekilnojamojo forume. Pagal vBulletin licenciją turite teisę nustatyti tokį forumą testvb kataloge, bet ji neturi būti viešąjai peržiūrai.
Tuo atveju, visus būsimus klausimus, tik rašyti. Mes esame čia, kad padėtų jums:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):