PDA

View Full Version: Atrisinātas apakšdirektorijā ar citu skriptu

jorgejgm
04-01-10, 13:12
Hola,

Tengo un problema con las páginas traducidas y los enlaces internos que no usan el script vbulletin.

Ej:

www.vbulletinscript/en/vbulletinscript/ ********-->>>> ok

www.vbulletinscript/en/otherscript/ ********-->>>> Error404, kā es varu teikt, ka subdirectories nav jāpiemēro valodu?paldies.

vBET
04-01-10, 18:12
Šeit ir diskusija par šo:

Īsi - tā nav atbalstīta tagad - ja URL ir iekšā forums URL, tad to var tulkot, bet mēs pieņemt kā īpašais pieprasījums noteikt, kuras URL nebūtu jāatbalsta.

Šobrīd varbūt tas būs pietiekami, lai jūs noteikti 301 redirects jūsu. Htaccess.

Tāpat, lūdzu, dod mums nekustamo URL mēs pārbaudīsim to.

jorgejgm
04-01-10, 18:30
Sveiki, es nosūtīju reāla url privāto ziņu. Paldies.

vBET
04-01-10, 20:04
Ok es to redzu. Tātad - ja, kā jūs rakstījāt šīs sadaļas ir pilnīgi ārpus vBulletin kontroli, tad to nevar pārtulkot tiesības tagad. Tātad, kā es uzrakstīju iepriekš - tagad jūs varat veiktas izmaiņas htaccess.. Nākamajā versijā būs atbalsta vBET:)

. par htaccess izmēģināt šo vienu (ielieciet to pirms pārējām vBET noteikumi):

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/ofertas-trabajo/(.*)?$ http://%{HTTP_HOST}/ofertas-trabajo/$2 [L,R=301]

Lūdzu, pārbaudiet to! Tas nebija pārbaudīts.

jorgejgm
05-01-10, 00:32
darbi ideāls, paldies vēlreiz.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1