PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno podadresář s jiným skriptem

jorgejgm
04-01-10, 13:12
Hola,

Tengo un problema con las páginas traducidas y los enlaces internos que no usan el script vbulletin.

Ej:

www.vbulletinscript/en/vbulletinscript/ ********-->>>> ok

www.vbulletinscript/en/otherscript/ ********-->>>> Jak mohu říct že podadresáře Error404 vztahovat jazyk?Děkuju.

vBET
04-01-10, 18:12
Zde máte Diskuse o tomto:

Krátce - není podporováno nyní - je-li adresa URL je uvnitř fóra URL pak mohou být přeloženy, ale přijali jsme je tento požadavek určit, které adresy URL by neměla být podporována.

Právě teď snad to bude stačit nastavit přesměrování 301 v souboru. Htaccess.

Prosím, dejte nám také skutečné adresy URL, které bude kontrolovat to.

jorgejgm
04-01-10, 18:30
Dobrý den, zaslal jsem skutečné URL soukromou zprávu. Děkuju.

vBET
04-01-10, 20:04
Ok to vidím já. Takže - pokud, jak píšeš, jsou tyto části zcela mimo kontrolu vBulletin, pak to nemůže být přeložen právě teď. Takže jak jsem psal dříve - zatím se můžete provedené změny v htaccess.. V další verzi bude podporován vBET:)

. htaccess pro Zkus tohle (řečeno dříve než ostatní vBET pravidla):

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/ofertas-trabajo/(.*)?$ http://%{HTTP_HOST}/ofertas-trabajo/$2 [L,R=301]

Prosím, vyzkoušejte! Nebylo to zkontrolovat.

jorgejgm
05-01-10, 00:32
práce perfektní, ještě jednou díky.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1