PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott alkönyvtárban egy másik script

jorgejgm
04-01-10, 13:12
Hola,

Tengo un problema con las páginas traducidas y los enlaces internos que no usan el script vbulletin.

Ej:

www.vbulletinscript/en/vbulletinscript/ ********-->>>> ok

www.vbulletinscript/en/otherscript/ ********-->>>> Hogyan tudom mondani, hogy az alkönyvtárak Error404 nem kell alkalmazni a nyelvet?köszönöm.

vBET
04-01-10, 18:12
Itt vitát erről:

Röviddel - nem támogatott már - ha az URL belsejéből fórum URL akkor lehet fordítani, de elfogadják a szolgáltatás kérését, hogy melyik URL-eket nem szabad támogatni.

Most talán elég lesz az Ön számára, meg 301-es átirányítás a. Htaccess.

Továbbá kérjük, adja meg valós URL-eket fogjuk ellenőrizni azt.

jorgejgm
04-01-10, 18:30
Helló, én elküldtem a valódi URL-privát üzenetet. Köszönöm.

vBET
04-01-10, 20:04
Ok látom. Tehát - ha közben írta azokat szakaszok teljesen ki vBulletin ellenőrzést, akkor nem lehet lefordítani most. Tehát, mint írtam korábban - most is történt változásokat. Htaccess. A következő verziója lesz támogatja vBET:)

A. htaccess megpróbál ez egy (fel, mielőtt más vBET szabályok):

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/ofertas-trabajo/(.*)?$ http://%{HTTP_HOST}/ofertas-trabajo/$2 [L,R=301]

Kérjük, próbáld ki! Nem volt jelölve.

jorgejgm
05-01-10, 00:32
működik tökéletesen, hála újra.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations