مشاهده نسخه کامل : حل دایرکتوری فرعی با یکی دیگر از اسکریپت
Hola,
Tengo un problema con las páginas traducidas y los enlaces internos que no usan el script vbulletin.
Ej:
www.vbulletinscript/en/vbulletinscript/ ********-->>>> ok
www.vbulletinscript/en/otherscript/ ********-->>>> error404 چه می توانم بگویم که زیرشاخه باید زبان صدق نمی کند؟ متشکرم.
در اینجا شما در مورد این بحث دارند :
مدت کوتاهی -- آن را پشتیبانی نمی -- اگر آدرس در داخل انجمن URL سپس آن را می توان ترجمه شده ، اما ما به عنوان درخواست ویژگی برای تعیین که URL ها باید پشتیبانی نمی پذیرفت.
در حال حاضر شاید آن کافی خواهد بود برای شما به مجموعه ای 301 تغییرمسیر در شما. htaccess تغییر نام دهید.
همچنین به ما آدرس ها واقعی می دهد ، لطفا به ما آن را چک کنید.
سلام ، من آدرس واقعی توسط پیام خصوصی ارسال می شود. متشکرم.
خوب من آن را ببینید. بنابراین -- اگر به عنوان شما نوشت : این بخش کاملا خارج از کنترل اصلی ، سپس آن را می توان ترجمه نشده در حال حاضر است. بنابراین به عنوان من قبل از نوشت : -- در حال حاضر شما می توانید تغییرات اعمال شده در htaccess تغییر نام دهید. در نسخه بعدی آن خواهد شد توسط فعال تصدی های پشتیبانی شده :)
برای htaccess تغییر نام دهید این را امتحان کنید (آن را قبل از سایر قوانین فعال تصدی) :
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/ofertas-trabajo/(.*)?$ http://%{HTTP_HOST}/ofertas-trabajo/$2 [L,R=301]
لطفا تست کنید! این چک بود.
آثار کامل ، با تشکر دوباره.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):