PDA

View Full Version: Atrisinātas pārāk daudz savienojumu db kļūda laikā cache update

krisp
17-12-09, 01:17
Citiem nakts man gadījās būt nomodā nedaudz pēc 4 no rīta, kad forumā pēkšņi bija paredzēti, piemēram, 20 min:

Datubāzes kļūda vBulletin:

mysqli_real_connect () [<a href='function.mysqli-real-connect'> function.mysqli reālā savienot </ a>]: (08004/1040): Pārāk daudz savienojumu
/ Var / www / vhosts / ... / httpdocs / includes / class_core.php par 1138 line

MySQL kļūda:
Kļūda skaits:
Pieprasīt datums: otrdiena, decembris 15, 2009 @ 04:28:00
Kļūda Datums: otrdiena, decembris 15, 2009 @ 04:28:00
Scenārijs: http://.../
Referrer:
IP adrese:
Lietotājvārds:
Klases nosaukums: vB_Database_MySQLi
MySQL versija:
-->

Tagad, es nekad nav pieredzējis to līdz, un es esmu domājām, ja tas bija nejaušība, ka tas bija ap vb cache update klasificētās uzdevumus.

I pārbauda šajā rītā un viss bija ok, tāpēc tā nav jāatkārto šodien.

Serveris neizskatījās, jāuzsver, jo man bija vēl viens forums par pašu serveri, vbet, ka skraidīja soda laikā dīkstāves manu vbet forumā.

Aplūkojot serverlog, tur bija, šķiet, ir dažas bot aktivitāte, bet ne daudz lietotāju aktivitātes. Botiem likās iegūt OK 200 - bet parastie lietotāji got dberror. Arī dīvaini uz servera logfile ierakstus, šķiet, nav sakārtoti hronoloģiski ...

Mazliet puzzele ... varbūt jūs varat man pateikt, ja includes / class_core.php par 1138 līnija tiek iesaistīta atjaunina cache? Vai varbūt daži no jums ir ideja kā novērst šo?

vBET
17-12-09, 01:31
vBET nerada jaunus savienojumus - to var atjaunot savienojumu, bet tas ir tikai tad, ja faktiskais viena ir zaudēts (gadījumā, ja tulkojumi nāk pārāk vēlu no Google). Un šajā sakarā ir iesniegusi $ vBulletin-> db-> savienot tik vBulletin veikusi visus nepieciešamos norēķinu gada beigās.

Tātad šobrīd mēs domājam, ka jautājums ir kaut kur citur.

class_core.php nav mūsu failu, un tas neizmanto tieši vBET cache - bet, ja tas fails ir atbildīga par izpildi paredzēts uzdevums, tad tas būs veikt arī cache klīringa.

vBET
17-12-09, 01:54
Vēl viena lieta. Ja jūs rakstāt par vBET cache ieskaita, tad, lūdzu, heck, cik daudz datu jums ir cache. Ja tas ir tiešām liels apjoms, tad lūdzu, mainiet savu kešatmiņu klīringa stratēģiju.
vBET neradītu papildu savienojumu, bet, ja ieskaita aizņem pārāk ilgu laiku, tad citi klienti gaida, un jauni savienojumi ir izveidoti ar vB jaunajiem klientiem, kas slikti gaidīt. tāpēc mēs pievienot vairākas klīringa stratēģiju. Par tiešām lielu datu apjomu, lūdzu, izmantojiet pēdējā stratēģiju.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka šis jautājums tiks minimāla, 3.3.0, jo mēs dalīs cache galdi katrā valodā, lai jūsu indeksus 52 reizes mazāks un mijieskaita būs daudz ātrāk, - svītrot dati ir ātri, bet atjaunināšanu liels indeksi nav nepieciešams. Tātad šajā brīdī, lūdzu, apsvērt izmantošana citu klīringa stratēģiju, kas ir labāk lieliem indeksi:)

krisp
17-12-09, 05:22
Happend atkal 04-05 - visiem domēniem leju ar pārāk daudz savienojumu. Es domāju, ka jums ir taisnība. Forums ir aizņemts kešatmiņas un meklēšanas robotprogrammatūras manipulācijas ar vienu pieprasījumu sekundē. Es varētu redzēt serverload bija ārkārtīgi augsts. Tagad tā ir ļoti zema vēlreiz. vbet db apm 1,1 GB

Man ir pārgājuši uz "Dzēst visu cache dati, kad cache TTL intervālu".

Izklausās patiešām labas 330 risina šo problēmu!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1