Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Temos pavadinimas filtruojamas žodžiai yra verčiama
Vieno pavadinimo. Pavadinimas rasti filtruojamas žodžiai yra išversti.
kamilkurczak
10-05-11, 18:27
Sveiki,
Prašome čia įklijuokite URL jūsų svetainę ir puslapį su šiuo klausimu, nes man reikia daugiau informacijos
Ačiū
Here you go:
Bendrijos Naujienos ir gairių (http://www.predatoryfishkeepers.com/forums/forumdisplay.php?2-Community-News-amp-Guidelines)
"Pfk" yra filtruojamas žodis.
kamilkurczak
12-05-11, 15:12
Gerai aš patikrinti, ar tai už jus
Sveiki. Kama yra dėl atostogų, ir aš jo atvejų. Aš nežinau, ji buvo išspręsta PM arba klausimas yra vis dar gyvas (matau būseną 'paaiškinti ") - taip, prašome patvirtinti, jums reikia bet su jo išdavimo pagalba arba gali būti pažymėti kaip išspręsti?
Tai dar reikia išspręsti.
Jei tai parametras Nedomina žodžių / sakinių, ten nėra klaidų, ne visi. Prašome atidžiai perskaityti parametro aprašymą:
Kuris turėtų būti ignoruojamas žodžių / sakinių vertimo metu. Tai turės poveikį tik pranešimus sukurta po žodį / sakinį buvo įtraukta čia. Ji automatiškai bus nepermatomas ignoruojamas žodžių / sakinių, iš gaunamus laiškus į notranslate BBCode (palaiko: Pranešimai, grupės žinutes, paveikslų komentarus, lankytojų pranešimai asmeninius pranešimus). Tai turės poveikį ne tik žodžiai, ne pranešimus - tiems, tiesiog naudokite dar neišvertė plotas tinkamą šabloną. Jis taip pat turės jokio pranešimo pavadinimą - tik pranešimo turinį. Naudoti atskirą liniją kiekvienam ignoruoti žodį / sakinį. Tai didžiosios ir mažosios raidės!
Remti naujai pridėtų ignoruojami žodžiai jau esamus pranešimus, prašome naudoti Nepermatomos Nedomina žodžiai funkcionalumą.
Taigi, jei apie šią konfigūraciją, tada, jei norite, kad jis dirba taip pat, titulai tada prašome naujas pranešimas Užklausa funkcijos. Šiuo metu mes turime remti, bet ne kūno prašo už jį, todėl jis buvo nereikalingas. Jei reikia - prašome rašyti naujus pranešimus ten taip galėsime valdyti naujus funkcija.
Jei apie ką nors kita, tada aprašykite su daugiau informacijos, kad aš žinoti, ką tiksliai ji yra apie:)
Atrodo kaip ką man reikia. Pakels ten prašymu. Ačiū.
Gerai, kad šis klausimas uždarytas. Mes tęsime diskusiją funkcija skyriuje:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):