צפה בגרסא המלאה: נפתר מילים מסוננים בכותרת חוט מתורגמים
כמו לכל תואר. מילים מסוננים למצוא כותרת מתורגם.
kamilkurczak
10-05-11, 18:27
שלום,
אנא הדבק כאן כתובת לאתר שלך לדף בנושא זה, כי אני זקוק למידע נוסף
תודה
הנה לך:
וקהילה חדשות הנחיות (http://www.predatoryfishkeepers.com/forums/forumdisplay.php?2-Community-News-amp-Guidelines)
"PFK" היא מילה מסוננת.
kamilkurczak
12-05-11, 15:12
בסדר אני אבדוק את זה בשבילך
היי. כמיל הוא בחופשה אני לוקח המקרים שלו. אני לא יודע זה היה נפתר על ידי ראש הממשלה או הנושא הוא עדיין בחיים (אני רואה את המצב "כדי להסביר") - אז בבקשה לאשר אתם צריכים כל עזרה בנושא שלו או ניתן לסמן לפתור כמו?
אם אתה מתכוון במילים התעלם פרמטר / משפטים, אז אין בעיה בכלל. אנא קרא תיאור פרמטר:
איזה מילים / משפטים להתעלם במהלך התרגום. זו תהיה השפעה רק על הודעות שנוצרו לאחר המילה / משפט נוספה כאן. זה יהיה אטום באופן אוטומטי התעלמו מילים / משפטים מתוך הודעות נכנסות לתוך BBCode notranslate (תומך: הודעות, הודעות הקבוצה, הערות, תמונות, הודעות המבקר הודעות פרטיות). זה לא תהיה השפעה על המילים מחוץ הודעות - עבור שטח אלה פשוט לא להשתמש בתרגום בתבנית המתאימה. זה יהיה גם אין כל השפעה על כותרת ההודעה - רק על תוכן ההודעה. השתמש בשורה נפרדת עבור כל מילה התעלמו / משפט. הוא רגיש מקרה!
כדי לתמוך מילים התעלמו שנוספו בהודעות כבר קיים, אנא להשתמש בפונקציונליות של אטום מילים להתעלם ממנו.
אז אם מדובר בתצורה זו, אז אם אתה רוצה את זה עובד גם עבור כותרות אז בבקשה תגובות חדשות שנעשו בקשה זו. ברגע זה יש לנו את הדרך לתמוך בה, אבל הגוף לא היה מבקש את זה, אז זה לא היה נחוץ. אם אתה צריך את זה - נא לכתוב הודעה חדשה יש כל כך נוכל לנהל את בקשת תכונה חדשה.
אם זה על משהו אחר, אז בבקשה לתאר את זה עם יותר פרטים כדי שאני אדע מה בדיוק מדובר:)
נראה כמו מה שאני צריך. האם להעלות בקשה שם. תודה.
אישור כל כך בנושא זה סגור. אנו נשמור את הדיון בסעיף בקשת תכונה:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):